2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

slm canımmm:)
demekki yarın seni ıslatacağız oo ne güzel, hasret modaya bende bakacağım daha gitmedim ama kardelenin dediği yerle görüştüm sevcan gelinlik. az çok nasıl bir şey istediğimi anlattım. 1300-1500 arası fiyat verdi bana, çok işli taşlı istemiyorum ben ondan iyi bir fiyat çıktı.. bakalım kısmetse önümüzdeki hafta gidip bakacağım bir.

Mervenin 12 Mayısda canım
Toipiğimizin ilk gelini o

gelsinde topiğe hemen ıslatalım onu da

Ayyy ne güzelmiş. Şimdi o nasıl heyecanlıdır.. Bizde görelim artık o günleri

amin canım bizde görelim inşallah

slm,
ben hasret moda ya aralık ayında gitmiştim şimdi arttı mı fiyatlar bilmiyorum ama kiralamaya 3000 tl istediler,
satılık 4500 dü yanlış hatırlamıyorsam

çok demişler yaa, sezon açılıyor fiyatlar yükselir ama bu kadar yükselmez herhalde asret moda her harükarda pahalı demekki. bende gidip bir bakacağım ne diyecekler bakalım.

Bende 29 eylül gelinciğiyimm :)

aramıza hoşgeldin canım

BUNDAN 3 ay sonra aaaa nasıl geçmiş ya diyeceksin

o günleri görsek te desek keşke

17 yaşında tanıştık biz dersanede, hiç aklıma gelmezdi bugünlere gelebileceğimiz, hatta açık açık diyodum dersane biter ayrılırız diye, dersane bitti, ayrılamadık, öss'den sonra bide polislik sınavına girdik ikimiz, onun girmesini annem istedi özellikle, o kazandı ben kazanamadım, o polis okuluna adanaya gitti, ben ankarada kaldım üniversiteyi özel okudum, ikimizde çok tedirgindik, ben orda başkasınımı bulur diye korkuyodum o da özel okulun beni değiştirmesinden korkuyodu, 2 yıl ayrı kaldık, o geldiğinde ben daha 2.sınıfa geçmiştim (hazırlıkta okudum) okulum bitmeden evlenmeyi asla düşünmüyodum, hem askerlik vardı daha, okulum bitti, kpss'ye hazırlanmaya karar verdim, neticede eş adayım memur,ben kursa giderken sevdiceğimde askerlik işini aradan çıkardı, bu sayede ben sadece derslere odaklanmış oldum, 5 ay sonra geldi, ben sınava girdim, kazandım,7 nisanda 1 senelik asil memur olucam Allah kısmet ederse...
böyle yazınca 1 paragraflık bi hikaye gibi ama detaylara insek hepimizin hayatı birer roman olur, ne çok bekledik, ne çok didindik, Allah utandırmasın kızlar

asker yolu hiç beklemedim iyiki de beklememişim önceden sonra da hayatıma giren herkes askerliği yapmlştı

yok onunda ayrı bi tadı var yaa iyiki bekledim ama beklerken böyle düşünmüyor tabi insan

15 ay askerlik
5 ay sözlü olarak nişanı
10 aydırda nişanlı olarak düğünü bekliyorum
inş. emelime ulaşacağım

sizde bizim gibi küçük tanışmışsınız ne güzel emek emek dokunan bir ilişki özenle bu kadar yıl getirilmiş

öyle çok şükür yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik
ayrıca tanışmamızda orta okul 7. sınıftan yani çocuktuk daha
baya bi peşimden koşturmuşum

:2::2::2: ŞAFAK SAymak bitmez.
sonra evlenirsin bi süre evliliğine şafak sayarsın sonra bebek mi yapsam dersin ona sayarsın falan filan

canım çok sağol,ama para birimi çıkmamış,türk lirasıysa sorun yok,bir kerelik birşeye veririz sanırım,ama dolar euro filansa aboovvvçünkü ben bi ara dolar olarak duymuştum da..

hahayy,canım çok tatlısın,amiiiin inşaallah

amin canım,hiçbirimizi..

vallahi gülüyorum şimdi çünkü eminim size 3 ay 3 yıl gibi geliyordur.
ama keyfini doya doya çıkartın gezin nişanlı olarak son gezmeleriniz

ah bi de yakın olabilsek,görüşebilsek ne gezicez ama..ben türkiyenin bi ucunda o diğer ucunda..

Kızlar gelinliklere en az kaç prova isteniyor?iki arkadaşım en az 3 dediler..1 provayla a da bilemedin en fazla 2yle işi halledemez miyim? ya çok uzağım ist.a,memurum da,zoptirik uçak saatleri yüzünden gelemiyorum!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…