- 24 Eylül 2011
- 2.259
- 14
- 158
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #9.481
İs için hep dışarıda benim nişanlım evlenincede bı süre ısı dışlarda olucak firmanın tuttuğu evlerde kalicaz o yüzden evimizi şimdi acmıyoruz düğünden 1 hafta sonra gidicez.
hehealla alla nasıl oluyor acaba oda falan dedım bende kendı kendımce
Sorma nereye gideceğimiz bile belli değil :) senin hazırlıklar için anlatacakların daha çok canım :)
kıslar günaydın leyloşum geçmiş olsun allh baska kaza vermesin birine bişy verin aallah korumuş
canım düğün tarihin ne güzelmiş
Şimdiye kadar ıslatılanlar...
duckling
my_everything
SehKer
tatlım salon takımı oturma odası aldındı koydum buraya zaten. beyaz esyalarımda alındı . perdelerimide seçtim geçen gittiğimde. ama evin en acele istediği şey avizeler.. evde hiç avize yok hiç ışık yok. önce ışıkları almamız lazım herseyden önce. mutfagıma bır lamba begendım fotosunu cekıp koyucam buraya aldıgımızda nasıpse. ama avızeye asık olan tek ınsan benımdır herhalde
tatlım salon takımı oturma odası aldındı koydum buraya zaten. beyaz esyalarımda alındı . perdelerimide seçtim geçen gittiğimde. ama evin en acele istediği şey avizeler.. evde hiç avize yok hiç ışık yok. önce ışıkları almamız lazım herseyden önce. mutfagıma bır lamba begendım fotosunu cekıp koyucam buraya aldıgımızda nasıpse. ama avızeye asık olan tek ınsan benımdır herhalde
iyi aksamlar kizlar nasilsiniz
Hoş geldin...teşekkürler sen nasılsın ?
iyiyim canim tanismadik senle daha once galiba dugun ne zman
Evet canım tanisamadik ben Ebru :) 31 Mayıs'ta kınam 2 Haziran'da düğünüm var:) senin ne zaman canım?
dugunum 23 haziranda kina yerini daha ayarlamadim ama oda 21inde olur herhalde tanistigimiza memnunoldum bu arada bende melike
merhaba arkadaşlar,
aranızda yeniyim :)
Allah'ın izniyle benimde 14 ekim 2012'de olacak düğünüm
kına gecesi için yeri henüz kesin değil ama 2-3 gün önceye ayarlamayı düşünüyorum,
aslında 2007den beri nişanlıyım ama bu seneye kadar hiçbirşey almamıştım desem yeridir,
evde konulacak yer sıkıntı oluyor,uzun zaman geçince yeni çıkan eşyalardan etkilenip
diğerlerinden sıkılabilirim diye uzak durdum.2011 sonunda düğün tarihi alınca başladık alışverişe,
gerçekten her anlamda çok zor ve yorucu oluyormuş,hepinize kolaylıklar diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?