- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #9.321
evet benim annem. zar zor ikna ettik. şimdide uzağa gidicem lafını duyduğu an gözleri doluo. kıyamıyorumda üzülüyorum. napcam bilmiyorum doğrusu. dün ben kuzen de kaldım. dün yatağımı boş görmüş demiş yok evlenincede böyle olcak ben nası dayancam diye oturmuş ağlıyo babamda aradı gel eve diye. çıktım geldimm kuzum oturmuş yatağımın başında ağlıo bende oturdum beraber ağlaştık.nasıl içim parçalandı varya söyleyemem size asıl ben nasıl bırakıp gidicem. bide evin son kızıyım hepsi evlendi en çok benimle vakit geçirdi. uzun zamandır anakız beraberiz. çok zor valla napcam bilmiyorum.
AY EBN ANKARADAYIM ANKARDA KALCM ÖLE GİTMEZDİM HERHALDE İŞ BAŞA GLİNCE GİDİLİRDE ABOWW İYİKİ ANKARADYIM
Tatlım ben aynı ilde olmama rağmen annem ben seni nasıl göndercem 1 yıl dahamı ertelesek düğünü diyor yani. Seninkilerinde demesi çok normal kolaymı biricik kızları yavadan pırr uçuyor :2::2:
boluda çok güzel bir şehir yaa
kızlarrrr hepinize merhabalar :))) öyle güzel bir vakittesinizki kıymetini bilin iyi degerlendirin. nişan dönemi hazırlık dönemi çok güzeldir . Allah hepinizi mesut bahtiyar etsin
benim ailemde çok sıkıntı yaşatmadı ama büyüklerim üzüldü baya.yanı başlarında olmamı istiyolar tabiki bende öyle istiyorum ama nasip böyleymiş.bende üniversiteye gittiğimde tanışmıştım.ALLAH'TAN sevdiler...ALLAH hiçbirimizi pişman etmesin,sağlıklı,mutlu olalım inşallah.
evet benim annem. zar zor ikna ettik. şimdide uzağa gidicem lafını duyduğu an gözleri doluo. kıyamıyorumda üzülüyorum. napcam bilmiyorum doğrusu. dün ben kuzen de kaldım. dün yatağımı boş görmüş demiş yok evlenincede böyle olcak ben nası dayancam diye oturmuş ağlıyo babamda aradı gel eve diye. çıktım geldimm kuzum oturmuş yatağımın başında ağlıo bende oturdum beraber ağlaştık.nasıl içim parçalandı varya söyleyemem size asıl ben nasıl bırakıp gidicem. bide evin son kızıyım hepsi evlendi en çok benimle vakit geçirdi. uzun zamandır anakız beraberiz. çok zor valla napcam bilmiyorum.
kızlar benim hala dedem,babannem,ananem falan gurbete verme taraftarı diiler.o kadar nişanlandık 5 ay geçti üstünden hala şakayla karışık biz seni vermekten vazgeçicez falan diolar.sizde de benm yaşadığım gibi durumlar oluyor mu?
merhaba...güzel dilekler için teşekkürler...nişanlılık dönemiz zor ama bir o kadar güzel bir dönemmiş onu anladım bende
amin canım amin inşallah...
kızlar ben dün gelinliğimle ilgili size danışmak istiyorum demiştim ama kimse kalmamıştı forumda akşam yazmışsınız bende eve gittikten sonra oturmuyorum pc ye bugün yazayım bari
şimdi kızlar henüz belli bir gelinliğim yok sadece kafamda kileri paylaşıcam olurunu olmazını konuşalım olur mu:26:
ben gelinlik olarak straptez düşünmüyorum nişanlımın isteği üzerine yani o istemiyor ama gelinliklere bakıyoorum hep straptez bende kafamdan uydurdum önce üst kısmını koyuyorum yanlız bu üst modelde straptez ben paintte askı yaptım ona
o askılarda öyle taş işli olsun diye düşündüm gerçi hareket ettikçe kollarımı acıtırmı bilimem
bide o askılara ek şöyle birşey hoşuma gitti alttaki resmin kollarından sarkan tüller yani
belinde de şöyle bir ayrıntı olsun dedim
şimdi kızlar
1. soru) sizce bu birleştirmeden hoş bir üst model olurmu?
2. soru) eğer böyle olursa buna nasıl bir etek gider?
herkesin hazırlıgı tamam herhalde gelinlik bakılmaya baslamıs :))
çok güzeldir cnm benm memleketimde boluuu
çok güzeldir cnm benm memleketimde boluuu
ben daha bakmadım
canım kafamda tasarladığım kadarıyla güzel olur... Etek kısmı da kesinlikle prenses etekkk olmalı
yalnız kol çizmişsin ya en üsttekine ben orjinal sandım önce, yazmasaydın anlamayacaktım
DAHA HERŞEY BİTMİŞ DEĞİL AMA GELİNLİĞE BAKMAYA BAŞLARIZ ARTIK YAVAŞ YAVAŞ 99 A DÜŞTÜM BUGÜNherkesin hazırlıgı tamam herhalde gelinlik bakılmaya baslamıs :))
bende önce prenses etek düşünmüştüm ama kollarında sarkan tülle eteklerdeki tüller iyice boğmazmı yani heryerim tül olacak ama o kollarıda çok sevdim değişik duruyor
aa sendemi yoksaaa
daha kısa tutarsın koldaki tülü bence olur..yere kadar değmesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?