2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
gunaydın canlar bu ara aklım hep burda sık sık gıremıyorum. suan kuafor ısımı halletmeye calısıyorum. bursada gusel bıldıgı yer olan varsa onerı beklıyorum benım varaklımda bı yer aradım dun zar zor sıkıstırırız dedıler hafta sonuna kadar dolmazsa gıdıp randevu alıcam sanırım. bu arada gorumcem ve eltım baska kuafore gıdıceklermıs. zaten nısandada nısanlım suratlarına kızıp bana dugunde kımı ıstıosan yanına al gıt onlara bısı deme demıstı ama ben adetten yarım agız sordum ıstemedıler benımde ısıme geldı dogrusu. kına ıcın 250 dugun ıcın 350 tl dedı gelın basını fıyatlar nasıl hıc bılmıyorum. ama bunu bu hafta sonu halletmem lazım. sonra gelın alıcı saatı ve fotorafcı saatıne karar vermemız gerekıyor kı kuaforden kacta cıkacagım bellı olsun. artı bıde hafta sonu ınegole mobılya bakmaya gıdıcez bulursak alıp donerız bulamazsak burda bı kac yer var gıdıp halledıcez allah kısmet ederse. ınegole gıtme konusunda tereddutlerım var umarım aklıma gelenler basıma gelmez. kaynanam ve kayınpederımde gelıcek bızımle cok korkuyorum dogrusu. buarada armaturlerımı begenmıstım nısanlım gıdıp onları almıs yakında takılırlar bı tek yerlerımız ve boya badanamız kalmıs oluyor. gercı artık vaktımızde daralmaya basladı heyecan basmaya basladı ıyıce. amma yazdım ya acayıp dolmusum sankı

sağol canım bende iyiyim çok şükür , yeni kahvaltı yaptım ama gene acıktım yaaa anlamadım bişey , acıkma hissimi geçirmeye çalışıyorum

merhabalar,
çeşitli nedenlerden erken acıkmaya diyetisyenim kahvaltıda ve akşam yemeğinde yarım çay kaşığı toz tarçın önermişti,
mesela kahvaltıda çayınıza katıp içebiliyorsunuz,akşamlarıda yoğurtla karıştırıp veya meyve üzerine dökerekte rahatlıkla tüketilebiliyor.
birde bu tatlı krizlerinin olmasınıda önlüyor, ben fayda gördüm umarım işinize yarar :)

cnm 161 olduğuna eminmisin sen

Samsun'da olan tesettürlü gelinler ceylan gelinlikte de Hasret'e benzer modeller var güzel görünüyor.. Bakmanızı öneririm

merhaba canım,

Bende haziran gelini olucam kısmet olursa sana gelinlik önerisinde bulunayım,zaten sende sitesini begenmişsin hasret moda fatih ya da güngören şubesine gitmeni öneririm.Çok güzel modelleri var ben tesettürlüyüm özellikle farklı tasarımları var ben çok beğenerek kiraladım gelinliğimi,başımıda orada yaptırıcam kısmetse...
Ve balayı konusunda sende benim gibi maddi anlamda uygun olsun diyosa karlık evi ara haziraan için doldu ama farklı tarıhler için mutlaka sor 2 kişi geceliği 210 tl ve kahvaltı dahil,ben bordo yuvarlak yataklı odayı rezerve ettirdim canım,umarım faydam dokunur sana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…