- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #9.441
benim de 56 kaldı:122:
çok geçmiş olsun canım Allah korumuş yaa çok üzüldüm
allah korumuş cnm verilmiş bi sadakası varmış çok geçmiş olsun tatlım
Ay ben onu hiç düşünemiorum hayali beni heyecandırıyo
Çok Geçmiş Olsun Canım Verilmiş Sadakanız Varmış
ama ama yarın mesaisi olanlar ne yapsın ühü(
hayırlısı olsun canım benimmmmBelkide izmire çok gelmek istediği için buda bahane olur diyo olabilir
Ben bu arada dün Nikah işlemlerini halletik
26 Ağustos 2012 21:00 da Nikahım olcak nasipse
yeşilin kırmızıısı çok güzel olur ya çok beğendim ben . kolları çok hoşuma gitti.cnm bak ben bunları beğendim benm annem eskiden terziydi ona bi diktiricem önce. bakıyım yapabilecek mi yapamazsa gidip mağazasından alıcam bunlar çok hoşuma gitti benm ama
Eki Görüntüle 368829 Eki Görüntüle 368830 Eki Görüntüle 368831
ama renklerini değiştiricem sadece mesela bunlar kadife ve kırmızı yada bordo şeklinde olursa müthiş olur ama bu renkleride çok güzel işte ama modellere bayıldım sizce nasıl?
yanıma doğru gel o zaman senbende varımm ama ne zaman tarih net değill benide alın aranızaa
4. resimdeki resmi kullanalım bence, kız ıslanmakktan çok memnun görünüyorKızlar ıslatma olayında bişey buldum...
100 den düşünce yazan biri olduğunda onun yazısı beğenip
aşağıdaki gibi resimler gibi alıntı yapıp bişeyler yazalım. daha belirgin olur hem resim kullanırsak.. resim olayı az önce geldi aklıma...
Eki Görüntüle 368955 Eki Görüntüle 368954 Eki Görüntüle 368953 Eki Görüntüle 368952 Eki Görüntüle 368956
evet benim annem. zar zor ikna ettik. şimdide uzağa gidicem lafını duyduğu an gözleri doluo. kıyamıyorumda üzülüyorum. napcam bilmiyorum doğrusu. dün ben kuzen de kaldım. dün yatağımı boş görmüş demiş yok evlenincede böyle olcak ben nası dayancam diye oturmuş ağlıyo babamda aradı gel eve diye. çıktım geldimm kuzum oturmuş yatağımın başında ağlıo bende oturdum beraber ağlaştık.nasıl içim parçalandı varya söyleyemem size asıl ben nasıl bırakıp gidicem. bide evin son kızıyım hepsi evlendi en çok benimle vakit geçirdi. uzun zamandır anakız beraberiz. çok zor valla napcam bilmiyorum.
aynen canım yaa öğleden sonra bana da bişey oldu. nişanlım gelmişti beraber yedik . ayy noldu bana içim bi acayipbugun benim midem çok bulanıyo kendimi hiç iyi hissetmiyorm
Eki Görüntüle 369104
kızlar herkes burada hemen hemen. emyay ve liberte siz yoksunuz galiba bir tek .. nerdesiniz...
14 kişi olmuşuzzz
Evet düğünde izmirde
Geçen hafta kemeraltına bindallı bakmay gittik hiç birini beğenemedim
Var mı bildiğin yer
Son çare bulamazsam diktirmeye başlıcam
tgcgny eski kullanıcı
Benim düğünüme 77 gün kaldı :)
Teşekkür ederim canım görüşmek üzere iyi akşamlar :)rica ederim cnm;
şimdi forumda kimse yok. kızlar gelince ıslatacaklar onlarda seni
bende çıkıyorum görüşmek üzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?