2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
kızlar ben geldım kacgundur gıremıodum. baya bı kosturmaca ıcındeydım. ananemı kaybettım mobılyacı pesınde kosuyorum bıde ufak alısverısler var oldum gercekten 10 gundur. baya sohbetler yapılmıs sımdı okurum. hafta sonu sackurutma mak aldım kendıme

Eki Görüntüle 370822

Tatlım başın sapolsun çok üzüldüm. Allah geride kalanlara sağlık versin.
Saç kurutma makinanı güle güle iyi günlerde kullan tatlım.

başın sağolsun canım benim. Allah mekanını cennet etsin inşallah. bu durumlarda denecek o kadar az söz oluyor ki, kelimeler bile anlamsız kalıyor

çok güzel kurutma makinen. güle güle, sağlıkla kullanın inşallah..ne kadar aldın, kac w. merak ettim , merakımı mazur gör

Son düzenleme:

aynen tatlım ben evlenmeye karar vermeden önce tesettüre girmiştim yani yeni kapalı sayılırım ve çok korktum gelinlik modellerini gördükçe nasıl olcak benm gelinliğim kapalı diye. bi gün dolaşırken rastgele hasret modayı gördüm ve içeri girip denedim ama iyiki hasret modaya girmişim ordaki gelinlikleri görünce nasıl rahatladım anlatamam sana. müthiş kapalılar için gelinlikler yapmışlar ve ordan bi model beğendim bile :)

evet canım hayal ettiğin herşeyi yapabiliyorlar özel diktirmesen bile elindeki ürünler bile harika. bence tesettürlü gelinlerin hepsi gidip bi baksın fikir edinsin..

evet canım hayal ettiğin herşeyi yapabiliyorlar özel diktirmesen bile elindeki ürünler bile harika. bence tesettürlü gelinlerin hepsi gidip bi baksın fikir edinsin..

bende katılıyorum. ben ki çok zor beğenen bi kızım ve uzun zamandırda gelinlik bakıyorum hiç bi gelinliği beğenememiştim. dedimki ben gelinlik beğenemiycem diye. ama oraya gittiğimde tamamen fikrim değişti ve bi saat içinde hayalimdeki gelinliği beğendim seçtim
daha 5 ay var düğünüme ama hiç gelinlik bakmıyorum bile gelinliğim seçildi fikrimide deiştirmeyi düşünmüyorum inşallah

çok önceden beğenmişsi kafan rhat olur artık.
düğnüne yakın gider diktirir yada alırsın

çok önceden beğenmişsi kafan rhat olur artık.
düğnüne yakın gider diktirir yada alırsın

diktirmeye verdim bile ama ben aile yakınımızın tersizi var bizim aile hepsi orda yaptırdı bu zamana kadar dikişide çok iyi kadının biliyorum. modeli götürdüm oraya dedim böyle böyle oda çok iyi fiyat çıkardı. işlemesi çok olduğundan erkenden başlamamış daha iyi rahar rahat dikeriz dedi. nisanın 15 inde ilk provam var ona gidicem

anladım başka yere diktireceksin yani inşallah aynısını çıkartır

anladım başka yere diktireceksin yani inşallah aynısını çıkartır

yok diker aynısını. başkasıda gitmiş oraya hasret modadan beğendim bu modeli istiyorum diye. kız yapmış . orda gittiğimde giydim tıpa tıp aynısı hiç bir farkı yok kız 15 senelik gelinlikçi bildim bileli orda ve bizim ailenin gelinlerinin gelinliklerini o yaptı hep. hepside çok güzel oldu. ordan biliyorum yani

saol cnm benım ananeme karsı dusuncelerım ve kırgınlıklarım buyuk oldugu ıcın pek ölumunden etkılenmedım dıyebılırım. ama baska durumlar ıcın kırgınlık ve kızgınlıklra gercekten soylenecek sozum cok ama susmak erdemmıs öle yapıyorum.

kurutma mak 2000w ykmde hafta sonları elektrıklı ev aletlerınde yuzde 25 yada 30 ındırım oluyor onu bıldıgım ıcın gıttım ordan ındırımle 90 tl ye aldım tatlım. duzlestırıcım vardı ceyızımde o yuzden evdekı eskımıstı bende duzlestırıcısını kardesıme verdım. bıde ozellıklerı arasında ıon dıye bısı varmıs pek anlamıom ama yazayım dedım sordun dıye.

güvendiğiniz kişi ise sorun yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…