- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #9.621
Eki Görüntüle 371117
benim ayakkabımda 179 tl yazan, tabi ben 90 liraya aldım
topuk boyu azcık daha kısa olabilir ama platformu rengi şekli herbi şeyi aynı, Ankara gelinleri için söylüyorum ayakkabımı Soysal Pasajından aldım
kardelen3434, nişanlım polis ben de memurum eş durumundan ben de tayin isticem şekerim ilk tercih malatya, artvin, ığdır diye gidiyo bakalım neresi çıkacak, il belli olmadan ev, ev belli olmadanda eşya seçemiyorum bi tek gaza gelip salon takımımı almıştım
aynen yaa bir rahat yok vallahi
Oyy oyyy
güle güle kullan canım
ben değişik birşey arıyorum yaa
Bu hafta sonu evlilik hazırlığı fuarı var burda oraya gitcem
Umarım dğeişik birşeyler bulurumEki Görüntüle 371120
ayy aynı durumdayız desene benmde eşim polis :)
bu arada merveden haber varmı işten çıktıktan sonra yazmadı sanırım, ya da ben kaçırdım :26:
senin eksiğin kalmadı heralde, herşeyi hallettin bi kına kıyafetimi eksik yoksa ben yokken onu da mı hallettin
bak bu paylaştığın gerçekten değişikmiş
Kına kıyafetim gelinliğim var
Ivır zıvır bitti dedikçe çıkıyor
Oturma odam kaldı
Halılarım-Perdelerim
Daha ev tadilata gircek
Kiracının cıkmasını bekliyoruz
Ayy yaarken sıkıntıya girdim
Daha var be Özlemcim:18::18:
Merveyle telefonlaşıyoruz
İşten ayrıldı
Ufak tefek eksikleri vardı onları halletti
Şimdi Orduda
Evinin bir kısmını yerleştiriyor
Eşya almaya gitti
Haftaya gelcek
sizdemi tayin bekliyosunuz :)
Kına kıyafetim gelinliğim var
Ivır zıvır bitti dedikçe çıkıyor
Oturma odam kaldı
Halılarım-Perdelerim
Daha ev tadilata gircek
Kiracının cıkmasını bekliyoruz
Ayy yaarken sıkıntıya girdim
Daha var be Özlemcim:18::18:
Merveyle telefonlaşıyoruz
İşten ayrıldı
Ufak tefek eksikleri vardı onları halletti
Şimdi Orduda
Evinin bir kısmını yerleştiriyor
Eşya almaya gitti
Haftaya gelcek
ne renk aldın kına kıyafetini, sanki mor diye konuşmuştuk
yok biz şu anda doğu görevi çıkmasın diye dua ediyoruz. tayini değilde ilk önce doğu görevini yapcaz ama onuda evlendikten bi sene sonra istiyoruz. ama bu sene çıkma ihtimali %50 . ne olur ne olmaz
Var derken almadım yani alıncaklar arasında var canım
tuğçem valla benden hızlısıın cnm hiçyoktan evin hazır eşyalar da tamam sayılur bende oda yok benmki temmuzun 7 sinde gelinlik yok herhafta bişey çıkcak
heeee öyle
gelinlik modelini belirledin mi peki, heralde alırsın diktirmek biraz riskli gibi, ben yusuf yusufum mesela nasıl bişey çıkcak diye
valla canım bende direk doğu görevi işini hallediyim temelli evi oraya kurayım dedim, hem ailelerden uzaktan evliliğimiz oturur, hem de para biriktiririz, zaten 2.şark çıkacak diyolar, açıkçası ben gitmek istedim yoksa nişanlımı göndermeye niyetleri yoktu ama dediğin gibi bu yıl tercih dışı Van'a gönderimler falan olucak diyolar
burdayım tatlım sen nerdesin?
Hasret Moda evini düşünen arkadaşlar, bende bir kez görüştüm orayla fakat bir kaç modaevi daha görünce
aklım karıştı dinleniyorum bu aralar, annemin tabiriyle gönlümün istediğiyle, maddiyat arasında kaldım açıkçası.
erkekler bu konuyu pek anlamlandıramıyor maalesef, içinde sen olduktan sonra dışının ne olduğunun ne önemi
var gibi politik söylemlerle geçiştiriliyor :)
yinede ne bileyim insan iyisini görünce daha azına razı olmakta zor geliyor, Allah kolaylaştırsın işlerimizi. gelinlik
demişken fiyatları fransız danteli çok etkiliyor deselerde, Hasret Modanın gelinlikleri de oldukça güzel olsa da,
maalesef danteller fransız değil, O kadar yer gezdim bir yerde ki dantel hakikaten fransız danteliydi, ama bu demek değil ki
kötü malzeme,iyi olanlar var ama kumaşçılarda dantel fiyatlarına bakınca o kadar arttırmaları haksızlık gibi görünüyor bana.Sizler ne
düşünüyorsunuz merak ediyorum.
Eki Görüntüle 371117
benim ayakkabımda 179 tl yazan, tabi ben 90 liraya aldım
topuk boyu azcık daha kısa olabilir ama platformu rengi şekli herbi şeyi aynı, Ankara gelinleri için söylüyorum ayakkabımı Soysal Pasajından aldım
benim hasret modadan ve etek tamamen fransız danteli olacak canım bu yüzden pahalı zaten .. Valla fiyat içime oturmadı değil çok düşündürüyor beni ama.. Keşke demek istemiyorum hiç bir yerde görmedim çok farklı bir tasarım gördüm vuruldum giymezsem içimde kalacak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?