- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #9.881
ayyyyyyyyyyyyy şimdi baktım benim bugün 101 günüm kalmışşşşşşşşşşşşşşşşş
demekkiiiiiiiiiiii perşembe günü 99 olucam,beni de ıslatıııııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnn
ay çok heyecanlandımmmmmmmmm:)))
kızlar,hasret modayı gidilecekler listesine yazdım,inşaallah herkes gidiyo diye uçuk kaçık model vermezler..kardelenin dediği yeri aricamm...hmm başka ne yapıcaktım,heh karlık evlerini aricam.inşaallah tabi.bakalım inşaallah herkes kesesine,zevkine uygun gelinlik,kınalık,gecelikler,çeyzler ve eşya sahibi olur,amin..benim pek geceliğim yok,biz bohça da yapmadık,aslında ikimiz de istemiyoruz,unuturlar arada kaynarız sandık da geçen ennem sordusanırım mecburen yapıcaz..Allah'ım ne olur yakın olaydık,bir araya geldiğimiz kısacık zamanlarda halletmemiz gereken o kadar çok iş var ki..Allah uzaktan yürütmeye çalışanların yardımcısı olsun..
Kızlar bu sayılanlar dışında gelinlikçi ve balayı önerilerine açığım..öneri olursa sevinirim..bu arada uzungöl balayı için nasıl olur sizce?sanki 2 gün sonra sıkılmaya başlarız gibime geliyor..kaldım orda,resmen aşık oldum ve nasip olursa nişanlımla da gitmek istiyorum.ama yapıcak birşey yok işte.hergün göl kenarında yürü dön..bu kdr olmasın ya..bu arada karlık evlerine gidecek olan ya da bilgisi olan kızlar,balonla uçmanın ücreti ne kdr acaba?gitmişken uçalımmmm
Mervenin 12 Mayısda canım
Toipiğimizin ilk gelini o
Ayyy ne güzelmiş. Şimdi o nasıl heyecanlıdır.. Bizde görelim artık o günleri
slm,
ben hasret moda ya aralık ayında gitmiştim şimdi arttı mı fiyatlar bilmiyorum ama kiralamaya 3000 tl istediler,
satılık 4500 dü yanlış hatırlamıyorsam
Bende 29 eylül gelinciğiyimm :)
BUNDAN 3 ay sonra aaaa nasıl geçmiş ya diyeceksin
o günleri görsek te desek keşke
merhaba Kızlar;
nasılsınız?
geçmişi okuyup hemen geliyorummm
BUNDAN 3 ay sonra aaaa nasıl geçmiş ya diyeceksin
ben bide 15 ay askerliğini beklemiştim artık yordu bu beklemeler yaavv
asker yolu hiç beklemedim iyiki de beklememişim önceden sonra da hayatıma giren herkes askerliği yapmlştı
yok onunda ayrı bi tadı var yaa iyiki bekledim ama beklerken böyle düşünmüyor tabi insan
15 ay askerlik
5 ay sözlü olarak nişanı
10 aydırda nişanlı olarak düğünü bekliyorum
inş. emelime ulaşacağım
beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır sizde gelmişsiniz sonuna
17 yaşında tanıştık biz dersanede, hiç aklıma gelmezdi bugünlere gelebileceğimiz, hatta açık açık diyodum dersane biter ayrılırız diye, dersane bitti, ayrılamadık, öss'den sonra bide polislik sınavına girdik ikimiz, onun girmesini annem istedi özellikle, o kazandı ben kazanamadım, o polis okuluna adanaya gitti, ben ankarada kaldım üniversiteyi özel okudum, ikimizde çok tedirgindik, ben orda başkasınımı bulur diye korkuyodum o da özel okulun beni değiştirmesinden korkuyodu, 2 yıl ayrı kaldık, o geldiğinde ben daha 2.sınıfa geçmiştim (hazırlıkta okudum) okulum bitmeden evlenmeyi asla düşünmüyodum, hem askerlik vardı daha, okulum bitti, kpss'ye hazırlanmaya karar verdim, neticede eş adayım memur,ben kursa giderken sevdiceğimde askerlik işini aradan çıkardı, bu sayede ben sadece derslere odaklanmış oldum, 5 ay sonra geldi, ben sınava girdim, kazandım,7 nisanda 1 senelik asil memur olucam Allah kısmet ederse...
böyle yazınca 1 paragraflık bi hikaye gibi ama detaylara insek hepimizin hayatı birer roman olur, ne çok bekledik, ne çok didindik, Allah utandırmasın kızlar
öyle çok şükür yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik
ayrıca tanışmamızda orta okul 7. sınıftan yani çocuktuk daha
baya bi peşimden koşturmuşum
:2::2::2: şafak saymak bitmez.
Sonra evlenirsin bi süre evliliğine şafak sayarsın sonra bebek mi yapsam dersin ona sayarsın falan filan
vallahi gülüyorum şimdi çünkü eminim size 3 ay 3 yıl gibi geliyordur.
ama keyfini doya doya çıkartın gezin nişanlı olarak son gezmeleriniz
:2::2::2: ŞAFAK SAymak bitmez.
sonra evlenirsin bi süre evliliğine şafak sayarsın sonra bebek mi yapsam dersin ona sayarsın falan filan
böyle böyle ömür bitiyor işte
bunu dyincede nişanlım kızıyor dur daha evlenemeden sonunu getirdin diye
aynen katılıyorım bak evlilier nasıl biliyorrr
hahayttttt aynenn gerçi bendede bebek yok henüzde
aynen daha dur yaşanacak güzel günler var. :123:
sen ne zaman evlendin ben seni de şafak sayıyor biliyordum
Canım öncelikle hayırlısı olsun
Balon her mevsim olmuyor
Ayrı mevsimleri ayları tarihleri var güzelim
180� diye biliyorum kişi başı
Ve uçus saatine göre değişiyor
45Dk-1sa 15 Dk-1sa 30 Dk filan diye
zaten en fazla 1sa 30 dk sürüyor diye biliyorum
bir ara gitmek istiyordum araştırmıştım
Hala gideceğim yerler listesinde
yok onunda ayrı bi tadı var yaa iyiki bekledim ama beklerken böyle düşünmüyor tabi insan
15 ay askerlik
5 ay sözlü olarak nişanı
10 aydırda nişanlı olarak düğünü bekliyorum
inş. emelime ulaşacağım
17 yaşında tanıştık biz dersanede, hiç aklıma gelmezdi bugünlere gelebileceğimiz, hatta açık açık diyodum dersane biter ayrılırız diye, dersane bitti, ayrılamadık, öss'den sonra bide polislik sınavına girdik ikimiz, onun girmesini annem istedi özellikle, o kazandı ben kazanamadım, o polis okuluna adanaya gitti, ben ankarada kaldım üniversiteyi özel okudum, ikimizde çok tedirgindik, ben orda başkasınımı bulur diye korkuyodum o da özel okulun beni değiştirmesinden korkuyodu, 2 yıl ayrı kaldık, o geldiğinde ben daha 2.sınıfa geçmiştim (hazırlıkta okudum) okulum bitmeden evlenmeyi asla düşünmüyodum, hem askerlik vardı daha, okulum bitti, kpss'ye hazırlanmaya karar verdim, neticede eş adayım memur,ben kursa giderken sevdiceğimde askerlik işini aradan çıkardı, bu sayede ben sadece derslere odaklanmış oldum, 5 ay sonra geldi, ben sınava girdim, kazandım,7 nisanda 1 senelik asil memur olucam Allah kısmet ederse...
böyle yazınca 1 paragraflık bi hikaye gibi ama detaylara insek hepimizin hayatı birer roman olur, ne çok bekledik, ne çok didindik, Allah utandırmasın kızlar
vallahi gülüyorum şimdi çünkü eminim size 3 ay 3 yıl gibi geliyordur.
ama keyfini doya doya çıkartın gezin nişanlı olarak son gezmeleriniz
yok güzelim nisanda 2 yıllık oluyorum nickin de süper buarada
ah bi de yakın olabilsek,görüşebilsek ne gezicez ama..ben türkiyenin bi ucunda o diğer ucunda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?