2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Son düzenleme:
Ayy sizi takip etmek imkansiz:) geveze gelinler. Bi de telden okuyup yaziyorum sirketteyken, iyice zor oluyo, ama yine de tum yazdiklarinizi okuyorum. Geri kaldigim muhabbetlere laf yetistireyim :)

Ben evlenince sadece esimin soyadini kullanmak istiyorum cunku ilerde cocuklarim oldugunda, benim soyadim ailemin geri kalanindan farkli olsun istemiyorum. Ha babamin soyadi, ha kocamin, hepsi ataerkil toplumun kadina dayatmasi degil mi...

Nisanlim da ben de 27 yasinda olucaz evlendigimizde, zaten aramizda 24 gun var, ben buyugum :))

Emyay senin su sifre bulma muhabbetine cok guldum aslinda ne yalan soyleyim, ama bence yanlis yapiyosun, cok saygisizca bi davranis, sana yakistiramadim. O kiz senin arkandan is cevirdi diye hepimiz kizdik, simdi sen onun arkasindan is cevirdiginde hepimiz gulersek hak yemis oluruz. Bence yapma arkadasim, elestirdigimiz insanlar gibi davranirsak, bizim onlardan farkimiz ne olacak?

Evlenince isi birakmayi, maddi durumumuz iyi olsa bile dusunmem, evde cildiririm cunku. En iyi ihtimalle kendi isimi yaparim, yine de eve kapanmam.

Cgdm, tarzlarimiz benziyo biliyosun. Ben takim olayini sevmiyorum. Birbiriyle uyumlu parcalari kombinleme taraftariyim. O yuzden esyalarimin bi kismini yaptiricam, bi kismini da alicam ama asla takim almam.

Ay bizim de yemek cok kotu bugun, keske kisiriniza ortak olabilsem

Bu arada yarin fatihe gelinlik bakmaya gidicem, mutlaka bak dediginiz yerler var mi?

Canım bende senin gibiyim, çok zor beğenirim, bide bensalonla yatak odasının aynı tarz olmasını istedim, sanlyelerle koltuklar uyşsun istedimm vss vssss, bunun içinde hepsini aynı yerden almamız şarrttı. Bizde önce yaptırmak istedik ama yaa istediğimiz gibi olmazsa diye cesaret edemesik çünkü kendimi çok iyi biliyorum.

Yatak oadasının tarzını beğendim iç düzeninni kullanışlı bulmadım, işte koltukların ayağını beğenmedim felann. Gittik büyük bi mobilyacıyaa mobilyaları hep aynı tarzdıı parça parça aldım diyelim gardroplaa şifonyeri aynı üründen komid,ini benzerini başka üründen gibi. Misal gargrobun içinde çekmece yoktuu, adam yaparız dedi, yani yardımcı oldu herşeyi istediğimiz gibi aldık çokta içime sindi. Sen de kafandakileri ne istediğini belirleyip öyle bir mağazadan alabilirsin cnm.

bende öle takım takım sevmıyorum cok. her gırdıgımız dukkanda adam yemek takımının arkasından yatak odası ve salonu da bunlar takım dıyor. hepsı farklı olucak bısım dıyınce söle bı bakıo suratıma sız bılırsınız dıyo. artık gulmemek ıcın kendımı zor tutuyorum

eger asagı yukarı tarıh bellıyse cok erteleme bence tatlım bıran once hallet derım bn

canım benimki de akşam olacak 8-11 arası... seninde öyle galiba. öyle karar verdik biraz zor olacak ama olsun.
9:00 gibi gelir herkes. nikahımız olur ,pasta falan kesilir, v.s. takılar takılır 11'e doğru biter diye düşüyorum.belkide 11 e kalmaz.

Son düzenleme:
kızlar hemen hemen herkes burda. bir kaç dakika önce 15 kişiydik. birileri bizi gözetliyorrr .. dikkatttt

Son düzenleme:

bazı yerler yapıyorum dıyo bazı yer elleyemeyız dıyo. napcagımı sasırdım valla cok sgol tatlım

bızımkı bıraz cıns bı saate denk geldı ama yapcak bısı yok tatlım. 22 de olcak bızım artık takı ortası faln olcak sanırım

Canım senin düğün tarihinle bizimki aynı günmüş.
Aynı gün aynı heyecanı yaşayacağız yani.
Şimdiden hayırlı uğurlu olsun işallah.

Arkadaşlar kafama bişi takıldı takı seti nişandamı takılır düğündemi hadi takıldı nişanda diyelim sonra gelinden nişan sonrasında geri alınıp düğünde takılır mı bana çok saçma geldi yahu sözlüm böyle bişiden bahsetti içime hiç sinmedi yardımlarınızı ve yorumlarınızı bekliyorum :2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…