- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #8.301
Ve Süper Kahvaltı seti var 3,95 Güzel çok
Süpürgeler de Çok Pahalı
Benim İş Yerimin Hemen yanında
plastik canım o kahvaltılık
ve 4 bölmeli
bana da a101 çok uzak. öğlen belki bi bakarım ama gidersem bi 50 tl bırakırım gibime geliyo. Ve ondan sonra da cebimde para kalmayacakSanırımm ertelemem gerekecek. Bim de deçarşaf takımı ve vok tava vardı ama.. :26:
Plastik canım o kahvaltılık
Ve 4 Bölmeli
Haksızlık buuu
Geçen hafta o cam kapklı saklama kaplarını kaçırdığım için çok üzülmüştüm
arkadaşım almıştı gerçekten güzel ve kaliteli bardaklar. biraz küçüktü arkadaşımın ki ama kahve yanına güzel olur bence.selar kızlar. bugün fazla takılamadım foruma...
a101 deki bu meşrubat bardaklarına bayıldım. bunlardan alıcam kalırsa...
Eki Görüntüle 362522
ben tenceremi tavamı ıvırt zıvırt yorgan çarşaf nevresim hepsini gittim evkurdan aldım taksitle miss gibi ödüyorum
selar kızlar. Bugün fazla takılamadım foruma...
A101 deki bu meşrubat bardaklarına bayıldım. Bunlardan alıcam kalırsa...
Eki Görüntüle 362522
GÜNAYDIN KIZLATR NASILSINIZ?
Tatlım ne kadar şanslısın sen..okurken içim gitti. Benim kayınvalidem bana çeyiz alcak haaa gülerim sadece. Geçn gün kına taçları falan almıştık bana aldım dedi habuki parasını nişanlımdam istemiş. sadece 70 tl ya bu kadarmı değerimiz yok. Mezu para değil bu düşüncesizlikler bir 70 tl yani durumu olmasa anlıcam ama var herşeyi alabiliyor kendine bize gelince yok yok. Kendimiz evlencekmişiz..sabah sabah dertlendim yine... ÇOK şanslısın kıymetini bil.
miskacım içlerine girmeden kimseye iyi deme bence, ben hiçbi durumda bana çeyize dair bişey alsınlar istemezdim açıkçası, yarın en ufak bi tartışmada çeyizlerinide biz aldık olur adı, benim çeyizime aldığımız şeyleri nişanlımın maaş kartından ödemiştik indirimli olmuştu, ben şimdi azar azar ödüyorum ona, ille öde demiyo ama ne me lazım yarın lafı olur çekemem, insanoğlu çiğ süt emmiş derler, ya da ben fazla sertim bilmiyorum
Günaydın kızlar, kadınlar gününüz kutlu olsun :)
sağol canım, keşke daha anaç bi dünyada yaşıyor olsaydık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?