2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

kuzucum o yüzden zaman sana çabuk geçiyo bizim işlerin çoğu bitti yapcak bişey olmadığından geçmiyo

Merhaba,
şimdiden hayırlı olsun canım, maddiyat halledilebiliyorsa sorun çıkmıyorsa istediğin yer olsun,
İnşallah tam istediğiniz gibi olur herşey, şimdi düğünlerde o kadar abiye giyinen misafir oluyor ki gelin de gelinliğiyle tam istediği gibi olmalı,
kına gecesi içinde öyle düşünüyorum aslında, bir de yıllar sonra fotoğraflara bakıp pişman olmak istemiyorum
bugün fatih de işim var, yine gelinlik bakmak istiyorum vaktim olursa, o kadar çok şey var ki kafam tamamen karışmış durumda,
Allah yardımcımız olsun,kolay gelsin canım

günaydın arkadaşlar ;;

hasret modadan fiyat alanlar ne kadar fiyat verdiler ?
özel dikim mi hazır mı kiralık mı satılık mı ? söyleyin bakalım

günaydın arkadaşlar ;;

hasret modadan fiyat alanlar ne kadar fiyat verdiler ?
özel dikim mi hazır mı kiralık mı satılık mı ? söyleyin bakalım

slm,
ben hasret moda ya aralık ayında gitmiştim şimdi arttı mı fiyatlar bilmiyorum ama kiralamaya 3000 tl istediler,
satılık 4500 dü yanlış hatırlamıyorsam

slm,
ben hasret moda ya aralık ayında gitmiştim şimdi arttı mı fiyatlar bilmiyorum ama kiralamaya 3000 tl istediler,
satılık 4500 dü yanlış hatırlamıyorsam

anladım canım hasret modanın fiyatları böyle evet dışarıya göre neredeyse 2 katı falan bende orada diktirdim.
yalnız gelinliği görünce ve giyince işte bu demiştim

çok değilmi yaa :26:

Kuzenimle gitmiştim Hasret moda ya ordan çıkınca da dikişi düzgün,modelelleri hoş gördüğümüz yerlere baktık,
caddenin üst tarafında da Seval Moda var oraya gittik, oradakini görünce resmen bayıldım
ama fiyat(satılık) 9000 istediler,kiralık yapmıyorlar, pazarlık hiç yapmadılar.işlerinin ehli insanlar
ama bize uymadı, seval'e keşke bakmasaydım, aklım orda kaldı, üstelik sinirlerimde bozuldu.
düğün ve yeni bir hayat kurmak zaten çok pahalı,sevalden nişanlık,kınalık,gelinlik alacak olsak bir araba fiyatına çıkıyor.
Hasret oraya bakınca uygun ama gelinliklerin model ve malzemesi denk değil o yüzden karşılaştıramıyorum.

Kardeşimin düğününde gelinliğini ve annemin,benim kıyafetlerimizi Modacı Hatice Şengül dikmişti,
ellerine sağlık, mahçup etmedi bizi ama fiyatlarda 2004 yılında 2200'e sipariş verdik ödeme yaptık,2005 nisanda gelin oldu
o da kiralama yapmıyordu,sadece üzerine dikip teslim ediyordu, şimdi ulaşamıyorum kendisine ki fiyat alayım en azından
diktirmek çok riskli aslında bakırköy de whıtehouse vardı,şimdi o şube kapandı mezuniyet kıyafetimi mahvetmişti, üstelik son güne
kadar düzelteceğiz diye oyaladılar, o hüsrandan sonra temkinliyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…