2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

ben göreceğim bindalııyı gördüm valla. bana göre gayet net çıkmışş kına gecen bu bindallı içinde çok güzel geçsin inşallah, hepimiz çok güzel geçsin...

kızlar bi tanıdıgımız var davetiyelerimi %35 indirimli bascak.ama modeller kısıtlı.koca katalogdan en begendiğim bu oldu.nasıl sizce.

normalde adet fiyatı 0,52 yani 1000 adet 520 tl
ama bana 1000 adet 338 tl ye gelecek.matbaa fiyatı yani.güzel mi sizce.hoş bastırcak mıyız belli değil ama sizin fikrinizi alayım dedim

ben göreceğim bindalııyı gördüm valla. bana göre gayet net çıkmışş kına gecen bu bindallı içinde çok güzel geçsin inşallah, hepimiz çok güzel geçsin...

cok tesekkur ederım cnm. umarım gonlumuzden gecen gusellıkte bı gece gecırırız o zmn hepımız

ben gayet beğendim, iç kısmı nasıl acaba...

bence cok seker tatlım. hatta harıka... bu tarz modellerden hoslanıyorsan gercekten gusel dusunme bıle derım. ben de nısanda cıcılı bıcılı yaptırmıstım dugune daha klasık yaptıralım dedık ama tanesıne 1 tl dıyo cogu yer ve bız asagı yukarı 700 800 tane bastırmayı dusunuyoruz nasıl olucak bılmem o yuzden su var aklımda bakalım sız ne dıceksınız bende gostereyım

bu da değişik bir davetiye...o gelin damat olanlar magnet mi nedir canım, tam anlayamadım?

bu da değişik bir davetiye...o gelin damat olanlar magnet mi nedir canım, tam anlayamadım?

yok tatlım onlar kumas gıbı bısı userıne yapıstırmıslar keselerın. farklı bısı olsun dıye belkı usenmem böle bısı yapabılırım davetıyemı daha karar asamasındayız nısanlımla. ama benım gercekten cok hosuma gıttı

ben gayet beğendim, iç kısmı nasıl acaba...
içini açıncada gelin damat karikatürü var yazıları var cicili bişi ama emin olamadım işte.çöpe gidecek bişeye o kadar para gitsin istemem.daha ucuz bişi yaptırıp sadece genç arkadaslar için 50 tane özel yaptırsak mı bilmiyorum

ayyyyyy çok güzellerrrrr

güzeller canım...normal davetiyelerden farklı severim farklı şeyleri ben

sende bu tarz bısı dusunebılırsın tatlım yapabılırsın kendın dusun derım bn bunu

güzeller canım...normal davetiyelerden farklı severim farklı şeyleri ben

hatta ıcındekı kagıt kısmına magnet mı koysak dedık hem sonrasında herkese hatıra kalmıs olur dıye dusunduk .
mesela söle bısı ılk onume gelen bu oldu :))

Günaydınlarrrrrr birbirinden güzel gelinlerrrrr :) nasılsınızzzz iyisinizdir inşalllahhh :) bizde düğün mekanı için gidicez bugün Bağcılar Belediyesi Halk Sarayına inşallah uygun olur anlaşırız :) şans dileyin :18:

gunaydın cnm.... ıns ıstedıgın gıbı gecer butun gunun. bol sanslar tatlım

Çoook teşekkür ederim... düğün salonları felaket pahalı inanamıyorum bu kadar pahalılığa... bakalım çözümü inşallah belediyelerin yerinde buluruz :26:

canım bende senin gibi düşünüyorum. saklayabilecek olanlar belli zaten. onlara başka yaptırıp diğerlerine saha ucuz bir şey yaptırayım diyorum, ama daha karar vermedik bakalı...

günaydn cnm.bol şanslar Allah gönlünüze göre versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…