2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
canlar sizdede damat bohçası varmı

Bizde var canım ben yapcam
Nişanda yapmadım ben yaptıysanız gerek yok tekrar yapmaya

Kız tarafının hazırladığı bohçada neler bulunur
Saten veya pamuklu Rob ve pijama takımı
Çorap
Terlik
Parfüm-Deodorant (ALINDI)
Özel kutuda Tıraş seti
Tıraş makinesi
Askılı Tıraş seti
İç çamaşır seti (atlet, Boxer, Fanila)
Sandık içine Bohça ve Havlu
Gömlek
Kravat (Alındı)
Kemer - Cüzdan (Alındı)

bız nısanda damat bohcası yaptık ama sımdı dugunde de yapılıcak mı kı

ben nişanda yapmıştım, yapılmayacak demek ki

evet canım
Sen hepsini tek markamı aldın
Ben uygun buldukça alıp kendim yakıştırıyorum
Mesela cüzdanı ve kemeri Hotiçten aldım
Öyle sarar yada pierre cardinin takımlarından filan almadım

önce bir liste yaptım senin ki gibi, sonra gittim eminönüne , keseme uygun olanları aldım, bulamadıklarımıda mağazadan aldım,outletlerden ya da indirimden. gömleği kotondan almıştım daha önce 20 tl miydi öle bişey onu da ekledim. çamaşırı terliği,seccadeli bohçasını, pijama takımını, röpteşambrı falan eminönünden aldım. traş takımı için de; benim ki avon erkek ürünlerini kullanıyor bir traş çantası aldım kullandığı ürünleri doldurdum içine. çorabını da mudo outletten aldım. 3 tanesi 6 mıydı öle bişeydi . ordan burdan tamamladım hepsini.

bizde götüreli iki hafta filan oluyo ondan da kurtulmuş oldum bohça derdinden bu hafta bakalım nelere bakcm karar verimde nisanın başında fotografçı kuaför halledeceğim ikinci haftasında nikahı halledecem 3 haftada ev olaylarını halledecem mayısın başıyla hemen olmaz epey işim olck mayıstadada mobilya hallocak haziranın başındada ev temizlik ve eşyalrın yerleşmesi ve temmuzun 7 sindede evime gircem inş.

Bende öyle yapıcam canım
Nivea dan alcam tıraş malzemelerini
Bende kotonda geçen hafta hoş bir kravat görmüştüm bu hafta onuda alayım diyorum
Toplama yapcam bende
Güzel bi deri çeyiz kutusu alıp herpsini yerleştiririm

7 / 7 / 12 süper günnn bide bu yıl 12/12/12 olucakkkk patlama olacak

aynen öle canım, resmini bulursam ekleyeceğim sana.

7 / 7 / 12 süper günnn bide bu yıl 12/12/12 olucakkkk patlama olacak

benimki de 9.9.2012

canım çok ii olmuş bu liste.

Ben özel günleri seçmedim
2günüde aynı anda kutlmasın diye
Nİşanlım bu sevgililer gününde beni kızdırmak için biz nişanlıyız neden kutluyoruz demişti

Bende seçmedim oZel gün her gunü ayrı ayrı kutlamayı seviyorum :))

canım yapmak zorunda degilsin asıl nisan bohcası vardır cunku

evet bencede bıde ona butce ayırmak cok zor olucak cunku. ama bn yınede corap camasır bı kac tsırt falan alıp atıyorum denk geldıkce. sanırım zaten corap ve camasır yınede almak gerkıyomus öle duymustum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…