- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #8.601
Arkadaşlar kafama bişi takıldı takı seti nişandamı takılır düğündemi hadi takıldı nişanda diyelim sonra gelinden nişan sonrasında geri alınıp düğünde takılır mı bana çok saçma geldi yahusözlüm böyle bişiden bahsetti içime hiç sinmedi yardımlarınızı ve yorumlarınızı bekliyorum :2:
Canım nişanda takılır
Ama eğer ben takacağım dersen düğünde takarsın herkes görür bir daha takmalarına gerek kalmaz
Ama başka aksesuar kullanacaksan öyle yapanlar var
haklı olarak nasıl nişanda takılan bilezikleri salona çıkmadan takıyorsun
Bazıları da tekrar düğünde takıyor
Arkadaşlar kafama bişi takıldı takı seti nişandamı takılır düğündemi hadi takıldı nişanda diyelim sonra gelinden nişan sonrasında geri alınıp düğünde takılır mı bana çok saçma geldi yahusözlüm böyle bişiden bahsetti içime hiç sinmedi yardımlarınızı ve yorumlarınızı bekliyorum :2:
benim nişanımda bilezik taktılar set istemedim.
düğünümde de yine bilezik taktılar kayınpederim ömür boyu saklamam için ayrıca set taktı.
Benim nisanda bi set, bi de bilezik taktilar. Dugunde gelinligimle takmak icin bi set daha almayi dusunuyolarmis, ben dedim almasinlar, ben bu seti veririm onu takarlar tekrar diye. Ikinci set yerine bilezik alsinlar dedim nisanlima :) o da bence de ya, napcaz 14 ayar seti diyo :) al, nisanda taktiklari da kasada bekliyo, bozdursan olmaz, taksan takilmaz.
Ya düğüne gelene kadar bir çok zaten masraf olucak o yüzden şimdiden takılan takılsın set olarak ben düğünümde takarım onu yani ne olucak ki :) Ama set isterim nişanımda da bilezik konusunda erkek tarafının takıp sonrada geri alması saçma geliyor bana hadi kız tarafı geri alsa tamam dicem debilmiyorum konuşmam lazım bu konuyu sözlümle :18:
Canım senin düğün tarihinle bizimki aynı günmüş.
Aynı gün aynı heyecanı yaşayacağız yani.
Şimdiden hayırlı uğurlu olsun işallah.
Canım ben seni evli biliyordum, kardeşini düğünümü yoksaa ???
evet canım kardeşinin şuanda yok cevaplayım
Canım ben seni evli biliyordum, kardeşini düğünümü yoksaa ???
Evet kuzum kardeşimin. Erkek kardeşim evleniyor.
Ama gören ben ikinci kez evleniyorum sanıyor
Gelinciğim saolsun bana sormadan danışmadan adım atmadığı ve her detayda yanında olduğum için gelin benmiyim o mu anlamadım
Gerçi çok şükür şikayetimde yok yani.
Bebikom nasılsın görüşemedik bayadır.
İyice alışmışsındır artık evliliğe.
takı setlerini bozdurmaya kalktığında değeri çok düşüyomuş o yüzden ben dallı budaklı saray takısı modunda değilde daha zarif bişey isticem her zaman takabileyim diye
Bende şaşırdımm, bi dahamı acaba dedimmm di
Naber sipaydim nasılsınn, evlilikle aran nasılll benim düğün ayımda senin 1 yılın dolmuşş olcakk
Evet kuzum kardeşimin. Erkek kardeşim evleniyor.
Ama gören ben ikinci kez evleniyorum sanıyor
Gelinciğim saolsun bana sormadan danışmadan adım atmadığı ve her detayda yanında olduğum için gelin benmiyim o mu anlamadım
Gerçi çok şükür şikayetimde yok yani.
Bebikom nasılsın görüşemedik bayadır.
İyice alışmışsındır artık evliliğe.
Ne güzell cnmm, çok şanslısınnn, inş. bizimde öyle bi gelinimizz olurr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?