- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #8.261
Canım Bosch aldım
Sesiz-Torbasız
canım senin herbi şeyin bosch zaten
buzdolabında bosch sanırım?
Kızlar sizde çeyiz topiği açın
bosch buzdolabı çok ses çıkarıyo diyolar bende hepsini bosch alıyım diyodum ama tereddütte kaldım, süpürgede philips 9170 düşünüyorum ama çok pahalı yaa gerek varmı o kadar pahalı bişey almaya, fakir cl220 var bide aklımda
Evet kızlar açın görelim bizde benimki leylanın çeyizi :)) şeklinde yazıo başlıkta...ama daha çok şeyi ekleyemedim.
bosch buzdolabı çok ses çıkarıyo diyolar bende hepsini bosch alıyım diyodum ama tereddütte kaldım, süpürgede philips 9170 düşünüyorum ama çok pahalı yaa gerek varmı o kadar pahalı bişey almaya, fakir cl220 var bide aklımda
ben 750 Almıştım:18:
Valla tatlım ben çok pahalı şeylere bakmadım. zaten birde el süpürgesi alıcam elektirikli olanlardan ince uzun şeyler var ya ondan daha pratik olsun diye.
Eki Görüntüle 362467
Bu tarz bir süpürgede alıcam ek olarak daha pratik oluyormuş. araştırıyorum hangisi iyi ise onu alıcam.
http://www.dueguenrehberim.de/files/checkliste_aussteuer_tr.pdf
Ben bu listeyi kullanıyorum
Olamayanları ekliyorum
Kızlar sizde çeyiz topiği açın
Bu çok güzel ama benim bütçemi zorlardı tatlım alamazdım bunu. ama inş sen alırsın. güle güle kullan alırsan inş.
evet kuzenin kullanıyo çok memnun bunlardan var onda ama markasını hatırlamıyorum
Bende düşünebilirlim
ama evde 2 kişi yaşayacağız
Akşamdan akşama ev çok kirlenmez diğeri yeterli olabilir
Evlendikten sonra bakcam
Çok Süper miş valla
Ya ben Annem Hepsini Hurçlamış kaldırmış 3 yıl oldu alalı markalarını bilmiorum ki nası yapıcam
Fakir CL220 Elektrikli Süpürge Siyah bende bunu alcam gibi kuzum öbürü beni de zorlar zaten bi dolu eksiğim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?