- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #9.541
Herkeslere Günaydın nasılsınız?
sende mi hasret modadan beğendin tatlım. bende ordan beğendim ve siparişi verdim benmde üzerime özel dikilicek ama modelleri çok hoş hasret modanın yaa :)
iyiyiz tatlım sen nasılsın kayifler yerinde maaşallahallahım bozmasın
iyiyim tatlım sen nasılsın ?
günaydın canım hoşgeldin. nasılsın?
gelinliğini çok merak ediyorum, nişanlımla daha konuşamadım bu aralar aramız limoni biraz, ama sana haber vereceğim.
tatlım ben cümleyi yanlış kurmuşum ben hasret modadan beğendim bii aile yakınımıza diktiriyorum bi kaç yerini değiştirecek. benm ilk provam nisanın 15 inde. bi gideyim modeli tam kararlaştıralım o zaman buraya ekliycem. yalnız şöyle bişey olcak. benm beğendim model hiç yok. yani hasret modadan beğendim bütün hepsini ama bi gelinliğin kollarını bi gelinliğin üst kısmını bi gelinliğin etek kısmını bi gelinliğin baş kısmını felan diye birleştirdik gelinlikçimde photoshopla.çünki hasret modanın modelleri çok fazla taşlı ben onları biraz daha sadeleştirdim. müthiş bişey çıktı oraya dikilmiş halide hayallerimdeki gibi olur inşallahve çok iyi fiyata anlaştım. satılık olarak. nisan da tam olarak kararlaştırınca buraya ekliycem modelimi tatlım :)
ekle canım, bekliyorum sabırsızlıkla, hasret modaevinin gelinlikleri gerçekten çok taşlı, bende o kadar fazla taşlı istemiyorum. daha sade bir şey diktireceğim.
tatlım böyle güzel günlerinizde birbirinizi sıkmayın sakın. üsmeyin birbirinizi konu neyse bilmiyorumda. allah yardımcımız olsun çok zor dönemlerimiz daha sonra hatırlayıp gülücez inşallah
desteğin için çok sağol canım , geçecek biliyorum da geçene kadar biraz sabretmek lazım kırmadan , kırılmadan. ne kadar tartışsakta önemli olan birbirimizin hatalarını kapatabilmek, kimse kusursuz değil çünkü
günaydın kızlar!
düğün zamanı yaklaştıkça herkeste bir dengesizlik, bir kötü ruh hali hakim oluyor sanırım
biz de dün gece nişanlımla nişanı atma noktasına geldik maalesefo kadar dolmuş ki kendisini 10 yıldır tanırım ilk kez böyle ağladığını gördüm... hem ben hem de ailem onu ne çok üzmüşüz farkında olmadan... onun ailesinin ilgisizliğine kızıp acısını ondan çıkardım tabi ben ama ne büyük hata!
günaydın kızlar!
düğün zamanı yaklaştıkça herkeste bir dengesizlik, bir kötü ruh hali hakim oluyor sanırım
biz de dün gece nişanlımla nişanı atma noktasına geldik maalesefo kadar dolmuş ki kendisini 10 yıldır tanırım ilk kez böyle ağladığını gördüm... hem ben hem de ailem onu ne çok üzmüşüz farkında olmadan... onun ailesinin ilgisizliğine kızıp acısını ondan çıkardım tabi ben ama ne büyük hata!
e tabiki tatlım öyle. bende çok sıkıntılar çektim biliyorum. seni anlayabiliyorum allah bize yardım etsin tatlım.
Günaydın güzel gelinler...Nasılsınız bakalım?
günaydın kızlar!
Günaydın kızlar ;
Tesettürlü gelinlik için kesinlikle Hasret Moda benim gelinliğimde orada dikildidikimleri de modelleride harika ,
tesettürlü gelinliklerde hiç bi yerde görmediğim modelleri görmüştüm
günaydın canım;
gelinliğini çok merak ettim resmini koyabilecek misin? yada forumda var mı? bakayım hemen ordan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?