- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #10.001
Tatlım ayy ne güzel sadece 29 gün kalmış..Bütün hazırlıklar nerdeyse tamamdır senin..Darısı bizim başımıza...daha 170 gün falan var ya off geçmez bu zaman
günaydın kızlarrrr benim de son 50
Hadi bakalım seninde az kalmış, bitti mi hazırlıkların :)
sadece ev ve eşyalar kaldı Nisan ayı ev hazırlamakla geçicek
Allah kolaylık versin, ev dizmek ne zormuşş
günaydın kızlarrrr benim de son 50
Yok tatlım daha bitmedi, yatak odam yeni yapılıyor, beyaz eşyalarımı almadım, onları 1-2 hafta içinde alıcam. Yatak odam sanırım 2 hafta içinde biter sonra gidip eşyalarımı yerleştiricem vs uff çok stresliyim! :)
evet hissettim zaten kız o yüzden söylemiyosonuçta netten duyuyorum başkasına söyledikleri fiyatları,ciddem 3 bin 4 bin dese,''olduuuu,hadi size iyi günleeeer'' der bi daha semtlerinden geçmem ama insan hadi bea,belki bi kıyak yaparlar bana,belki o 3 binler 5 binler taşlı tuşlu şatafatlı gelinliklerin fiyatıdır diyo çünkü ben gayet sade birşey istediğimi söyledim..Nuh dedi peygamber demedi..napalım,uğrayacağız artık..
Ayy Allah iyiliğini vermesin,nereye diyosun emeklilik havası kokuyor diyekarlıkevi mi canım? ya orda bence ortamda çok bi numara yok,yanlış anlaşılmasın nevşehir güzel elbet,ama ben gittim,nişanlım da görmüş,bin kere gidilecek yer değil..ama odaları acayip güzel ya belki de ben daha önce pek fazla otelde kalmamış,otel ortamı cahili olduğumdan öyle geldi:44:ben asıl balona falan bineriz ve o güzel odaların keyfini çıkarırız diye demiştim.aslında yazın kurak çorak yerleri pek sevmiyorum,onun yerine denizi veya gölü olan yeşil bir yer daha çok hoşuma gider..karadenizi bu yüzden seçeneklerimizin başında tutuyoruz ama bir yandan da balayı en özel zamanımız diyorum,daha iyi bir alternatif bulursam neden olmasın?
Oooo seninde çok az kalmış tatlım ne güzel :)
Canım çok az zaman kalmış hepsi biranda olur merak etme günler çok hızlı geçer koşturmadan dolayı. Stres tabiki olacak yeni bir hayata başlıyoruz ama güzel bir hayata başlangıç olsun inş. Keyfini çıkarmaya çalış canım bir yandanda ev döşemesi falan ayyy ne güzel günler olacak :)
slm kızlar 06.05.2012 nikah tarihim düğün olmayacakk :):):) vee tatlı heyecanlar başldııı:) kimler 6 mayısta evleniyor baklım
Ayyy ne güzelll..mayıs ayında...daha çok var benimkinde...Gel Eylül gel
evet nerdeyse herşeyim bitti:) sizin daha varmış inşş hayırlısı olur. hazırlıklar ne alemde
günaydın kızlarrrrrrr nasılsınız? Herkes gelinliğini bulmuş prova ediyo ben daha ne model buldum doğru düzgün ne gelinlikçi baktım daha:26:
Bende daha bakmadım canım
Ama senin az kalmış bak sen artık
bu salı evimiz teslim ediliyor beyaz eşyalarımızla oturma odasına aldığımız köşe takımımız var onlar yerleşecek kornişler avizeler takılacak salonla mutfak arasında amerikan tarzı gözüken bi bölme var direk geçiş ama ben orayı istemiyorum orası kapatılacak duvar yapılacak derken haftasonları hep dolacak benim aslında salı dan önce yani bu hafta sonu gidip bişiler yapmam lazım gelinlik için:26:
Benimde ev gözümde büyüyor
Daha kiracı cıkcak ev tadilata gircek
Hergün git bak ne yapmışlar nasıl yapmışlar
Bende aslında tam tersi amerikan mutfak istiyordum ama koltuklar beyaz olunca vazgeçtim
Yemek kokusu filan sinmesin eşyalarıma diye
Evet gelinliği hallet bir an önce
Benimde ev gözümde büyüyor
Daha kiracı cıkcak ev tadilata gircek
Hergün git bak ne yapmışlar nasıl yapmışlar
Bende aslında tam tersi amerikan mutfak istiyordum ama koltuklar beyaz olunca vazgeçtim
Yemek kokusu filan sinmesin eşyalarıma diye
Evet gelinliği hallet bir an önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?