2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

canım üzülme öyle , her annenin vereceği tepki budur zaten. sonuçta herkes annesinin yanında kalmıyor, annende , annelerimizde öyle kalmadı zamanı gelince. ilk zamanlar biraz zor olacak tabi hepimiz için...ama hayat bu ne gösterir bilinmez.bakarsın yakınlarında bile olsak istedikleri zaman yanlarında olamayız..

AY EBN ANKARADAYIM ANKARDA KALCM ÖLE GİTMEZDİM HERHALDE İŞ BAŞA GLİNCE GİDİLİRDE ABOWW İYİKİ ANKARADYIM

çok şanslısın canım

Tatlım ben aynı ilde olmama rağmen annem ben seni nasıl göndercem 1 yıl dahamı ertelesek düğünü diyor yani. Seninkilerinde demesi çok normal kolaymı biricik kızları yavadan pırr uçuyor :2::2:

aman sakın ne ertelemesi alışma süresi süresi uzar bu sefer, şimdi evlenince 1 sene sonra alışacak nasıl olsa..
bizde anne olunca aynı tepkileri vereceğiz

kızlar ben dün gelinliğimle ilgili size danışmak istiyorum demiştim ama kimse kalmamıştı forumda akşam yazmışsınız bende eve gittikten sonra oturmuyorum pc ye bugün yazayım bari

şimdi kızlar henüz belli bir gelinliğim yok sadece kafamda kileri paylaşıcam olurunu olmazını konuşalım olur mu:26:
ben gelinlik olarak straptez düşünmüyorum nişanlımın isteği üzerine yani o istemiyor ama gelinliklere bakıyoorum hep straptez bende kafamdan uydurdum önce üst kısmını koyuyorum yanlız bu üst modelde straptez ben paintte askı yaptım ona

o askılarda öyle taş işli olsun diye düşündüm gerçi hareket ettikçe kollarımı acıtırmı bilimem
bide o askılara ek şöyle birşey hoşuma gitti alttaki resmin kollarından sarkan tüller yani

belinde de şöyle bir ayrıntı olsun dedim

şimdi kızlar
1. soru) sizce bu birleştirmeden hoş bir üst model olurmu?
2. soru) eğer böyle olursa buna nasıl bir etek gider?

kızlarrrr hepinize merhabalar :))) öyle güzel bir vakittesinizki kıymetini bilin iyi degerlendirin. nişan dönemi hazırlık dönemi çok güzeldir . Allah hepinizi mesut bahtiyar etsin

merhaba...güzel dilekler için teşekkürler...nişanlılık dönemiz zor ama bir o kadar güzel bir dönemmiş onu anladım bende

amin canım amin inşallah...

canım çok zor evet...yorumunu okurken bile gözlerim doldu.ALLAH yardımcımız olsun

benim ailem istanbulda bende istanbulda oturacağım halde bizimkiler bu şakayı hala yapar niye bilmem

merhaba...güzel dilekler için teşekkürler...nişanlılık dönemiz zor ama bir o kadar güzel bir dönemmiş onu anladım bende

amin canım amin inşallah...

evet canım harikadır ailleler arası sürtüşmeler kızgınlıklarda oluyor tabiii ama ah o kavusma heyecanıııııııı ımmmmm mükemmellll

canım kafamda tasarladığım kadarıyla güzel olur... etek kısmı da kesinlikle prenses etekkk olmalı
yalnız kol çizmişsin ya en üsttekine ben orjinal sandım önce, yazmasaydın anlamayacaktım

canım kafamda tasarladığım kadarıyla güzel olur... Etek kısmı da kesinlikle prenses etekkk olmalı
yalnız kol çizmişsin ya en üsttekine ben orjinal sandım önce, yazmasaydın anlamayacaktım

bende önce prenses etek düşünmüştüm ama kollarında sarkan tülle eteklerdeki tüller iyice boğmazmı yani heryerim tül olacak ama o kollarıda çok sevdim değişik duruyor

herkesin hazırlıgı tamam herhalde gelinlik bakılmaya baslamıs :))
DAHA HERŞEY BİTMİŞ DEĞİL AMA GELİNLİĞE BAKMAYA BAŞLARIZ ARTIK YAVAŞ YAVAŞ 99 A DÜŞTÜM BUGÜN

Son düzenleme:

daha kısa tutarsın koldaki tülü bence olur..yere kadar değmesin.

evet tüller seni rahatsız eder tatlım bende pelerinli gelinlik istiyorum. ama pelerinleri kısa tutcam biraz giydim o koldaki tüller çok rahatsız edio dönemiosun dönünce tülün bi tarafı bi yere bi tarafı bi yere gidio acaip bişey oluo yere süründüğün için. ama kısa olursa güzel olur bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…