2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
922.sayfada konuşmuşsunuz ben engelliydim o ara
detaylıca okudum ama linki yapıştıracağım yeri bulamıyorum olmuyo

tatlım kontrol panelim E bascan sonra ordan solda profilimi düzenle diyceksin. aşağı doğru iniceksin Çizelge: var oraya kopyalıcaksın bu kadar. değişiklikleri kaydet diyceksin o kadar.

Son düzenleme:
tatlım kontrol panelim E bascan sonra ordan solda profilimi düzenle diyceksin. aşağı doğru iniceksin Çizelge: var oraya kopyalıcaksın bu kadar. değişiklikleri kaydet diyceksin o kadar.

kopyalıyorum uygun formatta değil diyo, linkide işaretlemişler güzel anlatmışlar ama olmuyo

922 de konuşmuşsunuzya tatlım ordan yapıyorum link koyulmuş zaten, bilemedim nerde hata yapıyorum

http://daisypath.com/ tatlım bu siteden önce çizelgeni hazırlıosun. bu evlilik için wedding yazan genelde oluyo onu söyliyim. onu seçtikten sonra iki kutu çıkıo biri mini ticker biri full ticker full olan daha güzel oluyo ben onu seçtim. prewiev yazan yer senin seçtiklerinin nasıl durduğunu gösteriyo.arka planını seçmek için sayfa sayfa var orda sayfaları gez beğendiğin arka planını seçtikten sonra sağ daki kutunun altındaki next kutusuna bas. sonra kişileri küçük insanlar şekiller çıkıo ordanda şeklini seç. sonra bi daha next de. Event date yazan yere tarihini belirle.
Optional text to display above the ticker: YAZIYO BURDA AÇIKLAMASI İsteğe bağlı metin ticker yukarıda görüntülemek için: YAZIYO. TİCKERİN ÜSTÜNDE YAZMASINI İSTEDİĞİN YAZIYI YAZIOSUN. EVLENİYORUZ FELAN GİBİ.
Information below the ticker ANLAMI: TİCKER ALTINDA BİLGİ YAZIYO BURDA BURAYI HİÇ ELLEME AYNI ŞEKİLDE DURSUN.
Personal picture on the left hand side ANLAMI : Sol tarafta kişisel resim YAZIYO BURDADA GÖZAT TAN NORMAL NE İSTİOSAN Bİ RESİM SEÇ TİCKERİN YANINDA GÖRÜNTÜLENİYO.
Select a background color ANLAMI : Arka plan rengi seçin YAZIYO ORDAN DA ARKA PLANINI SEÇ SONRA
RENGİDE SEÇTİKTEN SONRA TEKRAR NEXT DİYİN ..
ÇIKAN SAYFADA ALT ALTA BİŞEYLER ÇIKCAK ORDA For Websites: YAZANIN YANINDAKİ IMAGE URL yazan yere bas. daha sonra
Code snippet: Image URL yazan kutunun içindeki
The ticker URL: altındaki linke tıplayıp kopyala. daha sonra kadınlar kulübü sitesine gel
kontrol paneline bas. ordan in aşağı doğru sol da profilimi düzenleye bas. ordan da. kan bağışlarının altında çizelye yeri var oraya kopyala sonra in en aşağıya değişiklşkleri kaydet de. bu kadar oldu bitti inşallah açıklamalı anlatabilmişimdir. dene bakalım olcak mı tatlım bak burdan yap ben burdan yaptım anlattığım şekilde . birine daha anlatmıştım onu kopyaladım buraya bak burdan dene istersen. senin yaptığın site hatalı olabilir.

Son düzenleme:

ay canım oldu valla sağol

yok değilim :) sen beni tanımazsın ben yeni sayılırım

hoşgeldin o zaman kuzum, ayrıca tekrar teşekkürler
ben günlerdir engelliydim giremiyodum tuğçe nikah işlemlerini hallettimi ya da sizlerde yeni gelişmeler varmı, sayfa geçmişine dönmeye üşendim :26:
ben haftasonu gelinlik ayakkabımı ve takı setimi aldık, bide gideceğimiz il belli olsaydıda evimizi falan netleştirseydik pff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…