- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #9.901
sizinki de böyle kısmett bile bile birlikte oldunuz.
merak etme evlenince bol bol zamanınız olur doya doya gezersiniz tozarsınız
Kızlar gelinliklere en az kaç prova isteniyor?iki arkadaşım en az 3 dediler..1 provayla a da bilemedin en fazla 2yle işi halledemez miyim? ya çok uzağım ist.a,memurum da,zoptirik uçak saatleri yüzünden gelemiyorum!!
amiiiiiiiiiiiin inşaallah,ikimiz de çok seviyoruz yeni yerler keşfetmeyi,fotoğraf çekmeyi..bir araya geldiğimiz kısıtlı zamanlarda bile alt üst ediyoruz her yeri birçok istanbullunun daha görmediği yerlere götürdü beni sağolsun kısacık zaman diliminde..
MAŞALLAh canım ben seni 2012 gelini sanıyordum az kalmış nisana evlilik yıl dönümü için plan yapmaya başla
diklen gelinliğe göre değişiyr nişnlığımda 2 provada hallettik gelinliğimde 4 prova falan olmuştur ben değiştirdim onlar fikir sundu uzadı
ne kadardır birliktesiniz de kısa sürede demişsinist. bitmez gezmekle evlenince bol bol gezersiniz burada olursan
fikrin varmı ne yapıyıııım
bizim 6 ay oldu şu ançok çabuk karar verdik ikimiz de..Allah utandırmasın inşaallah..ben birkaç kere geldim ist.a,birinde 1 gün,diğerinde sanırım 2,diğerinde de işte 4-5 gün filan kaldım.o 4-5 günlük kalışımda daha çok başbaşa kalmayı,arkadaş ziyaretlerini tercih ettik ama o 1-2 günlük boşluklarda bayağı uçmuştuk arabayı bile bozduk o kadar yol yaptık diye
aynen katılıyorım bak evlilier nasıl biliyorrr
hahayttttt aynenn gerçi bendede bebek yok henüzde
aynen daha dur yaşanacak güzel günler var. :123:
yok güzelim nisanda 2 yıllık oluyorum nickin de süper buarada
hahayy,canım çok tatlısın,amiiiin inşaallah
ah bi de yakın olabilsek,görüşebilsek ne gezicez ama..ben türkiyenin bi ucunda o diğer ucunda..
kelin melhemi olsa kendi başına sürermiş yok anacım yaaaa bizimde az kaldı ilk yıldönümümüz ama hiç aklımda bişey yok :2:
fikrin varmı ne yapıyıııım
bizim 6 ay oldu şu ançok çabuk karar verdik ikimiz de..Allah utandırmasın inşaallah..ben birkaç kere geldim ist.a,birinde 1 gün,diğerinde sanırım 2,diğerinde de işte 4-5 gün filan kaldım.o 4-5 günlük kalışımda daha çok başbaşa kalmayı,arkadaş ziyaretlerini tercih ettik ama o 1-2 günlük boşluklarda bayağı uçmuştuk arabayı bile bozduk o kadar yol yaptık diye
katılıyorum çok çabuk verilmiş bir karar ama bize laf düşmez inş. mutlu olursunuzpeki 6 ay tanıdığın birisi ile evlenmeyi mi düşünüyorsun ? Evlilik için bence en az 1 sene olsun bide uzaksınız sık sık görüşemiyorsunuzda
hediye alcanmı canımmm pekiii
peki 6 ay tanıdığın birisi ile evlenmeyi mi düşünüyorsun ? Evlilik için bence en az 1 sene olsun bide uzaksınız sık sık görüşemiyorsunuzda
düşünüyorum ama napcam bilmiyorum beynim durdu sankiyaklaştıkça yine parlak bi fikir gelir aklıma
ne diyelim amin Allah kimseyi utandırmasın herkesin gönlüne göre versin inşallah Yüce Mevlamevet,düşünüyorum Allah'ın izniyle..çünkü eskiden ben de sen gibi 1 sene de yetmez birkaç sene tanımalıyım diyordum,tartıyordum karşıma çıkanları..ama bir insanla yaşamaya başlamadan onu gerçek anlamda zaten tanıyamıyorsun.ben çok dua ettim,inanılmaz bi korkum vardı evliliğe dair,ama son zamanlarda olsun istedim artık,doğru insan çıksın diye karşıma çok dua ettim,onu tanıdığımda da hayatımda etmemdiğim kadar etmişimdir..hayırlı değilse ayrılalım,bitsin diye..birlikte olmaya karar vermeden önceki 1 aylık sürecimiz de var,uzun uzun görüştük,konuştuk,herşeyi,aklımıza gelen her konuda..bana bu kadar benzeyen,bu kadar uyum içinde olduğum biri daha olmadı hiç..çok dürüst benim nişanlım,hatta bazen saf diyorum bazı yanlarına,adam içini dışını saklamayı bilmiyor..evlerinde kaldım kaç gün..(nişandan sonra tabi ailemin izniyle)evde de ne yapar ne eder,ailenin yaşayışı,oturuşu kalkışı ne,çocuğun onlarla iletişimi..ailesinin yanında bana karşı tavrı değişen biri değil,en çok buna baktım mesela..çünkü doğuda eşini ailenin yanında çok çok yüceltemezsin,bu kültüre göre görgüsüzlük addedilir,çok sevgi gösteremezsin,çok içli dışlı olamazsın,anca başbaşa..ama o öyle değil,içi dışı bir,,kusurlarını da anlatıyor,ben de görüyorum,konuşuyoruz.kimse 4/4lük değil ki,ben mükemmel miyim?değilim..risk aldım belki evet,ama hiç bi erkeğin yanında artık tamam,bu doğru insan dememiştim.ve dediğim gibi hayatımda etmediğim kdr dua ettim Rabbim doğru yolu göstersin diye,çünkü atamadığım korkularım vardı.ilk kez bu kadar korkusuzca bir işe başladım..dualarınızı bekliyorum kızlar,böyle söyleyip daha da korkutmayın lütfen..Rabbim hiçbirimizi utandırmasın,iki cihan saadeti versin inşaallah..
evet,düşünüyorum Allah'ın izniyle..çünkü eskiden ben de sen gibi 1 sene de yetmez birkaç sene tanımalıyım diyordum,tartıyordum karşıma çıkanları..ama bir insanla yaşamaya başlamadan onu gerçek anlamda zaten tanıyamıyorsun.ben çok dua ettim,inanılmaz bi korkum vardı evliliğe dair,ama son zamanlarda olsun istedim artık,doğru insan çıksın diye karşıma çok dua ettim,onu tanıdığımda da hayatımda etmemdiğim kadar etmişimdir..hayırlı değilse ayrılalım,bitsin diye..birlikte olmaya karar vermeden önceki 1 aylık sürecimiz de var,uzun uzun görüştük,konuştuk,herşeyi,aklımıza gelen her konuda..bana bu kadar benzeyen,bu kadar uyum içinde olduğum biri daha olmadı hiç..çok dürüst benim nişanlım,hatta bazen saf diyorum bazı yanlarına,adam içini dışını saklamayı bilmiyor..evlerinde kaldım kaç gün..(nişandan sonra tabi ailemin izniyle)evde de ne yapar ne eder,ailenin yaşayışı,oturuşu kalkışı ne,çocuğun onlarla iletişimi..ailesinin yanında bana karşı tavrı değişen biri değil,en çok buna baktım mesela..çünkü doğuda eşini ailenin yanında çok çok yüceltemezsin,bu kültüre göre görgüsüzlük addedilir,çok sevgi gösteremezsin,çok içli dışlı olamazsın,anca başbaşa..ama o öyle değil,içi dışı bir,,kusurlarını da anlatıyor,ben de görüyorum,konuşuyoruz.kimse 4/4lük değil ki,ben mükemmel miyim?değilim..risk aldım belki evet,ama hiç bi erkeğin yanında artık tamam,bu doğru insan dememiştim.ve dediğim gibi hayatımda etmediğim kdr dua ettim Rabbim doğru yolu göstersin diye,çünkü atamadığım korkularım vardı.ilk kez bu kadar korkusuzca bir işe başladım..dualarınızı bekliyorum kızlar,böyle söyleyip daha da korkutmayın lütfen..Rabbim hiçbirimizi utandırmasın,iki cihan saadeti versin inşaallah..
sizin kac yıl fıstık
ne diyelim amin Allah kimseyi utandırmasın herkesin gönlüne göre versin inşallah Yüce Mevlam
sen istedikten sonra bize sadece mutluluk dilemek düşer Allah sonunuuz da böyle hayırlı etsin
9 aylık evliyim daha ben haziran da 1. yılım dolacak yeni yani
ahh yesinlerrr kendimi ben 20 yıllık evli sandım
sen istedikten sonra bize sadece mutluluk dilemek düşer Allah sonunuuz da böyle hayırlı etsin
9 aylık evliyim daha ben haziran da 1. yılım dolacak yeni yani
amin inşallah duadan ayrılmayınnnn kızlarrr sabah naamazlarında özellikle bol bol dua edin
ne diyelim amin Allah kimseyi utandırmasın herkesin gönlüne göre versin inşallah Yüce Mevlam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?