- 24 Eylül 2011
- 2.259
- 14
- 158
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #9.461
Teşekkür ederim canım görüşmek üzere iyi akşamlar :)
tebrikler bebeğim. sırıl sıklam aşık oldun bügün birdaha heheallah bizede nasip etsin o zaman diyelim
Teşekkür ederim canım ins sanada nasip eder istediğin gibi olur hersey =) ask çok guzel aşık olmak daha da guZel :)
aynen şekerimm bencede..ama ne dikkatimi çekti biliyomusunuz? biz 2012gelinleri pek heycanlı ve cok konuskanız.. adamlar yandı walla
Evet Canım damatlar yandı :) burayi tasadufen buldum herkes çok iyi muhabbet süper =) 2012 gelinleri süper :)
evet tatlım ama kızlar yok işte birazdan gelirler herhalde...bizde senle sohbet ederiz :)
Akşamları kimseyi bulanıyordum sohbet edicek seni bulmama sevindim
:) senin düğünün ne zaman?
benim iki düğünüm olacak canım 7 temmuzda ve 14 temmuzda.. senın ne zaman
Benim 31 Mayıs kına 2 Haziran düğün olucak canım. Hazırlıklar nasıl gidiyor :)
kızlaaarrr nasılsınızzzzzz
ay senin hiçbirşey kalmamış.. yaa nasıl gıttını bende bilmiyorum aslında.. eksikler hiç bitmiyor.. devamlı birşeyler çıkıyor. kız çeyizi hiç bitmiyor ya... bide nişanlımla hep kavga ediyoruz. oda gergin bende gerginimm.. öle yani.. senın nasıl gıdıyor
Evet çok az kaldı ama bende hiçbir hazırlık yok ne yapılacak bilmiyorum liste yapayım dedim
Nerden başlıcam bilemedim :) bizde kavga ediyoruz hep çok zormus inanmıyordum nasıl dayanıcam bilmiyorum:)
canımmm Allah korumuş çok üzüldüm ama iyi olmasına da sevindim. bence hemen bi fakiri mutlu edinOff kızlar ya şok kötüyüm. Nişanlım kaza yapmı. 3-4 araba girmişler birbilerine..Ama şüküler olsunki nişanlımda birşey yok. Araba haşat olmuş sadece. Çok korktum ya birşey olsaydı
canım öyle birden heyecan yapmışım herkes burda diye . unuturmuyuz seni hiç... askolsun..
gözümden kaçanlar varsa affola
aynen şekerimm bencede..ama ne dikkatimi çekti biliyomusunuz? biz 2012gelinleri pek heycanlı ve cok konuskanız.. adamlar yandı walla
Hoş geldin :) teşekkürler sen nasılsın :)
çok az kalmıs ama senin.. cok sıkısırsın ben cogunu hallettıgım halde bıtmıyorda bıtmıyor yani... listeyi bir an önce yap mutfaktan başla mesela.. sonra ana şeyler bitince aksesuarlara geç...
çok az kalmıs ama senin.. cok sıkısırsın ben cogunu hallettıgım halde bıtmıyorda bıtmıyor yani... listeyi bir an önce yap mutfaktan başla mesela.. sonra ana şeyler bitince aksesuarlara geç...
sana katılıyorum canım. herşeyden almaya kalkarsan karışırsın benim gibi.
grup grup al. önce mutfak sonra yatak odası falan. bu şekilde ilerle bence
Biz şimdi ev acmıyoruz sadece düğün hazırlıkları var. Ev açsaydım şimdi dayanamadım sanırım :)
ew açmıyoruz derken ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?