- 24 Eylül 2010
- 1.973
- 5
- 66
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #9.761
ıslatmak lazım seni şimdiiiii
sağol canım bende iyiyim çok şükür , yeni kahvaltı yaptım ama gene acıktım yaaa anlamadım bişey, acıkma hissimi geçirmeye çalışıyorum
elfim sende ankaradasın demi bende ankaradayım samanpazarından alcm bende cnm ya
hoşgeldin canım, güle güle kullan:)
az kaldı inicez inşallah 100 lere :)
kızlar önümüzdeki ay uyku seti yatak örtüsü almayı planlıyorum.yatak örtüsüne linensten bakmaya karar verdim.uyku setine nerden baksam karar veremedim.sarevden yada özdilekten almayı planlıyorum ama desenlerinde çok kararsızım
bu arada sanırım düğünüm kesin olmamakla beraber 30 eylülde olacak dolayısıyla 161 gün kaldı ALLAH'IN izniyle...
cnm 161 olduğuna eminmisin sen
"Yanıma Keyfimin Kahyasını, Paşa Gönlümü ve Tepemin Tasını Alarak Hep Beraber, Burnumun Dikine Gitmeye Bayılıyorum" bu söz tam benlik
Samsun'da olan tesettürlü gelinler ceylan gelinlikte de Hasret'e benzer modeller var güzel görünüyor.. Bakmanızı öneririm
bian öyle hesaplamıştım canım ama yanlış hesaplamış olabilirim.eylül 30da olucak büyük ihtimalle.dur bidaha hesaplıyım birazdan yoğunluktan beynim durmuş olabilir.
kızlar nasılsınız :))))) şafaklar nasıl
iyiyizde şafak geçmiyo sanki yasen nasılsın senin şafak kaç
kuuzum ben 2 yıllık evliyiiiim heyecanınız hoşuma gidiyo bide güzin abla gibi deneyim sölüorum sizeo şafaklar geçiyooo bi bakıosunuz rüyadasınızz koçişin yanında
canlar sizdede damat bohçası varmı
kuuzum ben 2 yıllık evliyiiiim heyecanınız hoşuma gidiyo bide güzin abla gibi deneyim sölüorum sizeo şafaklar geçiyooo bi bakıosunuz rüyadasınızz koçişin yanında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?