- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #9.561
yok canım internet olarak bi tek face de var malesef 1/2 foto ama facebookun var ise hasret modayı ekleyebilirsin modellerini kesimlerini görürsün
kızlar ben geldım kacgundur gıremıodum. baya bı kosturmaca ıcındeydım. ananemı kaybettım mobılyacı pesınde kosuyorum bıde ufak alısverısler var oldum gercekten 10 gundur. baya sohbetler yapılmıs sımdı okurum. hafta sonu sackurutma mak aldım kendıme
Eki Görüntüle 370822
kızlar ben geldım kacgundur gıremıodum. baya bı kosturmaca ıcındeydım. ananemı kaybettım mobılyacı pesınde kosuyorum bıde ufak alısverısler var oldum gercekten 10 gundur. baya sohbetler yapılmıs sımdı okurum. hafta sonu sackurutma mak aldım kendıme
Eki Görüntüle 370822
Tatlım başın sapolsun çok üzüldüm. Allah geride kalanlara sağlık versin.
Saç kurutma makinanı güle güle iyi günlerde kullan tatlım.
Basın sağolsun Canim.
Eki Görüntüle 370822
Günaydın kızlar ;
Tesettürlü gelinlik için kesinlikle Hasret Moda benim gelinliğimde orada dikildidikimleri de modelleride harika ,
tesettürlü gelinliklerde hiç bi yerde görmediğim modelleri görmüştüm
Eki Görüntüle 370822
kardelencim bide kapalılarrrrın gelin başlarını öyle güzel yapıyolarki harika oluyorrrr yaaa
aynen tatlım ben evlenmeye karar vermeden önce tesettüre girmiştim yani yeni kapalı sayılırım ve çok korktum gelinlik modellerini gördükçe nasıl olcak benm gelinliğim kapalı diye. bi gün dolaşırken rastgele hasret modayı gördüm ve içeri girip denedimama iyiki hasret modaya girmişim ordaki gelinlikleri görünce nasıl rahatladım anlatamam sana. müthiş kapalılar için gelinlikler yapmışlar ve ordan bi model beğendim bile :)
evet canım hayal ettiğin herşeyi yapabiliyorlarözel diktirmesen bile elindeki ürünler bile harika. bence tesettürlü gelinlerin hepsi gidip bi baksın fikir edinsin..
bende katılıyorum. ben ki çok zor beğenen bi kızım ve uzun zamandırda gelinlik bakıyorum hiç bi gelinliği beğenememiştim. dedimki ben gelinlik beğenemiycem diye. ama oraya gittiğimde tamamen fikrim değişti ve bi saat içinde hayalimdeki gelinliği beğendim seçtim
daha 5 ay var düğünüme ama hiç gelinlik bakmıyorum bile gelinliğim seçildi fikrimide deiştirmeyi düşünmüyorum inşallah
çok önceden beğenmişsi kafan rhat olur artık.
düğnüne yakın gider diktirir yada alırsın
diktirmeye verdim bileama ben aile yakınımızın tersizi var bizim aile hepsi orda yaptırdı bu zamana kadar dikişide çok iyi kadının biliyorum. modeli götürdüm oraya dedim böyle böyle oda çok iyi fiyat çıkardı. işlemesi çok olduğundan erkenden başlamamış daha iyi rahar rahat dikeriz dedi. nisanın 15 inde ilk provam var ona gidicem
anladım başka yere diktireceksin yani inşallah aynısını çıkartır
başın sağolsun canım benim. Allah mekanını cennet etsin inşallah. bu durumlarda denecek o kadar az söz oluyor ki, kelimeler bile anlamsız kalıyor
çok güzel kurutma makinen. güle güle, sağlıkla kullanın inşallah..ne kadar aldın, kac w. merak ettim , merakımı mazur gör
tatlım başın sağolsun çok üzüldüm
yok diker aynısını. başkasıda gitmiş oraya hasret modadan beğendim bu modeli istiyorum diye. kız yapmış . orda gittiğimde giydim tıpa tıp aynısıhiç bir farkı yok kız 15 senelik gelinlikçi bildim bileli orda ve bizim ailenin gelinlerinin gelinliklerini o yaptı hep. hepside çok güzel oldu. ordan biliyorum yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?