2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Bende senin gibiyim azcik Ama benim yanimda esim..Bir dugunum eksik..
Oda komik geliyor simdi..Burda zaten evliyiz ..Turkiye'de nisanli saniyo herkesler Heyecanlanmiycam diye korkuyorum dugun gunu..

gelinliği giyince heyecanlanırsın cnm . müthiş bi duygu provalarda giydiğimde bile kalbim yerinden çıkacak gibi oldu

Bende senin gibiyim azcik Ama benim yanimda esim..Bir dugunum eksik..
Oda komik geliyor simdi..Burda zaten evliyiz ..Turkiye'de nisanli saniyo herkesler Heyecanlanmiycam diye korkuyorum dugun gunu..

zor olur ama yaaa evli ama nişanlı gibi yaşamak. bana göre değil...

gelinliği giyince heyecanlanırsın cnm . müthiş bi duygu provalarda giydiğimde bile kalbim yerinden çıkacak gibi oldu

bende gelinlik provasında cok heyecanlamıstım

bende heyecanlanmak istiyorum artık

Off kızlar ya şok kötüyüm. Nişanlım kaza yapmı. 3-4 araba girmişler birbilerine..Ama şüküler olsunki nişanlımda birşey yok. Araba haşat olmuş sadece. Çok korktum ya birşey olsaydı

Off kızlar ya şok kötüyüm. Nişanlım kaza yapmı. 3-4 araba girmişler birbilerine..Ama şüküler olsunki nişanlımda birşey yok. Araba haşat olmuş sadece. Çok korktum ya birşey olsaydı

geçmiş olsun canım. Allah korumuş nişanlını. olsun hasar arabada olsun bişey olmaz. nişanlına bişey olmamış ya önemli olan o

bende gelinlik provasında cok heyecanlamıstım

Ay ben onu hiç düşünemiorum hayali beni heyecandırıyo

Çok Geçmiş Olsun Canım Verilmiş Sadakanız Varmış

Sağolun kızlar..Araba sağlammış yoksa o çarpmaya kesin bişey olurmuş yaniii... Allah korudu aşkımı..Allahım sana şükür.

çok geçmiş olsun canım Allah korumuş yaa çok üzüldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…