- 4 Mart 2008
- 5.435
- 342
- 398
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #8.561
evet harika oldu kocam çekmişti annelere gösterdi
annemler dalga geçiyorlardı benimle beceremezsin diye
eşin yandı o zaman güzel alacak kiloları
valla annem herşeye çağırır gel bak böle yapılck edilcek die kek yapta yaparım kocanı batıran der bu malzemelerle derannemde kaynanamda çok marifetli çok güzel yemekler yaparlar
balayı dönüşü ilk yaptığım yemek :=)
boyut büyük tıklayıp açarsınız.
http://d1203.hizliresim.com/v/9/3c5mj.jpg
http://d1203.hizliresim.com/v/9/3c5n8.jpg
Wooowww çok güzel düşünmünüz tatlım..Süper bir hatıra olmuş
Kayınvalidem güzel yemek yapamaz
Ama annem çok güzel yapar
hergün gün eve işten eve gidince ev miss gibi yemek kokar ve annem çalışan bir bayan hiç ihmal etmez bizi hep 3 çeşit yemek ve pratik
Hatta geçen hafta annemle ağlaştık bu yüzden
Ben senin mis kokulu yemeklerini özlicem dedim
Annem başladı ağlamaya bende tabi
Gelirsiniz yersiniz ben yaparım hep yemek dedi
ama kaç gün gitcen ki
Eskisi gibi olmayacak hiç birşey dedim
Sarıldık anacağımla oyyy oyyy
Biz nişanlandıktan sonra Nİşanlım 6 kilo aldı
İşi hareketli yakıyor
Masa başı olsa alır ama
Metalurji ve Malzeme Mühendisi koca fabrikada durmuyor ki hiç yerinde
hmm şehir dışında toplamda 4 sene yaşadım yemek yapmayı severim.. eşim de beğenir yemeklerimi
Wooowww çok güzel düşünmünüz tatlım..Süper bir hatıra olmuş
Oyyy oyy kıyamam duygulandım bak şimdiDoğduğum, büyüdüğüm ev artık evim olmıcak artık ne kadrar olsada o ev bana yabancı olacak..Her akşam kızım gelse diye bakan annemi göremicem..Onun sıcak kucağına sığınamıcam. moralim bozulunca hemen koşamıcam yanına.
Hadi hayırlı olsun tatlım..Şimdiden çok mutluluklar dileriöama saat 22:00 biraz geç değilmi. Düğün organizasyonunu bilmiyorum tabi ama.
hayırlı olsun canım
kaç ay kala alınıyor gün canım bide benim salonda olmayacak önce olucak
evet canım aynen.. o kdar borç olcakki.. mecburen çalışcaz...evet Allah bize de yol açar.. ben çalışmadan duramam zaten ya.. evde sıkılıyorum..ev kadını modunda olamam.. çok bunaltıcı geliyo bana.. çalışıp kendimede yavrumada daha iyi gelecek hazırlamak istiyorum..eeeee zaten uzun bi zamanda mecburiyetten çalışcam yalan yok...
canımmm hayrlı olsunnnnnn.... çok güzel bi haberrr
evet canım.
aranızda ymek yapmayı bilmeyen var mı? ben gibi evlendiğimde yemeğin "ye" si hakkında bilgim yoktu
speedy bu arada masana baktımda çatal bıçak ters mi koymuştunmasa düzenlemeyle ilgili dersler gördümde ister istemez dikkatimi çekiyo
hiç dikkat etmedim canım ben genelde hepsini sağa koyarım ama sofrayı eşim hazırlamış belli tuzluğumda tek gelmiş
bizim evde sofra hazırlamak ve toplamak eşimin görevi
canlar hepımız mobılya asamasındayız. sıze bısı danısıp genel fıkırler neler bılmek ıstıyorum. sımdı ben kolay kolay bısıler begenmıyorum. mesela yatak odasında yatak basını begendıysem dolap kapagı hosuma gıtmıyo yada ne bıleyım ıcı hosuma gıtmıyo. komıdınler den etkılenmıyorum. böle olunca bı tanıdıgımız cok ıyı bı mobılyacı tanıdıgı oldugunu söledı. harıka ve kalıtelı dedı. acaba resımler falan toplayıp ıstedıgım gıbı bısı mı yaptırsam dıye dusunuyorum ama ya abauk bısı cıkarsa dıyede cok korkuyorum ne olur helpppp
tamam canımcım sadece dikkatimi çekimce söleyeyeim dedim yanlış anlama.dedim ya işten gelen bişey işte.. ne güzel yardım eden bi eşin var işte
daha pahalıya gelebilir bide dediğin gibi çekmece birisinden güzel ise diğerinden güzel olmayabilir yada başlık imkanında var ise çizdir önce.
hayır canım neden yalnış anlayım.
valla eşimle evlendiğimizden beri öyleyiz yok öyle 3 kuruşu 5 köfte işe yaramalı sizde öyle yapın bence
daha gıdıp adamla konusmadık tatlım. ben karar verme asamasındayım ona gore gıdelım dıye dusunduk. gusel olsun derken daha kotu bısıle karsılasmak cok korkutuyo
tesekkurler tatlım bıraz gec ama yapıcak bısı yok bıde 8 vardı oda cok erken cunku yaz oldugu ıcın anca 9da baslıo genelde dugunler. Bızde cıkıs yapar dans pasta derken 9.30 olur dedık. Sonra takı baslanır nıkah memuru gelınce ara verırız dıye dusunduk. Cok hos olmucak ama 8de de kımse gelmemıs olcak cok sacma olucak dıye boyle dusunduk. Kısmet böleymıs demekkı dedık
tesekkur ederım cnm
cnm valla ne kadar erken alınırsa o kadar gun ve saat secme secenegın olur. Yoksa bosluklara atıverıyolar. O yuzden genelde erken alınıyo.
Tesekkurler tatlım :))
ben cok harıka yemek yaparım. Ovunmek gıbı olmasın ama gercekten elımın lezzetı ııdır. Rahmetlı annecıgıme benzemıs elım o konuda. Babam hep der aynı annenın yemeklerının tadı dıye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?