2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Bu arada balayı, fotoğrafçı gibi konularda da yardımcı olabilirim kızlar özelden sorabilirsiniz... ben google'ı alt üst ettim de çok derin araştırmalar yaptım yani :) seçimlerime herkes çok uygun ve süper diyor.. şimdilik benim de içim gayet rahat umarım hepimiz için her şey muhteşem olur bayanlar.. Çok sıkıntılı bir süreçmiş gerçekten

ya o pike takımları falan pakette olmuyor mu zaten?? neden yıkamaya ihtiyaç duyuyorsun anlamadım...

biz çeyiz serilmeden hemen önce dantelleri falan yıkayacağız sadece...

canim özel msj yollayamiyorum sana. ben istanulda dis mekan icin fotografci sorcaktim sana. önerebilcegin iyi birileri varmi?
simdiden cok saol yardimin iicin :)

ya o pike takımları falan pakette olmuyor mu zaten?? neden yıkamaya ihtiyaç duyuyorsun anlamadım...

Tamam da uzun süre orada burada duruyor yeni de olsa bakmak için filan mağazada açıyorlar ne biliim ben biraz fazla mı titizleniyor muyum o zaman? Peki eşyalarını ne zaman toplayacaksın. Ben kışlıkları kaldırırken hepsini hurca koyayım diyorum bari onlar hazır olsun

Cevap yazanlara çok tşk ederim arkadaşlar..
alıntı ile cvp vermek istedim ama hata veriyo site..
Chnhn canım,Tahsin KAyaoğlu modelin çok şeker,ben de ona benzer bişeyler düşünüyorum etek kısmı için..ama hala tam net değil..nereye diktireceğimi bilemediğim için,içimden bakmak gelmiyordu,nerdeyse 2 hft bu yüzden bakmadım..fare dağa küsmüs hesabı benimki..

singesong canım çok teşekkürler,sayende bir yer öğrenmiş oldum.face sayfasındaki modellere baktım,aralarından benim de hoşuma giden oldu,şimdi de sitelerine bakıcam..face'de fiyat bilgisi vermemişler ama inşaallah sitede vardır ve çok uçuk değildir!bakalım..seninki nasıl birşey?ne kadar zaman verdiler dikim için?tlf da vermişler olmazsa bi ara arayıp o şekilde de görüşeceğim.başka yer var mı canım bildiğin?bir de balayı önerisi istiyorum,sessiz sakin bir yer,deniz kum güneş havasında dğeiliz biz..doğayla başbaşa olmak veya değişik zaman geçirmek istiyoruz..teşekkürler canım..

Benim pelerinli model etek kısmının neredeyse tamamı fransız dantelli canım o yüzden fiyat uçuk.. ama ben gelinliğe çok önem veriyorum ordan kısmadım başka yerlerde oldukça iyi seçimler yaptım fiyat olarak da.. balayı için ilk burda okudum kapadokya karlık evini seçtik canım aynı szin gibi başbaşa vakit geçirelim istedik deniz kumsal istemedik.. odaları muhteşem bi bak istersen.. Bir de sen beğendiğin tarz gelinlikler ekle ona göre öneri de bulunayım ne tarz beğeniyorsun bakayım?

Hoş geldin Canim bence bulunduğun sehirde bir kaç model dene en azından aklında bir model olur o zamana kadar sonra ist da isin kolaylaşır...:)

O kadar uzun zamandami teslim ediyorlar gelinliği Canim ben çok geç kaldım o zaman gelinlik için Nisan'da bakarım dıyordun gecmi olur acaba?

düğünün ne zaman ve özel dikim mi istiyorsun bir de nasıl bir model istiyorsun canım eğer işi uzun bi modelse en az 3 ay olmalı diye düşünüyorum..

düğünün ne zaman ve özel dikim mi istiyorsun bir de nasıl bir model istiyorsun canım eğer işi uzun bi modelse en az 3 ay olmalı diye düşünüyorum..

Düğünüm 2 Haziran'da Canim aklımda bı model yok ama kır düğünü olucak tek istediğin uzun kuyruk ve uzun bı duvak :)

Düğünüm 2 Haziran'da Canim aklımda bı model yok ama kır düğünü olucak tek istediğin uzun kuyruk ve uzun bı duvak :)
bence şimdiden bakmaya model denemeye başla canım yaa belli mi olur içine sinmez özel dikim düşünürsün falan ne biliyim benim içim rahat etmedi şubat ortası gittim hem kampanyadan yararlandım kış diye.. kampanyasız halini düşünemiyorum

İntten bi model beğendim pronovias tan aklımda bı tek o denemedende bı modele sabitlenmek istemiyorum ama ilk kez bı gelinliği çok beğendim. Bindalli ve kinalik için neler baktın Canim?

Singesong canım hayırlı olsun gelinliğin,ben daha sade şeyler beğeniyorum.foto nerden ekleniyor bilmiyorum,eklentiler kısmından mı?
ama birkaç sf geride chnhn foto paylaşmıştı ya,tahsin kayaoğlu yazan,prenses etek,eteğinde işleme olan gelinliği beğendim.üst kısım da dantelli birşey istiyorum.duvak olarak da kenarı dantelli uzun bi duvağım olsun istiyorum.bir de belki ek olarak etek veya bel kısmına çiçekler..ne kadar tutar acaba,şimdi fırladı mı ki fiyatlar?ayrıca hasret modanın kendi sayfasından gelinlik bakmak çok zor,kullanımı kötü sitenin..bir de acayip şaşaalı modeller koymuşlar,benim zevkim öyle değil..mail attım,tlf aldım müsait bi zamanda ararım.başka var mı bildiğin yerler?bu arada düğünün ne zamandı canım,4 haziranda alıyorsun?ya işte gelemiyorum oraya..geldiğimde 2 ay kalmış olacak..bu da sıkıntıya sokuyor beni..bu yüzden ne kdr alternatif yer söylenirse ve ben şimdiden inceler,görüşürsem geldiğimde seçenekler o kdr azalıcak ve ben rahat edicemm..

günaydın kıslar baya ohbet etmişsiniz çok geriye gidemedim ama okicam birazdan bnm pc bozuldu çok fazla giremicem nasıl keyifler

canım bende paketli olan hiç bir şeyi yıkamayacağım, gerek yok bencede. sadece danteller falan yıkanır benim bildiğim de..

günaydın kıslar baya ohbet etmişsiniz çok geriye gidemedim ama okicam birazdan bnm pc bozuldu çok fazla giremicem nasıl keyifler

günaydın canım, nasılsın ? hava güzel , dünya güzel

sende mi hasret modadan beğendin tatlım. bende ordan beğendim modelini ve bizim aile yakınımızın, dikişine güvendiğim bir gelinlikçi var. onunla anlaştım siparişi verdim benmde üzerime özel dikilicek ama modelleri çok hoş hasret modanın yaa :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…