- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #8.581
Bizde ilk yaptığımız yemekleri çekelim iyi fikir
Hadi kızlar ben yemeğe çıkıyorum. Bugün yemek kötüymüş. Kızlarla kısır yapıp yicez ohhh ohhh..Öğle sonuda şişeriz artık
Çok zor olacak ama umarım alışırız
Ama bir karar aldım ne kadar özlesem de arayıp özledim diye ağlamayacağım
Beni sabah işe giderken babam uyandırır o da çok koycak bana ama
Doğanın kanunu bu..
hımm bunu nişanlımla konuşmam lazım :18::18::18:
canlar hepımız mobılya asamasındayız. sıze bısı danısıp genel fıkırler neler bılmek ıstıyorum. sımdı ben kolay kolay bısıler begenmıyorum. mesela yatak odasında yatak basını begendıysem dolap kapagı hosuma gıtmıyo yada ne bıleyım ıcı hosuma gıtmıyo. komıdınler den etkılenmıyorum. böle olunca bı tanıdıgımız cok ıyı bı mobılyacı tanıdıgı oldugunu söledı. harıka ve kalıtelı dedı. acaba resımler falan toplayıp ıstedıgım gıbı bısı mı yaptırsam dıye dusunuyorum ama ya abauk bısı cıkarsa dıyede cok korkuyorum ne olur helpppp
Ayy sizi takip etmek imkansiz:) geveze gelinler. Bi de telden okuyup yaziyorum sirketteyken, iyice zor oluyo, ama yine de tum yazdiklarinizi okuyorum. Geri kaldigim muhabbetlere laf yetistireyim :)
Ben evlenince sadece esimin soyadini kullanmak istiyorum cunku ilerde cocuklarim oldugunda, benim soyadim ailemin geri kalanindan farkli olsun istemiyorum. Ha babamin soyadi, ha kocamin, hepsi ataerkil toplumun kadina dayatmasi degil mi...
Nisanlim da ben de 27 yasinda olucaz evlendigimizde, zaten aramizda 24 gun var, ben buyugum :))
Emyay senin su sifre bulma muhabbetine cok guldum aslinda ne yalan soyleyim, ama bence yanlis yapiyosun, cok saygisizca bi davranis, sana yakistiramadim. O kiz senin arkandan is cevirdi diye hepimiz kizdik, simdi sen onun arkasindan is cevirdiginde hepimiz gulersek hak yemis oluruz. Bence yapma arkadasim, elestirdigimiz insanlar gibi davranirsak, bizim onlardan farkimiz ne olacak?
Evlenince isi birakmayi, maddi durumumuz iyi olsa bile dusunmem, evde cildiririm cunku. En iyi ihtimalle kendi isimi yaparim, yine de eve kapanmam.
Cgdm, tarzlarimiz benziyo biliyosun. Ben takim olayini sevmiyorum. Birbiriyle uyumlu parcalari kombinleme taraftariyim. O yuzden esyalarimin bi kismini yaptiricam, bi kismini da alicam ama asla takim almam.
Ay bizim de yemek cok kotu bugun, keske kisiriniza ortak olabilsem
Bu arada yarin fatihe gelinlik bakmaya gidicem, mutlaka bak dediginiz yerler var mi?
eger asagı yukarı tarıh bellıyse cok erteleme bence tatlım bıran once hallet derım bn
İçim Kötü Oldu Midem Bulanmaya Başladı
Canım bende senin gibiyim, çok zor beğenirim, bide bensalonla yatak odasının aynı tarz olmasını istedim, sanlyelerle koltuklar uyşsun istedimm vss vssss, bunun içinde hepsini aynı yerden almamız şarrttı. Bizde önce yaptırmak istedik ama yaa istediğimiz gibi olmazsa diye cesaret edemesik çünkü kendimi çok iyi biliyorum.
Yatak oadasının tarzını beğendim iç düzeninni kullanışlı bulmadım, işte koltukların ayağını beğenmedim felann. Gittik büyük bi mobilyacıyaa mobilyaları hep aynı tarzdıı parça parça aldım diyelim gardroplaa şifonyeri aynı üründen komid,ini benzerini başka üründen gibi. Misal gargrobun içinde çekmece yoktuu, adam yaparız dedi, yani yardımcı oldu herşeyi istediğimiz gibi aldık çokta içime sindi. Sen de kafandakileri ne istediğini belirleyip öyle bir mağazadan alabilirsin cnm.
canım benimki de akşam olacak 8-11 arası... seninde öyle galiba. öyle karar verdik biraz zor olacak ama olsun.
9:00 gibi gelir herkes. nikahımız olur ,pasta falan kesilir, v.s. takılar takılır 11'e doğru biter diye düşüyorum.belkide 11 e kalmaz.
bızımkı bıraz cıns bı saate denk geldı ama yapcak bısı yok tatlım. 22 de olcak bızım artık takı ortası faln olcak sanırım
valla eşimle evlendiğimizden beri öyleyiz yok öyle 3 kuruşu 5 köfte işe yaramalı sizde öyle yapın bence
olsun , Allah'ın İzniyle güzel geçer inşallah
eger asagı yukarı tarıh bellıyse cok erteleme bence tatlım bıran once hallet derım bn
Kıyamam yaa
Benim tek tesellim başka şehire gitmiyorum
ıns tatlım rabbım hepımıze masal gıbı gecırmeyı nasıp etsın o gunu
Canım bende senin gibiyim, çok zor beğenirim, bide bensalonla yatak odasının aynı tarz olmasını istedim, sanlyelerle koltuklar uyşsun istedimm vss vssss, bunun içinde hepsini aynı yerden almamız şarrttı. Bizde önce yaptırmak istedik ama yaa istediğimiz gibi olmazsa diye cesaret edemesik çünkü kendimi çok iyi biliyorum.
Yatak oadasının tarzını beğendim iç düzeninni kullanışlı bulmadım, işte koltukların ayağını beğenmedim felann. Gittik büyük bi mobilyacıyaa mobilyaları hep aynı tarzdıı parça parça aldım diyelim gardroplaa şifonyeri aynı üründen komid,ini benzerini başka üründen gibi. Misal gargrobun içinde çekmece yoktuu, adam yaparız dedi, yani yardımcı oldu herşeyi istediğimiz gibi aldık çokta içime sindi. Sen de kafandakileri ne istediğini belirleyip öyle bir mağazadan alabilirsin cnm.
hahahaha bakalımmmmm bende öyle düşünüyorum vallahi.. pervane olamam çevresinde... kabul etcek mecbreun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?