2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Kızlar nasıl gidiyor bakalım hazırlıklar.
Bizde tam gaz devam.
Pegasusda biletlerde indirm var balayılar belliyse kaçırmayın haber vereyim dedim.

Görümce lik görevimi de yapmış olayım dimi ama

evet harika oldu kocam çekmişti annelere gösterdi
annemler dalga geçiyorlardı benimle beceremezsin diye

eşin yandı o zaman güzel alacak kiloları

Biz nişanlandıktan sonra Nİşanlım 6 kilo aldı
İşi hareketli yakıyor
Masa başı olsa alır ama
Metalurji ve Malzeme Mühendisi koca fabrikada durmuyor ki hiç yerinde

valla annem herşeye çağırır gel bak böle yapılck edilcek die kek yapta yaparım kocanı batıran der bu malzemelerle der annemde kaynanamda çok marifetli çok güzel yemekler yaparlar

Kayınvalidem güzel yemek yapamaz
Ama annem çok güzel yapar
hergün gün eve işten eve gidince ev miss gibi yemek kokar ve annem çalışan bir bayan hiç ihmal etmez bizi hep 3 çeşit yemek ve pratik
Hatta geçen hafta annemle ağlaştık bu yüzden
Ben senin mis kokulu yemeklerini özlicem dedim
Annem başladı ağlamaya bende tabi
Gelirsiniz yersiniz ben yaparım hep yemek dedi
ama kaç gün gitcen ki
Eskisi gibi olmayacak hiç birşey dedim
Sarıldık anacağımla oyyy oyyy

Oyyy oyy kıyamam duygulandım bak şimdi Doğduğum, büyüdüğüm ev artık evim olmıcak artık ne kadrar olsada o ev bana yabancı olacak..Her akşam kızım gelse diye bakan annemi göremicem..Onun sıcak kucağına sığınamıcam. moralim bozulunca hemen koşamıcam yanına.

Biz nişanlandıktan sonra Nİşanlım 6 kilo aldı
İşi hareketli yakıyor
Masa başı olsa alır ama
Metalurji ve Malzeme Mühendisi koca fabrikada durmuyor ki hiç yerinde

alıyorlar canım benimki de evlendikten sonra çok kilo aldı

hmm şehir dışında toplamda 4 sene yaşadım yemek yapmayı severim.. eşim de beğenir yemeklerimi

seninde işin kolay olur.

Wooowww çok güzel düşünmünüz tatlım..Süper bir hatıra olmuş

evet eşime delil yaptım bana yemek yapmıyorsun diyemez

Çok zor olacak ama umarım alışırız
Ama bir karar aldım ne kadar özlesem de arayıp özledim diye ağlamayacağım
Beni sabah işe giderken babam uyandırır o da çok koycak bana ama
Doğanın kanunu bu..

üzülmeyin kızlar ya insan her şeye alışıyor. hem insanın eşinin olması hayatı onunla paylaşmak kendinin de bir ailesi olması bebekleri olması çok güzel şeyler

Hadi kızlar ben yemeğe çıkıyorum. Bugün yemek kötüymüş. Kızlarla kısır yapıp yicez ohhh ohhh..Öğle sonuda şişeriz artık

Hadi hayırlı olsun tatlım..Şimdiden çok mutluluklar dileriö ama saat 22:00 biraz geç değilmi. Düğün organizasyonunu bilmiyorum tabi ama.

tesekkurler tatlım bıraz gec ama yapıcak bısı yok bıde 8 vardı oda cok erken cunku yaz oldugu ıcın anca 9da baslıo genelde dugunler. bızde cıkıs yapar dans pasta derken 9.30 olur dedık. sonra takı baslanır nıkah memuru gelınce ara verırız dıye dusunduk. cok hos olmucak ama 8de de kımse gelmemıs olcak cok sacma olucak dıye boyle dusunduk. kısmet böleymıs demekkı dedık

hayırlı olsun canım

tesekkur ederım cnm

kaç ay kala alınıyor gün canım bide benim salonda olmayacak önce olucak

cnm valla ne kadar erken alınırsa o kadar gun ve saat secme secenegın olur. yoksa bosluklara atıverıyolar. o yuzden genelde erken alınıyo.

tesekkurler tatlım :))

evet canım.

aranızda ymek yapmayı bilmeyen var mı? ben gibi evlendiğimde yemeğin "ye" si hakkında bilgim yoktu

ben cok harıka yemek yaparım. ovunmek gıbı olmasın ama gercekten elımın lezzetı ııdır. rahmetlı annecıgıme benzemıs elım o konuda. babam hep der aynı annenın yemeklerının tadı dıye

speedy bu arada masana baktımda çatal bıçak ters mi koymuştun masa düzenlemeyle ilgili dersler gördümde ister istemez dikkatimi çekiyo

speedy bu arada masana baktımda çatal bıçak ters mi koymuştun masa düzenlemeyle ilgili dersler gördümde ister istemez dikkatimi çekiyo

hiç dikkat etmedim canım ben genelde hepsini sağa koyarım ama sofrayı eşim hazırlamış belli tuzluğumda tek gelmiş
bizim evde sofra hazırlamak ve toplamak eşimin görevi

canlar hepımız mobılya asamasındayız. sıze bısı danısıp genel fıkırler neler bılmek ıstıyorum. sımdı ben kolay kolay bısıler begenmıyorum. mesela yatak odasında yatak basını begendıysem dolap kapagı hosuma gıtmıyo yada ne bıleyım ıcı hosuma gıtmıyo. komıdınler den etkılenmıyorum. böle olunca bı tanıdıgımız cok ıyı bı mobılyacı tanıdıgı oldugunu söledı. harıka ve kalıtelı dedı. acaba resımler falan toplayıp ıstedıgım gıbı bısı mı yaptırsam dıye dusunuyorum ama ya abauk bısı cıkarsa dıyede cok korkuyorum ne olur helpppp

hiç dikkat etmedim canım ben genelde hepsini sağa koyarım ama sofrayı eşim hazırlamış belli tuzluğumda tek gelmiş
bizim evde sofra hazırlamak ve toplamak eşimin görevi

tamam canımcım sadece dikkatimi çekimce söleyeyeim dedim yanlış anlama.dedim ya işten gelen bişey işte.. ne güzel yardım eden bi eşin var işte

daha pahalıya gelebilir bide dediğin gibi çekmece birisinden güzel ise diğerinden güzel olmayabilir yada başlık imkanında var ise çizdir önce.

tamam canımcım sadece dikkatimi çekimce söleyeyeim dedim yanlış anlama.dedim ya işten gelen bişey işte.. ne güzel yardım eden bi eşin var işte

hayır canım neden yalnış anlayım.
valla eşimle evlendiğimizden beri öyleyiz yok öyle 3 kuruşu 5 köfte işe yaramalı sizde öyle yapın bence

daha gıdıp adamla konusmadık tatlım. ben karar verme asamasındayım ona gore gıdelım dıye dusunduk. gusel olsun derken daha kotu bısıle karsılasmak cok korkutuyo

hımm bunu nişanlımla konuşmam lazım :18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…