2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

kızlar alakasız oldu gene ama saçımı ikinci resimdeki gibi istiyorum ama arka topuzu 1.resimdeki gibi dağınık topuz istiyorum, nasıl?

maşallahhhhhhh sana ya herşey alınmış güzel günlerde kullanın bir ömür boyu mutlu olursunuz inş.

Bantta olcaksa fena olmaz gibi tatlım..saç rengin koyu ise hoş durur.

saçımı koyu yapıcam şu an bakır, bant için tav oldum zaten yalnız bantta kelebek var benimki 3 küçük papatya olucak kelebeğin olduğu yerde gelinliğimdede papatyalar var zaten, sanırım paylaşmıştım burda

Canım nişanlım çok konuştu her türlü, ama babasının derdi değiliz. nişanlım çok yardım etmiş onlara, alışmışlar evlat parası yemeye. nişanlımda hep güveniyordu ben çok yardım ettim onlara beni yüz üstü bırakmazlar diye ama şöyle diyeyim biz gidip yüzük almasaydık daha ben sözlenmiş bile olamazdım. söz de hiç bişey yapmadılar nişanda hiçbişey yapmadılar. şimdi babası sormuyo bile oğlum o kadar bilezik takı seti nasıl yaptın sen bunları diye

bakalım kuzum biraz daha bekleyeceğiz sanırım, ama sonunda bişey olmazsa dediğin gibi alırım babamı arkama ne yapabiliyosak. sonuçta sevmişim ben bu çocuğu herşeye katlanıcam. ama babası bizi az daha üzsün ne evime gelebilir, ne ben giderim ne de baba derim. baba dediğinin üzerinde hakkı emeği olur. benim üzerimde bir iğnesi bile yok adamın.
Allah aşkına robdöşambr giycek mi nişanlın
ayyy ben de alalım dedim de ne o nuri alço gibi dedi, giymem ben öyle şeyt dedii aldırmadı. normal pijama takımı aldık bizde

babacıımmm milletin babası nasıl bu kadar vurdumduymaz oluyor anlamıyorum

Merhabalarrr Nisan ayında nişanım ve Eylül ayında da düğünüm olucak Allah kısmet ederse 2012 yılını o kadar çok istemiştim ki sonunda oluyor :) ayrıca 12 uğurlu rakamımdır
,
hayırlısı olsun canım beniimmm

süpürge alanlar elime mum diksin, hangi marka,torbalı mı torbasız mı, suya çeken cinsten mi?
canım ben arnica bora aldım, hepsiburadadan. indirimdeydi. aynı zamanda onun o dik ince süpürgeler oluyor ya ondan da aldım arnicanın. ben onu istiyordum şansıma indirimli buldum 250 ye falan aldım.

[sıze=2]yarın a101 de borcam varmış kızlar tava falan [/sıze]

geçen hafta çelik tencereler bitmişti alamamıştım, inşallah bunlar kalır da alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…