- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #9.521
Kızlar Merhaba,
Benim de düğünüm 7 Temmuzda. Allah herkesin yardımcısı olsun zor, yorucu ama bir o kadar da keyifli işler. Kızlar bir şey soracağım size. Çeyizlerinizi ne zaman yıkamayı hazırlamayı düşünüyorsunuz ya da evdeki eşyalarınızı? düğüne ne kadar kala bunları toplamak lazım. Fikri olan ya da hazılayan var mı neler yaptınız? Mesela yeni aldığınız pike nevresim gibi şeyleri yıkayıp ütülediniz mi? Yada yıkamayı düşünüyor musunuz? Ben yıkayayım diyorum hepsini öyle götüreyim. Ne dersiniz?
Bu arada balayı, fotoğrafçı gibi konularda da yardımcı olabilirim kızlar özelden sorabilirsiniz... ben google'ı alt üst ettim de çok derin araştırmalar yaptım yani :) seçimlerime herkes çok uygun ve süper diyor.. şimdilik benim de içim gayet rahat umarım hepimiz için her şey muhteşem olur bayanlar.. Çok sıkıntılı bir süreçmiş gerçekten
canim özel msj yollayamiyorum sana. ben istanulda dis mekan icin fotografci sorcaktim sana. önerebilcegin iyi birileri varmi?
simdiden cok saol yardimin iicin :)
ya o pike takımları falan pakette olmuyor mu zaten?? neden yıkamaya ihtiyaç duyuyorsun anlamadım...
biz çeyiz serilmeden hemen önce dantelleri falan yıkayacağız sadece...
Cevap yazanlara çok tşk ederim arkadaşlar..
alıntı ile cvp vermek istedim ama hata veriyo site..
Chnhn canım,Tahsin KAyaoğlu modelin çok şeker,ben de ona benzer bişeyler düşünüyorum etek kısmı için..ama hala tam net değil..nereye diktireceğimi bilemediğim için,içimden bakmak gelmiyordu,nerdeyse 2 hft bu yüzden bakmadım..fare dağa küsmüs hesabı benimki..
singesong canım çok teşekkürler,sayende bir yer öğrenmiş oldum.face sayfasındaki modellere baktım,aralarından benim de hoşuma giden oldu,şimdi de sitelerine bakıcam..face'de fiyat bilgisi vermemişler ama inşaallah sitede vardır ve çok uçuk değildir!bakalım..seninki nasıl birşey?ne kadar zaman verdiler dikim için?tlf da vermişler olmazsa bi ara arayıp o şekilde de görüşeceğim.başka yer var mı canım bildiğin?bir de balayı önerisi istiyorum,sessiz sakin bir yer,deniz kum güneş havasında dğeiliz biz..doğayla başbaşa olmak veya değişik zaman geçirmek istiyoruz..teşekkürler canım..
Kızlar selamlar,foruma bayağıdır uğrayıp yazamadım yoğunluktan.dün üşenmedim 200 sayfaya yakın okudum ne yaptınız ettiniz diye..
Nişanlısının ailesiyle sorun yaşayanlar,Allah yardımcınız olsun,zor bir durum cidden..
keşke sorunsuz,stressiz atlatılsa ne güzel olur ya..
Çeyiz alışverişi devam edenler,hayırlı olsun,güzel bi şekilde kullanmak nasip olur inşaallah..
Beni de yazın listeye,tarihimiz 30 haziran Allah'ın izniyle..Aslında 07.07'yi istiyordum ama o hafta kardeşimin kpss sınavı var,sonrası da ramazana yakın,evlenip şıp diye ramazana geçmek istemedim o yüzden öncesi olsun istedik,nasip bakalım..
Kızlar Allah rızası için bana yardım edin yaben İstanbul'a gelin gelicem nasipse ama şu an orda değilim,orda akrabam filan da yok,doğuda çok küçük bi yerde çalışıyorum,burda düzgün gelinilk de bulamam.o yüzden ist.dan almak istiyorum.ama tesettütlüyüm ve nette çok dolaştım,benim zevkime göre gelinlik bulamadım kapalı şekilde..bir de ist.büyük yer,öyle bi sürü gelinlikçi gezecek vaktim yok malesef,olsa hiç üşenmeden seve seve dolanırdım..
Sorun şu:diktirmeye karar verdim.
1:Güvenebileceğim,düzgün diken yerler nedir hiççç bilgim yok,nişanlımın ailesinin ilk gelini olucam,onların da bilgisi yok..gidip çok uyduruk bir yere sipariş verme korkusu sardı beni..lütfen bildiğiniz,malzemeleri kaliteli,dikişleri kaliteli yerlerin isimlerini ve adreslerini,hatta varsa tlf yazar mısınız?
2.malesef bu ara bulunduğum yerden o kadar uyduruk uçak saatleri var ki ist.a,ctesi günü gelinlik bakmaya sadece ve sadece 6 saatim kalıyoro da yolda,trafikte mi geçsin,iki dk.cık nişanlımla keyif mi yapayım,ne yapacağımı bilemez durumdayım.. bu yüzden 23 nisan resmi tatilinde gelsem diye düşündüm,hft.sonu ile beraber 3 gün oluyor,güzelce hem işim hallolur,hem nişanlımla vakit geçiririz,nerdeyse 2 aydır görmedim,o zmana kdr da 3 aya yakın olucak..ama acaba o zaman çok mu geç kalmış olurum dikim için?23 nisan demek nerdeyse düğüne 2 ay kalması demek..dikilir mi kızlar?Allah rızası için biri birşey söylesin ya,çok moralim bozuk,azıcık kaldı ama ne gelinlik var ne balayı ne davetiye ne düğün organizasyonu..bari gelinliğim çıksın aradan
Sizin gelinlikçiler ne kadar zamanda dikeriz dediler,yetişir mi lütfen kızlar bi cevap bekliyorum..:26::26:
bu arada üç prova 13 mart ilki.. 4 haziran teslim dediler canım
O kadar uzun zamandami teslim ediyorlar gelinliği Canim ben çok geç kaldım o zaman gelinlik için Nisan'da bakarım dıyordun gecmi olur acaba?
düğünün ne zaman ve özel dikim mi istiyorsun bir de nasıl bir model istiyorsun canım eğer işi uzun bi modelse en az 3 ay olmalı diye düşünüyorum..
bence şimdiden bakmaya model denemeye başla canım yaa belli mi olur içine sinmez özel dikim düşünürsün falan ne biliyim benim içim rahat etmedi şubat ortası gittim hem kampanyadan yararlandım kış diye.. kampanyasız halini düşünemiyorumDüğünüm 2 Haziran'da Canim aklımda bı model yok ama kır düğünü olucak tek istediğin uzun kuyruk ve uzun bı duvak :)
bence şimdiden bakmaya model denemeye başla canım yaa belli mi olur içine sinmez özel dikim düşünürsün falan ne biliyim benim içim rahat etmedi şubat ortası gittim hem kampanyadan yararlandım kış diye.. kampanyasız halini düşünemiyorum
Kızlar Merhaba,
Benim de düğünüm 7 Temmuzda. Allah herkesin yardımcısı olsun zor, yorucu ama bir o kadar da keyifli işler. Kızlar bir şey soracağım size. Çeyizlerinizi ne zaman yıkamayı hazırlamayı düşünüyorsunuz ya da evdeki eşyalarınızı? düğüne ne kadar kala bunları toplamak lazım. Fikri olan ya da hazılayan var mı neler yaptınız? Mesela yeni aldığınız pike nevresim gibi şeyleri yıkayıp ütülediniz mi? Yada yıkamayı düşünüyor musunuz? Ben yıkayayım diyorum hepsini öyle götüreyim. Ne dersiniz?
ya o pike takımları falan pakette olmuyor mu zaten?? neden yıkamaya ihtiyaç duyuyorsun anlamadım...
biz çeyiz serilmeden hemen önce dantelleri falan yıkayacağız sadece...
günaydın kıslar baya ohbet etmişsiniz çok geriye gidemedim ama okicam birazdan bnm pc bozulduçok fazla giremicem nasıl keyifler
Öncelikle merhaba.. :)İstanbul'dayım ben netten çok uzun süre araştırdım Tesettürlü gelinlik için neyi beğensem Hasret moda gelinliği olduğunu gördüm.. Ve direk oraya gidicem demiştim Düğünüm 11 haziran'da ilk Hasret' e gittim.. başka da bir yere bakmadım gittiğim gibi anlaştım istediğim model bana özel dikilecek ve kiralık olacak.. Fiyatlar yüksek ama inanın ki değer müthiş tasarımları var ve inanılmaz kaliteli.. Çok güzel olacağından eminim netten araştırabilirsin facete de gelinlerinin fotoğrafları var.. bu arada ilk provam 13 Marttı.. daha yeni yani yetişir için rahat olsun..
Bu arada ortalama fiyat da yazayım da bilgin olsun.. fransız dantel ağırlıklı bi model istersen 2500 civarı en az kiralıkta.. Daha hafif özel dikimlere 2bin civarı fiyat duyabilirsin..
hazır kiralarım dersen daha uygundur.. Yardımcı olduysam ne mutlu bana :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?