- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #9.381
benim daha 166 günüm var
benim daha 166 günüm var
kızlar yeni nicklerinize alışamadım ben yaaa :) çok farklı geliyorlar..
topiğin en başında yazan eski nicklerinizi de değiştirtmeyi unutmayın.
canım ne güzel işte.en azından belli bi günün var.benim oda belli diil daha.neyse inşallah yarın akşama hayırlısıyla benimde belli olur.bende çizelgem olsun istiyorum.
canım ne güzel işte.en azından belli bi günün var.benim oda belli diil daha.neyse inşallah yarın akşama hayırlısıyla benimde belli olur.bende çizelgem olsun istiyorum.
Senin gene iyi canım benim 225 gün
allahım sanada sabır versin bizden çokmuş
benim de 2,5 ayım var işte
bildiğim kadarıyla bu topiğin sahibi bal_bocegi cok yogun çalışıyor. o yüzden fazla giremiyor topiğe. isterseniz aranızdan biri toplu mesaj atsın bal_bocegine, gördüğünde düzeltir.
benimde 76
demek ki önce seni ıslıcaz sonra liberte11 ile bizi :)
Amin Hep Hayal Hayal Biraz Real Olması Lazım
Tatlım Sen Evli Değilmiydin bu arada kazenle mesajlaştık kullanıcı adım sonunda Değişti
benim de 2,5 ayım var işte
keşke o gün olsada ıslaanız keşke
evet canım evliyim 2,5 ay sonra işte 1. yılımız dolacakyeniden o günü yaşayacağız :123:
evet canım az önce farkettim hayırlı olsun
canım sen evli değilmiydin.. ben mi yanlış hatırladım yksaaa...
Saol Canım Maşallah Maşallah Size
ben evlenene kadar hepiniz belki bebiş yapcanız
evet canım evliyim 2,5 ay sonra işte 1. yılımız dolacakyeniden o günü yaşayacağız :123:
evet canım az önce farkettim hayırlı olsun
Senin gene iyi canım benim 225 gün
Selam Arkadaslar...Bende araniza yeni katildim..Konu dikkatimi cekti :) Bende 3 ay sonra evlencem de..>))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?