2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
nişanlımla şimdi facede konuştukda kızlar.hiç bi değişme yok.hala kendini savunuyo.
ben sana tartışmayalım demiştim diyo.
söylüyorum ona.
sana söyleme demiştim.tartıssak annene söylicem babana söylicem diyosun evcilik mi oynuyoruz siyorum.sanki yazdıklarımı okumuyo gibi sen şöyle yaptın böyle yaptın bilmem ne savunuyo işte
deli olucam

benımkındede o kendını sureklı savunma huyu var aynı senın gıbı cok kez bıtırmeyı dusundum tatlım ve sımdı sunu yapmaya karar verdım. baktım sureklı kendını savunuyor gormuyor hıc bısı, bı sure bırbırımızden uzak kalalım bakalım belkı ıyı gelır dıcem ve belkı bı gun belkı 5 gun belkı 15 gun hıc aramıcam emınım kı en sonunda anlıcak. sende bıtırmeden once bunları dene bı sure uzak kalalım de ne bılım yada böle bısıler. yanı sevıyorsan elınden gelenı yap tatlım.

açıkçası bu olaylar yüzünden acayip soğudum ondan ve ne yapacagımı bilmiyorum telefonum kapalı.facesini dondurdu.bende ilişki durumumu değiştirdim.ilişkisi yok yaptım.gerçi ilişki durumumu kimse görmüyo.ama artık nişanlı yazmıyo
bende böyle bişey istiyodum ama sanki çok büyük bişi istedim gibi herkes ters twepki verdi.isterlerse sünnet davetiyesi gibi yaptırsınlar karısmıyorum.
kızlar yemekteyim

afiyet olsun canımm

yazısı çok güzel yaaaaaa

boşver biraz dinlen arama ya bizde aynısı olduk ya bi görsen kedi köpek gibiydik düzeldik benmki ağladı suç bendeydi süreli kavga ediyodum ama nese barıştık fevri karar verme ben gibi bende sen gibiym:26:

Canım Zaman Azaldıkça Stres Artıyo bu ayrılcak bi mesele değil canım

Ay Canımm Çok Tatlı Çıkmışsınn Çok Yakışmışşşş

benım nısan davetıyem buda kızlar

Eki Görüntüle 364655

çok güzelmiş canım...

boşver biraz dinlen arama ya bizde aynısı olduk ya bi görsen kedi köpek gibiydik düzeldik benmki ağladı suç bendeydi süreli kavga ediyodum ama nese barıştık fevri karar verme ben gibi bende sen gibiym:26:

emyay canım fevri davranma boşver her ilişkide olur böyle şeyler. aileler de girdimi araya zor olur böyle durumlar. aileye yansırsa ikna durumları zor olur...

yaa çook güzelmiş buu! benim kuzenim bursada, bana kiraladığın yerin adını ve iletişim bilgilerini verebilir misin çiğdem, kuzenime söyleyim de bi baksın.

kızlar bu arada gelinliğimin siparişini verdimm çok mutluyum, çok keyifliydi. nişanlım da izmirde damatlık bakınmaya çıkmıştı, o da damatlığını aldı, ikimiz de bakıncaz diye çıktık, hallettik döndük :)) hem de içimize çok sinmiş bi halde :)

ayyyy neler konuşmussunuz oyyy hafta sonu oku oku bitmiyorrr
Mervemmm Nişanlın ayıp etmiş kuzucum
Kızlar eklediğiniz bindallılar,davetiyeler çok güzeller
allah içinize sindirsin

günaydın kızlarrrrrr
herşey yolunda
dün gelinliğimin siparişini verdim ölçülerim alındı.sonra perşembe gün giderken götüreceklerimi ayarladım.büyük 2 çuval ve büyük 2 kilo var.şimdilik onları götürcem.geriden ondan daha da fazla var valla

Hayırlısı olsun kuzummm
Gelinlik siparişleride verilmiş

günaydın tatlım hayırlı olsun

Hayırlısı olsun kuzummm
Gelinlik siparişleride verilmiş
evet kuzummmm prenses etek,üstü güpürlü incili falan.üstede tül kol omuza yani.deniz çakırın gelinliği gibi.arkaya fiyonk.
gelinlikçimdeki bütün prenses modellerde fiyonk var.ve o kadar tatlılarki görmeniz lazım

günaydın tatlım hayırlı olsun

sağol canımmmm

Günaydın kızlar, iyi haftalar. Tatlım gelinliğin çok hoş, çok da uygun fiyata almışsın bravo valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…