2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
evet bencede bıde ona butce ayırmak cok zor olucak cunku. ama bn yınede corap camasır bı kac tsırt falan alıp atıyorum denk geldıkce. sanırım zaten corap ve camasır yınede almak gerkıyomus öle duymustum

ya mesela benim evimde lif tülbent çetik elbezi el havlusu vs var biyere giderken hediye bile olarak götürebiliosun yani iyi oluyo eminönü eminönü :))))

ya canım bu nikah işlemleri nasıl oluyo ne kadar önceden başlamam lazım belediyede kıyılacak nikahımız.tahmini ne kadar masraf çıkıyo...

ya canım bu nikah işlemleri nasıl oluyo ne kadar önceden başlamam lazım belediyede kıyılacak nikahımız.tahmini ne kadar masraf çıkıyo...

Canım eğer düğün salonunda olsun istiyorsan 6 ay önceden gün alman lazım
Belediyede kıyılcak dediğin için 1 ay önce gidip başvurursun kıyarlar tatlım
4 Fotoğraf
Kimlik asılları fotokopileri
Bağlı olduğun belediyeye gidip başvuruyorsun

kızlar erkeklerde biraz odunluk vardır normal dogum gününü hatırlarsalar oda iyi

Egitim veriyorum şimdiden unutmasın diye faturası ağar oluyor unutmasının :)))) şimdiye kadar cesaret edipte unutmadı zaten ))

1 ay önce gidince hemen kıyıyolarmı yoksa gidip günmü alıyosun kan tahlili falan da olcak onlar ne kadar sürüyo hepsini 1 günde halledebilirmiyiz acaba :18:

1 ay önce gidince hemen kıyıyolarmı yoksa gidip günmü alıyosun kan tahlili falan da olcak onlar ne kadar sürüyo hepsini 1 günde halledebilirmiyiz acaba :18:

Kan tahlilin sonucu 2 günde çıkıyor
Büyük şehirlerde belki gün sorunu yaşanabilir

Belediyede olursa 50 Tl
Düğün salonunda 215 Tl masraf cıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…