2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
sizinki de böyle kısmett bile bile birlikte oldunuz.
merak etme evlenince bol bol zamanınız olur doya doya gezersiniz tozarsınız

amiiiiiiiiiiiin inşaallah,ikimiz de çok seviyoruz yeni yerler keşfetmeyi,fotoğraf çekmeyi..bir araya geldiğimiz kısıtlı zamanlarda bile alt üst ediyoruz her yeribirçok istanbullunun daha görmediği yerlere götürdü beni sağolsun kısacık zaman diliminde..

Kızlar gelinliklere en az kaç prova isteniyor?iki arkadaşım en az 3 dediler..1 provayla a da bilemedin en fazla 2yle işi halledemez miyim? ya çok uzağım ist.a,memurum da,zoptirik uçak saatleri yüzünden gelemiyorum!!

diklen gelinliğe göre değişiyr nişnlığımda 2 provada hallettik gelinliğimde 4 prova falan olmuştur ben değiştirdim onlar fikir sundu uzadı

ne kadardır birliktesiniz de kısa sürede demişsin ist. bitmez gezmekle evlenince bol bol gezersiniz burada olursan

bizim 6 ay oldu şu ançok çabuk karar verdik ikimiz de..Allah utandırmasın inşaallah..ben birkaç kere geldim ist.a,birinde 1 gün,diğerinde sanırım 2,diğerinde de işte 4-5 gün filan kaldım.o 4-5 günlük kalışımda daha çok başbaşa kalmayı,arkadaş ziyaretlerini tercih ettik ama o 1-2 günlük boşluklarda bayağı uçmuştuk arabayı bile bozduk o kadar yol yaptık diye

peki 6 ay tanıdığın birisi ile evlenmeyi mi düşünüyorsun ? Evlilik için bence en az 1 sene olsun bide uzaksınız sık sık görüşemiyorsunuzda

aynen katılıyorım bak evlilier nasıl biliyorrr

hahayttttt aynenn gerçi bendede bebek yok henüzde

az kaldı az 3 ay sonra kısmetse bende evliler kervanına katılıcam inş.

aynen daha dur yaşanacak güzel günler var. :123:

Allah hepimize sevdiklerimizle uzun ömürler versin inşallah

yok güzelim nisanda 2 yıllık oluyorum nickin de süper buarada

niceeeeeeeeee senelere inş...

hahayy,canım çok tatlısın,amiiiin inşaallah

ah bi de yakın olabilsek,görüşebilsek ne gezicez ama..ben türkiyenin bi ucunda o diğer ucunda..

sağol canım

Allah sabır versin valla zor iş ama evlenince daha kıymetli olacak işte herşey beraber tadını çıkaracağınız çok şey birikmiş olur işte

fikrin varmı ne yapıyıııım

bu tarz fikirlerde bende çok kıtım maalesef

peki 6 ay tanıdığın birisi ile evlenmeyi mi düşünüyorsun ? Evlilik için bence en az 1 sene olsun bide uzaksınız sık sık görüşemiyorsunuzda
katılıyorum çok çabuk verilmiş bir karar ama bize laf düşmez inş. mutlu olursunuz

evet,düşünüyorum Allah'ın izniyle..çünkü eskiden ben de sen gibi 1 sene de yetmez birkaç sene tanımalıyım diyordum,tartıyordum karşıma çıkanları..ama bir insanla yaşamaya başlamadan onu gerçek anlamda zaten tanıyamıyorsun.ben çok dua ettim,inanılmaz bi korkum vardı evliliğe dair,ama son zamanlarda olsun istedim artık,doğru insan çıksın diye karşıma çok dua ettim,onu tanıdığımda da hayatımda etmemdiğim kadar etmişimdir..hayırlı değilse ayrılalım,bitsin diye..birlikte olmaya karar vermeden önceki 1 aylık sürecimiz de var,uzun uzun görüştük,konuştuk,herşeyi,aklımıza gelen her konuda..bana bu kadar benzeyen,bu kadar uyum içinde olduğum biri daha olmadı hiç..çok dürüst benim nişanlım,hatta bazen saf diyorum bazı yanlarına,adam içini dışını saklamayı bilmiyor..evlerinde kaldım kaç gün..(nişandan sonra tabi ailemin izniyle)evde de ne yapar ne eder,ailenin yaşayışı,oturuşu kalkışı ne,çocuğun onlarla iletişimi..ailesinin yanında bana karşı tavrı değişen biri değil,en çok buna baktım mesela..çünkü doğuda eşini ailenin yanında çok çok yüceltemezsin,bu kültüre göre görgüsüzlük addedilir,çok sevgi gösteremezsin,çok içli dışlı olamazsın,anca başbaşa..ama o öyle değil,içi dışı bir,,kusurlarını da anlatıyor,ben de görüyorum,konuşuyoruz.kimse 4/4lük değil ki,ben mükemmel miyim?değilim..risk aldım belki evet,ama hiç bi erkeğin yanında artık tamam,bu doğru insan dememiştim.ve dediğim gibi hayatımda etmediğim kdr dua ettim Rabbim doğru yolu göstersin diye,çünkü atamadığım korkularım vardı.ilk kez bu kadar korkusuzca bir işe başladım..dualarınızı bekliyorum kızlar,böyle söyleyip daha da korkutmayın lütfen..Rabbim hiçbirimizi utandırmasın,iki cihan saadeti versin inşaallah..

ne diyelim amin Allah kimseyi utandırmasın herkesin gönlüne göre versin inşallah Yüce Mevlam

sen istedikten sonra bize sadece mutluluk dilemek düşer Allah sonunuuz da böyle hayırlı etsin

sizin kac yıl fıstık

9 aylık evliyim daha ben haziran da 1. yılım dolacak yeni yani

sen istedikten sonra bize sadece mutluluk dilemek düşer Allah sonunuuz da böyle hayırlı etsin

9 aylık evliyim daha ben haziran da 1. yılım dolacak yeni yani

ahh ah bizde inşallah düzenimizi kurar da yıl dönümleri kutlarız böyle

amin inşallah duadan ayrılmayınnnn kızlarrr sabah naamazlarında özellikle bol bol dua edin

aminn dünya dualar üzerinde duruyor dua dan ayrılmayın gerçekten

ne diyelim amin Allah kimseyi utandırmasın herkesin gönlüne göre versin inşallah Yüce Mevlam

amin Allah razı olsun kızlar..inşaallah evlendikten sonra da hepimiz ''iyi ki evlenmişim '' deriz..yıllarca birlikte olup,hatta birlikte yaşayıp evlendikten çok kısa süre sonra boşanan insanlar duyuyoruz.nasip biraz da değil mi?herkes ayrı ayrı şeylerden sınava tabi tutuluyor bu hayatta,Rabbimden dileğim hiçbirimiz eşimiz,evliliğimiz,ailelerimiz ve en önemlisi evlatlarımızla sınava tabi tutulmayalım inşaallah..ben gerçekten eşimle birlik olup Allah'a daha yakın olmayı istiyorum,daha iyi kullar olabilmeyi..

bi ark.ım evlendi mesela.nişanlılık sürecinde bi ara kendi ağzıyla dedi''doğru insan değil mi acaba diye düşündürüyor artık diye''ama şimdi RAbbim bozmasın çook mutlu,eşi namaza başladı,kız Kur'an kursuna gidiyor daha da geliştirmek için..bence niyetler salih olsun,Rabbim zaten yardım ediyor.bi de topluma da bakınca işin cılkını çıkaran,flörtün afedersiniz içine eden gençler dışında kalan,görücü usulüne yakın tarzda evlilikler daha uzun soluklu..

ay çok yazdım,kusura bakmayın,herkesin görüşü ayrı tabi,ben böyle düşünüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…