2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
tebrikler bebeğim. sırıl sıklam aşık oldun bügün birdaha hehe allah bizede nasip etsin o zaman diyelim

Teşekkür ederim canım ins sanada nasip eder istediğin gibi olur hersey =) ask çok guzel aşık olmak daha da guZel :)

Teşekkür ederim canım ins sanada nasip eder istediğin gibi olur hersey =) ask çok guzel aşık olmak daha da guZel :)

aynen şekerimm bencede.. ama ne dikkatimi çekti biliyomusunuz? biz 2012gelinleri pek heycanlı ve cok konuskanız.. adamlar yandı walla

aynen şekerimm bencede.. ama ne dikkatimi çekti biliyomusunuz? biz 2012gelinleri pek heycanlı ve cok konuskanız.. adamlar yandı walla

Evet Canım damatlar yandı :) burayi tasadufen buldum herkes çok iyi muhabbet süper =) 2012 gelinleri süper :)

Benim 31 Mayıs kına 2 Haziran düğün olucak canım. Hazırlıklar nasıl gidiyor :)

ay senin hiçbirşey kalmamış.. yaa nasıl gıttını bende bilmiyorum aslında.. eksikler hiç bitmiyor.. devamlı birşeyler çıkıyor. kız çeyizi hiç bitmiyor ya... bide nişanlımla hep kavga ediyoruz. oda gergin bende gerginimm.. öle yani.. senın nasıl gıdıyor

Evet çok az kaldı ama bende hiçbir hazırlık yok ne yapılacak bilmiyorum liste yapayım dedim
Nerden başlıcam bilemedim :) bizde kavga ediyoruz hep çok zormus inanmıyordum nasıl dayanıcam bilmiyorum:)

Evet çok az kaldı ama bende hiçbir hazırlık yok ne yapılacak bilmiyorum liste yapayım dedim
Nerden başlıcam bilemedim :) bizde kavga ediyoruz hep çok zormus inanmıyordum nasıl dayanıcam bilmiyorum:)

çok az kalmıs ama senin.. cok sıkısırsın ben cogunu hallettıgım halde bıtmıyorda bıtmıyor yani... listeyi bir an önce yap mutfaktan başla mesela.. sonra ana şeyler bitince aksesuarlara geç...

Off kızlar ya şok kötüyüm. Nişanlım kaza yapmı. 3-4 araba girmişler birbilerine..Ama şüküler olsunki nişanlımda birşey yok. Araba haşat olmuş sadece. Çok korktum ya birşey olsaydı
canımmm Allah korumuş çok üzüldüm ama iyi olmasına da sevindim. bence hemen bi fakiri mutlu edin
canım öyle birden heyecan yapmışım herkes burda diye . unuturmuyuz seni hiç... askolsun..
gözümden kaçanlar varsa affola

çok az kalmıs ama senin.. cok sıkısırsın ben cogunu hallettıgım halde bıtmıyorda bıtmıyor yani... listeyi bir an önce yap mutfaktan başla mesela.. sonra ana şeyler bitince aksesuarlara geç...

sana katılıyorum canım. herşeyden almaya kalkarsan karışırsın benim gibi.
grup grup al. önce mutfak sonra yatak odası falan. bu şekilde ilerle bence

Biz şimdi ev acmıyoruz sadece düğün hazırlıkları var. Ev açsaydım şimdi dayanamadım sanırım :)

sana katılıyorum canım. herşeyden almaya kalkarsan karışırsın benim gibi.
grup grup al. önce mutfak sonra yatak odası falan. bu şekilde ilerle bence

Gördüğüm herseyi Almisim şimdi hepsi kalicak 2 sene bizi beklicek :)

ew açmıyoruz derken ??

İs için hep dışarıda benim nişanlım evlenincede bı süre ısı dışlarda olucak firmanın tuttuğu evlerde kalicaz o yüzden evimizi şimdi acmıyoruz düğünden 1 hafta sonra gidicez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…