2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

güle güle kullan canım
ben değişik birşey arıyorum yaa
Bu hafta sonu evlilik hazırlığı fuarı var burda oraya gitcem
Umarım dğeişik birşeyler bulurum

ayy aynı durumdayız desene benmde eşim polis :)

Kına kıyafetim gelinliğim var
Ivır zıvır bitti dedikçe çıkıyor
Oturma odam kaldı
Halılarım-Perdelerim
Daha ev tadilata gircek
Kiracının cıkmasını bekliyoruz
Ayy yaarken sıkıntıya girdim
Daha var be Özlemcim:18::18:

Merveyle telefonlaşıyoruz
İşten ayrıldı
Ufak tefek eksikleri vardı onları halletti
Şimdi Orduda
Evinin bir kısmını yerleştiriyor
Eşya almaya gitti
Haftaya gelcek

ne renk aldın kına kıyafetini, sanki mor diye konuşmuştuk

tuğçem valla benden hızlısıın cnm hiçyoktan evin hazır eşyalar da tamam sayılur bende oda yok benmki temmuzun 7 sinde gelinlik yok herhafta bişey çıkcak

yok biz şu anda doğu görevi çıkmasın diye dua ediyoruz. tayini değilde ilk önce doğu görevini yapcaz ama onuda evlendikten bi sene sonra istiyoruz. ama bu sene çıkma ihtimali %50 . ne olur ne olmaz

valla canım bende direk doğu görevi işini hallediyim temelli evi oraya kurayım dedim, hem ailelerden uzaktan evliliğimiz oturur, hem de para biriktiririz, zaten 2.şark çıkacak diyolar, açıkçası ben gitmek istedim yoksa nişanlımı göndermeye niyetleri yoktu ama dediğin gibi bu yıl tercih dışı Van'a gönderimler falan olucak diyolar

tuğçem valla benden hızlısıın cnm hiçyoktan evin hazır eşyalar da tamam sayılur bende oda yok benmki temmuzun 7 sinde gelinlik yok herhafta bişey çıkcak

Evim var ama mutfak dolabı yapılcak
Banyo
Yerler parke olcak
Boya olcak
Çok var canım

allah yardımcımız olsun

Son düzenleme:
heeee öyle
gelinlik modelini belirledin mi peki, heralde alırsın diktirmek biraz riskli gibi, ben yusuf yusufum mesela nasıl bişey çıkcak diye

Ben nişan elbisemi diktirdim ve içime sinmemişti
Bu sefer hazır almayı düşünüyorum
Aklımda bir model var
ama daha henüz o konuda yoğunlaşmadım
Yaz gelsin öyle alcam

ayyy allah korusun yaa çok korkuyorum çıkcak diye . yok biz bi burda evlenelim diyorum. şark çıkarsa helede bi kötü bi yer çıkarsa bizimkiler şark dan sonra derler kalırız ortada. zar zor ikna ettik polis diye zaten . o yüzden önce bi evlenelim ondan sonra biz şark görevine başvurucaz dediğin gibi bide 2. şarkı çıkardılar başımıza

benim hasret modadan ve etek tamamen fransız danteli olacak canım bu yüzden pahalı zaten .. Valla fiyat içime oturmadı değil çok düşündürüyor beni ama.. Keşke demek istemiyorum hiç bir yerde görmedim çok farklı bir tasarım gördüm vuruldum giymezsem içimde kalacak..

kızlar bende hasret modadan beğendim modeli ve geldim modeli kendi terzime verdim o dikiyo bana. birine dikti ondan gördüm tıpa tıp aynısını dikti ve hasret modayla arasında yarı yarıya fark var. hasret moda beğendiğim model için bana 2500 kiralık fiyat verirken. burası bana 1500 satılık fiyatını verdi. dikişi mükemmel kızın 15 senelik dikişçi. bence derim bi araştırın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…