2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
sende mi hasret modadan beğendin tatlım. bende ordan beğendim ve siparişi verdim benmde üzerime özel dikilicek ama modelleri çok hoş hasret modanın yaa :)

günaydın canım hoşgeldin. nasılsın?

gelinliğini çok merak ediyorum, nişanlımla daha konuşamadım bu aralar aramız limoni biraz , ama sana haber vereceğim.

günaydın canım hoşgeldin. nasılsın?

gelinliğini çok merak ediyorum, nişanlımla daha konuşamadım bu aralar aramız limoni biraz , ama sana haber vereceğim.

tatlım ben cümleyi yanlış kurmuşum ben hasret modadan beğendim bii aile yakınımıza diktiriyorum bi kaç yerini değiştirecek. benm ilk provam nisanın 15 inde. bi gideyim modeli tam kararlaştıralım o zaman buraya ekliycem. yalnız şöyle bişey olcak. benm beğendim model hiç yok. yani hasret modadan beğendim bütün hepsini ama bi gelinliğin kollarını bi gelinliğin üst kısmını bi gelinliğin etek kısmını bi gelinliğin baş kısmını felan diye birleştirdik gelinlikçimde photoshopla.çünki hasret modanın modelleri çok fazla taşlı ben onları biraz daha sadeleştirdim. müthiş bişey çıktı oraya dikilmiş halide hayallerimdeki gibi olur inşallah ve çok iyi fiyata anlaştım. satılık olarak. nisan da tam olarak kararlaştırınca buraya ekliycem modelimi tatlım :)

tatlım böyle güzel günlerinizde birbirinizi sıkmayın sakın. üsmeyin birbirinizi konu neyse bilmiyorumda. allah yardımcımız olsun çok zor dönemlerimiz daha sonra hatırlayıp gülücez inşallah

ekle canım, bekliyorum sabırsızlıkla, hasret modaevinin gelinlikleri gerçekten çok taşlı, bende o kadar fazla taşlı istemiyorum. daha sade bir şey diktireceğim.

tatlım böyle güzel günlerinizde birbirinizi sıkmayın sakın. üsmeyin birbirinizi konu neyse bilmiyorumda. allah yardımcımız olsun çok zor dönemlerimiz daha sonra hatırlayıp gülücez inşallah

desteğin için çok sağol canım , geçecek biliyorum da geçene kadar biraz sabretmek lazım kırmadan , kırılmadan. ne kadar tartışsakta önemli olan birbirimizin hatalarını kapatabilmek, kimse kusursuz değil çünkü

e tabiki tatlım öyle. bende çok sıkıntılar çektim biliyorum. seni anlayabiliyorum allah bize yardım etsin tatlım.

günaydın kızlar!

düğün zamanı yaklaştıkça herkeste bir dengesizlik, bir kötü ruh hali hakim oluyor sanırım

biz de dün gece nişanlımla nişanı atma noktasına geldik maalesef o kadar dolmuş ki kendisini 10 yıldır tanırım ilk kez böyle ağladığını gördüm... hem ben hem de ailem onu ne çok üzmüşüz farkında olmadan... onun ailesinin ilgisizliğine kızıp acısını ondan çıkardım tabi ben ama ne büyük hata!

Günaydın Canim ins düzelir her Sey hepimiz mutlu gelinler oluruz :) damat tarafı hep neden böyle anlamadım cocukları için neden hiç fedakarlık yapmıyorlar destek olmuyorlar kıskanıyorlar anlamadım bunun faturasida damatlara kesiliyor yapcak bı Sey yok.

Hepimiz yapıyoruz tatlım. Bende son zamanlarda çok üstüne gittim ailesi yüzünden..Ama bunda da hakkım vardı. Gelin yerine konulmadım hiç. Herşeye karışma hakları var ama bir kuruş yardımları yok. Nişanlımım üzerine gittim bir süre..Sonra bizde fena kavga ettik ama sonunda ikimizinde sorunlarını bildik ve hal etmeye çalıştık çalışıyoruzda. Önemli olan her iki tarafta hatasını anlaması ve tekrarlamaması. Nişanlılarımız suçlu değil ama aileleri çok suçlu ve ben inanıyorum bu dünyada olmasada diğer tarafta evlenecek insanları böyle zor duruma düşürdükleri içib cezalandırılacaklar.

Günaydın kızlar ;

Tesettürlü gelinlik için kesinlikle Hasret Moda benim gelinliğimde orada dikildi dikimleri de modelleride harika ,
tesettürlü gelinliklerde hiç bi yerde görmediğim modelleri görmüştüm

Günaydınlar arkadaşlar,
İstanbul'da hava harika, lütfen dışarı çıkın,mümkünse sahilde değilse park vb bir yerde biraz yürüyün,
sıcacık güneş, masmavi gökyüzü ümit veriyor,iyi hissettiriyor :)

e tabiki tatlım öyle. bende çok sıkıntılar çektim biliyorum. seni anlayabiliyorum allah bize yardım etsin tatlım.

amin canım , hepimizin yardımcısı olsun Allah inşallah

Günaydın güzel gelinler...Nasılsınız bakalım?

günaydın canım

aman canım, bu dönemde dikkat gerekiyor çok, Allah yardım etsin. sabır versin hepimize.
bende dün baya bir patladım, yapmamam gerekiyordu ama yaptım çok üzdü beni bu aralar.

günaydın canım;
gelinliğini çok merak ettim resmini koyabilecek misin? yada forumda var mı? bakayım hemen ordan.

günaydın canım;
gelinliğini çok merak ettim resmini koyabilecek misin? yada forumda var mı? bakayım hemen ordan.

yok canım internet olarak bi tek face de var malesef 1/2 foto ama facebookun var ise hasret modayı ekleyebilirsin modellerini kesimlerini görürsün

Hasret Moda evini düşünen arkadaşlar, bende bir kez görüştüm orayla fakat bir kaç modaevi daha görünce
aklım karıştı dinleniyorum bu aralar, annemin tabiriyle gönlümün istediğiyle, maddiyat arasında kaldım açıkçası.
erkekler bu konuyu pek anlamlandıramıyor maalesef, içinde sen olduktan sonra dışının ne olduğunun ne önemi
var gibi politik söylemlerle geçiştiriliyor :)
yinede ne bileyim insan iyisini görünce daha azına razı olmakta zor geliyor, Allah kolaylaştırsın işlerimizi. gelinlik
demişken fiyatları fransız danteli çok etkiliyor deselerde, Hasret Modanın gelinlikleri de oldukça güzel olsa da,
maalesef danteller fransız değil, O kadar yer gezdim bir yerde ki dantel hakikaten fransız danteliydi, ama bu demek değil ki
kötü malzeme,iyi olanlar var ama kumaşçılarda dantel fiyatlarına bakınca o kadar arttırmaları haksızlık gibi görünüyor bana.Sizler ne
düşünüyorsunuz merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…