- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #8.761
evet ben kıraladım seker . yok salvar degıl tatlım aynen gorundugu gıbı. elbıse var ıcınde bıde baslıgı ve takısında cok gusel parlayan taslar var ama tel acele cekınce hıc bırı bellı olmadı.
ben göreceğim bindalııyı gördüm valla. bana göre gayet net çıkmışşkına gecen bu bindallı içinde çok güzel geçsin inşallah, hepimiz çok güzel geçsin...
Eki Görüntüle 364597
kızlar bi tanıdıgımız var davetiyelerimi %35 indirimli bascak.ama modeller kısıtlı.koca katalogdan en begendiğim bu oldu.nasıl sizce.
normalde adet fiyatı 0,52 yani 1000 adet 520 tl
ama bana 1000 adet 338 tl ye gelecek.matbaa fiyatı yani.güzel mi sizce.hoş bastırcak mıyız belli değil ama sizin fikrinizi alayım dedim
ben göreceğim bindalııyı gördüm valla. bana göre gayet net çıkmışşkına gecen bu bindallı içinde çok güzel geçsin inşallah, hepimiz çok güzel geçsin...
Eki Görüntüle 364597
kızlar bi tanıdıgımız var davetiyelerimi %35 indirimli bascak.ama modeller kısıtlı.koca katalogdan en begendiğim bu oldu.nasıl sizce.
normalde adet fiyatı 0,52 yani 1000 adet 520 tl
ama bana 1000 adet 338 tl ye gelecek.matbaa fiyatı yani.güzel mi sizce.hoş bastırcak mıyız belli değil ama sizin fikrinizi alayım dedim
bence cok seker tatlım. hatta harıka... bu tarz modellerden hoslanıyorsan gercekten gusel dusunme bıle derım. ben de nısanda cıcılı bıcılı yaptırmıstım dugune daha klasık yaptıralım dedık ama tanesıne 1 tl dıyo cogu yer ve bız asagı yukarı 700 800 tane bastırmayı dusunuyoruz nasıl olucak bılmem o yuzden su var aklımda bakalım sız ne dıceksınız bende gostereyım
Eki Görüntüle 364620
canım, beğendiklerim sırasıyla
Eki Görüntüle 364621
Eki Görüntüle 364623
Eki Görüntüle 364624
bu hint kıyafetleride çok farklı bir hava katıyor.
Eki Görüntüle 364622
bu da değişik bir davetiye...o gelin damat olanlar magnet mi nedir canım, tam anlayamadım?
içini açıncada gelin damat karikatürü var yazıları var cicili bişi ama emin olamadım işte.çöpe gidecek bişeye o kadar para gitsin istemem.daha ucuz bişi yaptırıp sadece genç arkadaslar için 50 tane özel yaptırsak mı bilmiyorumben gayet beğendim, iç kısmı nasıl acaba...
bence cok seker tatlım. hatta harıka... bu tarz modellerden hoslanıyorsan gercekten gusel dusunme bıle derım. ben de nısanda cıcılı bıcılı yaptırmıstım dugune daha klasık yaptıralım dedık ama tanesıne 1 tl dıyo cogu yer ve bız asagı yukarı 700 800 tane bastırmayı dusunuyoruz nasıl olucak bılmem o yuzden su var aklımda bakalım sız ne dıceksınız bende gostereyım
Eki Görüntüle 364620
güzeller canım...normal davetiyelerden farklı severim farklı şeyleri benyok tatlım onlar kumas gıbı bısı userıne yapıstırmıslar keselerın. farklı bısı olsun dıye belkı usenmem böle bısı yapabılırım davetıyemı daha karar asamasındayız nısanlımla. ama benım gercekten cok hosuma gıttı
içini açıncada gelin damat karikatürü var yazıları var cicili bişi ama emin olamadım işte.çöpe gidecek bişeye o kadar para gitsin istemem.daha ucuz bişi yaptırıp sadece genç arkadaslar için 50 tane özel yaptırsak mı bilmiyorum
ayyyyyy çok güzellerrrrr
Günaydınlarrrrrr birbirinden güzel gelinlerrrrr :) nasılsınızzzz iyisinizdir inşalllahhh :) bizde düğün mekanı için gidicez bugün Bağcılar Belediyesi Halk Sarayına inşallah uygun olur anlaşırız :) şans dileyin :18:
içini açıncada gelin damat karikatürü var yazıları var cicili bişi ama emin olamadım işte.çöpe gidecek bişeye o kadar para gitsin istemem.daha ucuz bişi yaptırıp sadece genç arkadaslar için 50 tane özel yaptırsak mı bilmiyorum
ayyyyyy çok güzellerrrrr
Günaydınlarrrrrr birbirinden güzel gelinlerrrrr :) nasılsınızzzz iyisinizdir inşalllahhh :) bizde düğün mekanı için gidicez bugün Bağcılar Belediyesi Halk Sarayına inşallah uygun olur anlaşırız :) şans dileyin :18:
hatta ıcındekı kagıt kısmına magnet mı koysak dedık hem sonrasında herkese hatıra kalmıs olur dıye dusunduk .
mesela söle bısı ılk onume gelen bu oldu :))
Eki Görüntüle 364627
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?