- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #9.801
evet bencede bıde ona butce ayırmak cok zor olucak cunku. ama bn yınede corap camasır bı kac tsırt falan alıp atıyorum denk geldıkce. sanırım zaten corap ve camasır yınede almak gerkıyomus öle duymustum
bizde götüreli iki hafta filan oluyo ondan da kurtulmuş oldum bohça derdinden bu hafta bakalım nelere bakcm karar verimde nisanın başında fotografçı kuaför halledeceğim ikinci haftasında nikahı halledecem 3 haftada ev olaylarını halledecem mayısın başıyla hemen olmaz epey işim olck mayıstadada mobilya hallocak haziranın başındada ev temizlik ve eşyalrın yerleşmesi ve temmuzun 7 sindede evime gircem inş.
ya canım bu nikah işlemleri nasıl oluyo ne kadar önceden başlamam lazım belediyede kıyılacak nikahımız.tahmini ne kadar masraf çıkıyo...
kızlar erkeklerde biraz odunluk vardır normal dogum gününü hatırlarsalar oda iyi
ya canım bu nikah işlemleri nasıl oluyo ne kadar önceden başlamam lazım belediyede kıyılacak nikahımız.tahmini ne kadar masraf çıkıyo...
Egitim veriyorum şimdiden unutmasın diye faturası ağar oluyor unutmasının :)))) şimdiye kadar cesaret edipte unutmadı zaten))
Canım eğer düğün salonunda olsun istiyorsan 6 ay önceden gün alman lazım
Belediyede kıyılcak dediğin için 1 ay önce gidip başvurursun kıyarlar tatlım
4 Fotoğraf
Kimlik asılları fotokopileri
Bağlı olduğun belediyeye gidip başvuruyorsun
bende iş yok demekki
1 ay önce gidince hemen kıyıyolarmı yoksa gidip günmü alıyosun kan tahlili falan da olcak onlar ne kadar sürüyo hepsini 1 günde halledebilirmiyiz acaba :18:
Sizde zaman asımı olmuştur tatlım sen artık sakinlesmissindir unutmaktan korkmuyordur :)))
Ben unutmasın diye 1 ay önceden hatırlatma alıştırmaları yapıyorum hahahaha
Ben unutmasın diye 1 ay önceden hatırlatma alıştırmaları yapıyorum hahahaha
Kan tahlilin sonucu 2 günde çıkıyor
Büyük şehirlerde belki gün sorunu yaşanabilir
Belediyede olursa 50 Tl
Düğün salonunda 215 Tl masraf cıkıyor
benimki benden kormuyo anammmm
BiraZ korkması iyi oluyo ama :))) sende tAtli dille hallediyorsundur o zaman :))
yaa bnm kocaam hergün üstüme düşüyo ondan ondan
Seninki yanında tabi :)) biz uzaktan uzaktan bu kadar oluyo tatlım :))
azkaldı sneinde yanında olucakkk
Canım eğer düğün salonunda olsun istiyorsan 6 ay önceden gün alman lazım
Belediyede kıyılcak dediğin için 1 ay önce gidip başvurursun kıyarlar tatlım
4 Fotoğraf
Kimlik asılları fotokopileri
Bağlı olduğun belediyeye gidip başvuruyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?