- 1 Mart 2012
- 3.422
- 21
- 108
- 39
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #9.361
Canım bende izmirdeyim
La Peri var alsancakta
Hasta kalırsın o gelinliklerin hepsini alı
Saatte 1 tane giyesin gelir
Ben ordan alcam
iyiyim tatlım sen nasılsın
izmirde oturuyorum canım ya burada gelinlikler çok pahalı ucuz olanlarda çok kötü
Kızlarrr
Kullanıcı adım değişti tuğçe ben
evet malesef bütün güzel gelinliklerin fiyatı uçmuş. ama istanbuldaysanız size bi yer tavsiye edebilirim gelinliğiniz dikiyo ve çok ama çok ucuza dikiyo ayrıcada dikişi mükemmel bizim bütün aile orda diktirdi ve herkes çok memnun kaldı arkadaşlar
önceki kul adın neydi. isimden hatırlayamyıom ben :)Kızlarrr
Bı kaç marka var aklımda ama daha bakmadım cesaret edemiyorum çok az kaldı düğünümede :) la periyede mutlaka bakicam tşk ederim:) umarım istediğimiz gelinlikleri bulabiliriz... Düğünün İzmir'demi olucak?
Kızlarrr
benimde değişti bende rahatladım valla canım
Evet düğünde izmirde
Geçen hafta kemeraltına bindallı bakmay gittik hiç birini beğenemedim
Var mı bildiğin yer
Son çare bulamazsam diktirmeye başlıcam
tgcgny eski kullanıcı
izmirde oturuyorum canım ya burada gelinlikler çok pahalı ucuz olanlarda çok kötü
işte geldim :) canım bu kol çok kısa gerçekten, biraz daha bele kadar falan olursa daha iyi olur bence. örnek bulursam atıcam sana.
ay bende canım yaa
kızlar benim hala dedem,babannem,ananem falan gurbete verme taraftarı diiler.o kadar nişanlandık 5 ay geçti üstünden hala şakayla karışık biz seni vermekten vazgeçicez falan diolar.sizde de benm yaşadığım gibi durumlar oluyor mu?
Tuğçemmm yeni kullanıcı adın pek güzel olmuş
düşeriz canım :)
kızlar hani askerde 100'e düşenleri ıslatıyorlar yaaa, bizde burda o tarz bişey yapalım mı ? mesela beğeni yağmuruna tutalım..yada başka şeylerde olabilir,, fikirleri bekliyorumm
tamam :) zaten fazla bir şey yok aramızda :)
bncede güzel ve değişik bişey yapalım bnm daha 100e düşmesine 66 günüm var yaaaaa
benimde 76
demek ki önce seni ıslıcaz sonra liberte11 ile bizi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?