- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #8.741
Gunaydin kizlaaar :) bugun gelinlik bakmaya gidiyorum, cok heyecanliyim :)
bende gelinliğimin bugün yarın siparişini vermek için ölçü vermeye gidicektim.ama vazgeçtim.nişanlımla çok kötü kavga ettik.ayrılmayı düşünüyorum ona bitti dedim ama aileme sölemedim henüz.
kızlar size sorum olcak.
nişanlınızla kavga etseniz.
o da size msjlarında seni annene söylicem babana söylicem dese sürekli.
şikayet etcem dese.
sizde ısrarla bunun yanlış oldugunu anlatsanız.
ama o yine bildiğini okusa ve annenize şikayet etse...
ertesi gün evlendikten sonrada böyle mi olcak diye sordugunuzda evet böyle olcak sen beni anlamıyosun bende annene anlatıyorum o anlatsın sana derse.yaptıgından pişman olmadıgını ve yine olsa yine yapacağını söylese siz ne yapardınız
bilmiyrmmmEmyayy(( siz niye boyle nazarlara geliyosunuz ya
kzılar bursalı olan varsa bılır ama baska sehırde olup bursada tanıdıgı olanlara bı fıkır verebılırım bursadaıkı yer var. osmanlı kaftanları tarzında bı cok cesıtlı kaftanları var. ben o kadr begendım kı ıkı tane kıraladım. bırı pembe bırı yesıl sanırım daha once resım koymustum. kesınlıkle aklınız da bulunmalı dıyorum. ınsanın gorunce ıcı gıdıo resmen
yesıl olanın resmını cektırmedıler ama pembeyı bı kez daha koyayım
Eki Görüntüle 364583
bilmiyrmmm(
canım sen çok güzelsin zaten.herşey yakışıyo maşallahh
bebegım uzme kendını emınım ıkı gun sonra sınırın hafıflıcek. bızde ıkı uc gundur nısanlımla sureklı atısıyoruz. bu ara herkesde garıplık var demekkı. sımdı ıkınızdede ıster ıstemez gergınlıkler var ınsan butun hıncını nazını gecırebıldıgınden cıkarırmıs emınım sızınkıde öledir. hanı demıssın ya anneme sıkayet edıyo dıye annenle konus sana bır daha böle gelırse kocaman ınsanlarsınız herseyı aranızda cozun her sıkıntıyı bana yansıtmanızı ıstemıyorum tarzı cumleler kurup ogut versın.ondan sonra annene soylemeye yuzu olamaz zaten tatlım.
annem dün gece öyle dedi.çocuk gibisiniz olmaz böyle dedi.canım çok sıkkın.bugün gelinlik bakmam lazım ma canım istyemiyo
cok tesekkur ederım cnm senınde bende asagı kalır yanın yok yanı sende cok guselsın bebek gıbı masalaah
sağol canım eccük de zayıf olabilsem iyi olurdu ama napalım
canım ben 5 tane falan alıcam yeter herhalde...
bindallı için şöyle iki örneğim var,ikisine de bayıldım
Eki Görüntüle 364123 Eki Görüntüle 364124
sıt bak emınım baktıkca yumusıcaksın. pıre ıcın yorgan yakma. madem bakıcam dıye dusunmussun gıt bak ıkı gun sonra aranız duselınce keske baksaydım dersın sen gıt bak hem kafan dagılır bıraz tatlım
bende gelinliğimin bugün yarın siparişini vermek için ölçü vermeye gidicektim.ama vazgeçtim.nişanlımla çok kötü kavga ettik.ayrılmayı düşünüyorum ona bitti dedim ama aileme sölemedim henüz.
kızlar size sorum olcak.
nişanlınızla kavga etseniz.
o da size msjlarında seni annene söylicem babana söylicem dese sürekli.
şikayet etcem dese.
sizde ısrarla bunun yanlış oldugunu anlatsanız.
ama o yine bildiğini okusa ve annenize şikayet etse...
ertesi gün evlendikten sonrada böyle mi olcak diye sordugunuzda evet böyle olcak sen beni anlamıyosun bende annene anlatıyorum o anlatsın sana derse.yaptıgından pişman olmadıgını ve yine olsa yine yapacağını söylese siz ne yapardınız
kzılar bursalı olan varsa bılır ama baska sehırde olup bursada tanıdıgı olanlara bı fıkır verebılırım bursadaıkı yer var. osmanlı kaftanları tarzında bı cok cesıtlı kaftanları var. ben o kadr begendım kı ıkı tane kıraladım. bırı pembe bırı yesıl sanırım daha once resım koymustum. kesınlıkle aklınız da bulunmalı dıyorum. ınsanın gorunce ıcı gıdıo resmen
yesıl olanın resmını cektırmedıler ama pembeyı bı kez daha koyayım
Eki Görüntüle 364583
aaaaaaa benım resmımı gordum kı :))))) yuzumu kapatmana gerek yoktu tatlım bende koymustum buraya ama yınede yuzumu kapatmıs olamana cok tesekkur ederım
ooyyyy kuzumaaama cok tatlısın kı belkı accık zayıf olsan bu kadartatlı olmıcaksın. supersın böle
canım nazar var hepimizde galiba ,bizde bu aralar iyi değiliz. neden anlamadım gitti.bir de anlaşamayacağız bir konu olsa neyse.bu kadar sene öyle şeylerin üstesinden geldik ki , bir şeyler dönüyor üstümüzde.
emyaycım git canım gelinlik bakmaya.kafan dağılır. strestendir , sana naz yapmak istemiştir.
erkekler çocuk gibi oluyorlar, anlamıyorsak anlayacağımız gibi anlatsınlar değil mi ama.
ayyy benim en beğendiğim kaftanı sen mi kiralamıştın kuzum , çok güzel çokk, bunun altı şalvar değil dimi mi?
canım nazar var hepimizde galiba ,bizde bu aralar iyi değiliz. neden anlamadım gitti.bir de anlaşamayacağız bir konu olsa neyse.bu kadar sene öyle şeylerin üstesinden geldik ki , bir şeyler dönüyor üstümüzde.
emyaycım git canım gelinlik bakmaya.kafan dağılır. strestendir , sana naz yapmak istemiştir.
erkekler çocuk gibi oluyorlar, anlamıyorsak anlayacağımız gibi anlatsınlar değil mi ama.
ayyy benim en beğendiğim kaftanı sen mi kiralamıştın kuzum , çok güzel çokk, bunun altı şalvar değil dimi mi?
ooyyyy kuzumaane güzel de moral veriyosun
eve bi gidiymde sonra karar vercem
dıt dıt yanlıs cumlemoral vermek ıcın sölemedım gercekler bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?