2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
bana da a101 çok uzak. öğlen belki bi bakarım ama gidersem bi 50 TL bırakırım gibime geliyo. ve ondan sonra da cebimde para kalmayacak sanırımm ertelemem gerekecek. bim de deçarşaf takımı ve vok tava vardı ama.. :26:

selar kızlar. bugün fazla takılamadım foruma...
a101 deki bu meşrubat bardaklarına bayıldım. bunlardan alıcam kalırsa...

ben tenceremi tavamı ıvırt zıvırt yorgan çarşaf nevresim hepsini gittim evkurdan aldım taksitle miss gibi ödüyorum

kuzularım napıyosunnuz kıslar aldıklarını yazmışsınız ya ben kaçırdım muahsebecide çalışınca herşeyi mecburen kalıyo sizdenbiraz uzakta kaldım ya a101 ve bimci oldum bende her hafta bakıyorum aartıkın tuğçecim bende gecen bulaşık makşnesi tablet aldım 115 li 22 tl çok uyfundu 38 filana geliyo dedim alım aldım tuğçe al yani alınmış alınmış olur

selar kızlar. bugün fazla takılamadım foruma...
a101 deki bu meşrubat bardaklarına bayıldım. bunlardan alıcam kalırsa...
Eki Görüntüle 362522
arkadaşım almıştı gerçekten güzel ve kaliteli bardaklar. biraz küçüktü arkadaşımın ki ama kahve yanına güzel olur bence.

ben tenceremi tavamı ıvırt zıvırt yorgan çarşaf nevresim hepsini gittim evkurdan aldım taksitle miss gibi ödüyorum

aaahh ahhh evkuru nerde bulsam da gitseemmm

canım haklısın, ben halime şükrediyorum tabi. ama aslında takmaya kalksam takcak şeyleri de yok değil, işte bu noktada biraz sallamaz olmak lazım :) düşe kalka bile olsa bi aile olcaz nihayetinde.

canım haklısın, elbette dediğin çok doğru. ama onların da bizden razı olmadığı şeyler vardır / olacaktır elbet, bu yüzyıllardır böyle süregelmiş. o yüzden boşuna canımızı sıkmamak lazım bence, he deyip geçeceksin bazen, yine bildiğini okuycaksın. çeyizlerini biz aldık derlerse bi gün, allah razı olsun der geçerim, hiç de sallamam valla. galiba benim rahat bi yapım var :))

günaydın kızlar ne çok yazışmışsınız maşallah size

hepimizin dünya kadınlar günü kutlu olsun

dün bi dünya alışveriş yaptım.resimlerini bulabilirsem eklicem.bulamazsam yazcam direk.en son güzel bi topik açıcam inşallah.

Günaydın kızlar. Dünya kadınlar gününüz kutlu olsun..hepimizin kutlu olsun. İnş her yıl kadınlara yapılan haksızlıklar biraz daha yok olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…