- 9 Ocak 2012
- 658
- 6
- 96
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #9.341
ya güzel gelinlikler neden hep pahalı oluyo ki sanki
bende önce prenses etek düşünmüştüm ama kollarında sarkan tülle eteklerdeki tüller iyice boğmazmı yani heryerim tül olacak ama o kollarıda çok sevdim değişik duruyor
DAHA HERŞEY BİTMİŞ DEĞİL AMA GELİNLİĞE BAKMAYA BAŞLARIZ ARTIK YAVAŞ YAVAŞ 99 A DÜŞTÜM BUGÜN
ben daha bakmadım
daha kısa tutarsın koldaki tülü bence olur..yere kadar değmesin.
ben yemeğe gidiyorum kızlar...
keşke istanbulda olsaydım çok iyi olurdu
keşke istanbulda olsaydım çok iyi olurdu
sen nerde oturuyosun ki tatlım
evet tüller seni rahatsız eder tatlım bende pelerinli gelinlik istiyorum. ama pelerinleri kısa tutcam biraz giydim o koldaki tüller çok rahatsız edio dönemiosun dönünce tülün bi tarafı bi yere bi tarafı bi yere gidio acaip bişey oluo yere süründüğün için. ama kısa olursa güzel olur bence
evet malesef bütün güzel gelinliklerin fiyatı uçmuş. ama istanbuldaysanız size bi yer tavsiye edebilirim gelinliğiniz dikiyo ve çok ama çok ucuza dikiyo ayrıcada dikişi mükemmel bizim bütün aile orda diktirdi ve herkes çok memnun kaldı arkadaşlar
sağol canım bende heycanlanıyorum yaaaayyyy ne güzelllllll harikaaaaaaaaaaa ben heyecanlandım :)))
bakarsın kuzuuuu
olmuyo benim gelinligim harikaydı ve 600 tl ye kiraladımmmm inciliydi süperdi
tatlım burdan fiyat veriliyomu bilmiyorum ama özel den atıyım istersen
Kızlarrr
Kullanıcı adım değişti tuğçe ben
kullancı adını nasıl değiştirdim tatlım.bende değiştirmek istiyorum.
kullancı adını nasıl değiştirdim tatlım.bende değiştirmek istiyorum.
kızlar bugün bimden aktüel ürünlerden bişey alanınız yokmu?ben şu 5'li saklama kaplarından almak istiyorum ama kararsızım.fikri olan var mı?
izmirde oturuyorum canım ya burada gelinlikler çok pahalı ucuz olanlarda çok kötü
Mrb canım bende izmirden gelinlik alcam hangi markalara baktın modeller nasıl yardımcı olursan sevinirim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?