2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Tatlım ayy ne güzel sadece 29 gün kalmış.. Bütün hazırlıklar nerdeyse tamamdır senin..Darısı bizim başımıza...daha 170 gün falan var ya off geçmez bu zaman

Yok tatlım daha bitmedi, yatak odam yeni yapılıyor, beyaz eşyalarımı almadım, onları 1-2 hafta içinde alıcam. Yatak odam sanırım 2 hafta içinde biter sonra gidip eşyalarımı yerleştiricem vs uff çok stresliyim! :)

günaydın kızlarrrr benim de son 50

Oooo seninde çok az kalmış tatlım ne güzel :)

Canım çok az zaman kalmış hepsi biranda olur merak etme günler çok hızlı geçer koşturmadan dolayı. Stres tabiki olacak yeni bir hayata başlıyoruz ama güzel bir hayata başlangıç olsun inş. Keyfini çıkarmaya çalış canım bir yandanda ev döşemesi falan ayyy ne güzel günler olacak :)

Aynen öyle canım gidip modellerini mutlaka gör derim o zaman anlayacaksın zaten

balayı oteline gelince daha gençlik işi olan yerlere bakın hayat olsun yani illa balona bineceksen kadıköyde var 1 tur gel bin
oralara her zaman gidersiniz önemli olan ilk gideceğiniz yerin özel olması bizde hala 2. balayımız için yer bakamadık ne zamana gideceğimiz bile belli değil yaaaaaaaaaaaaa

slm kızlar 06.05.2012 nikah tarihim düğün olmayacakk :):):) vee tatlı heyecanlar başldııı:) kimler 6 mayısta evleniyor baklım

biz de en nihayetinde 100 gün altına düştük bugün

oturacağımız evden kiracı çıksa bi tadilat ve eşya işleri kaldı bizim, onun dışında gelinlik, balayı vs her şey hazır

evet nerdeyse herşeyim bitti:) sizin daha varmış inşş hayırlısı olur. hazırlıklar ne alemde

Evet canım daha çoookk var. Mobilyalarım alındı, çam.makinam ve fırınımda alındı. Çeyizlerin büyük kısmı bitti küçük parçalar kaldı artık. Gelinlik ve nişanlık bakıyorum arada canım. Bu şekilde benim hazırlıklarda. Evimiz kira olacağı için temmuz-ağustos gibi belli olacak herşey tam olarak ): daha çok var yani...

Gunaydin kizlar :) topige ugramayali ne cok kaynatilmis, hepsini okumak mumkun degil ama yine de cogunu okudum.

Sizin su islatma muhabbetini gorene kadar hic gun saymamistim, merak edip saydim, 107 gun kalmis benimkine de :) ay boyle soyleyince cok gorundu gozume, ben 3 ay demeyi tercih ediyorum :) bi de ben sizin kadar sabirsiz degilim sanirim, aksine bu keyifli dugun hazirligi kisminin tadini cikarmak hosuma gidiyor, her bi detayla ince ince ilgilenmek.. O yuzdn vakit birak gecmemeyi, yetmiyo bile bana :))

Eylulum minik kuzum, nasilsin? Bakiyorum yine telaslanmissin gelinlik konusunda, hic gerek yok. Sana dedim ya, ben erken gittim de ne oldu, ilk provayi yine 21 nisana verdiler.O yuzden endiselenme.sana tavsiyem 3'den az prova yapma bence, bi aksilik olursa duzeltmeye firsatin olur.

Fatih'teki uzun gezimden sonra gordugum; seval gibi kalburustu modaevleri disinda her yer, ayni kumasciyla calisiyolar. Yuksel kumas miydi neydi..taslar boncuklar da ayni. O yuzden kumas kalitesi konusunda esdegerler. Geriye sadece dikisi guzel ve gelini anlayan bi yer bulmak kaliyo ki, bu da internetten arastirmayla mumkun degil bence, diyalog kurmak gerek. Enerjinin tutmadigi bi gelinlikciyle calismak hic verimli olmaz gibi geliyor. Benim anlastigim yer 3 yillik bi modaeviymis ama 30 yilliklardan daha fazla hosuma gitti, cunku kadrosu genc ve dinamik, tarzlari son derece alternatif ve yenilikciydi. Ve beni en iyi onlar anladilar. O yuzden, eylulcum yuzyuze konusmadan karar verme. Gel, fatih caddesini boydan boya arsinla, 1 gununu alir ama deger. Guzel kafani da hic takma, rahat ol, her sey harika olacak insaallah.

Biz de evimize aldigimiz her seyi aninda kullanmaya basladigimiz icin pek ceyiz heyecani olmuyo bende ama kullandigim icin tavsiye verebilirim :) tefalin actifry'ini aldik, yagsiz kizartma, tatli ve yemekler yapan. İnanilmaz memnunuz, utanmasak cayi bile onda demliycez :)) cok begendim. Bi de yine tefalin buhar kazanli utusunu aldim, onu henuz denemedim ama deneyince yazarim hemen :)

günaydın kızlarrrrrrr nasılsınız? Herkes gelinliğini bulmuş prova ediyo ben daha ne model buldum doğru düzgün ne gelinlikçi baktım daha:26:

Son düzenleme:
Bende daha bakmadım canım
Ama senin az kalmış bak sen artık

bu salı evimiz teslim ediliyor beyaz eşyalarımızla oturma odasına aldığımız köşe takımımız var onlar yerleşecek kornişler avizeler takılacak salonla mutfak arasında amerikan tarzı gözüken bi bölme var direk geçiş ama ben orayı istemiyorum orası kapatılacak duvar yapılacak derken haftasonları hep dolacak benim aslında salı dan önce yani bu hafta sonu gidip bişiler yapmam lazım gelinlik için:26:

Benimde ev gözümde büyüyor
Daha kiracı cıkcak ev tadilata gircek
Hergün git bak ne yapmışlar nasıl yapmışlar
Bende aslında tam tersi amerikan mutfak istiyordum ama koltuklar beyaz olunca vazgeçtim
Yemek kokusu filan sinmesin eşyalarıma diye

Evet gelinliği hallet bir an önce

Son düzenleme:

Bencede tatlım. Amerikan mutfak çok şık duruyor ama oturma odasına o yağ kokusu yemek kokusu ne vasa siniyor ve çıkmıyor. Bence ayrı olsun. Mutfağına şık güzel bir masa al öyle daha kullanışlı oluyor.

Aynı dertler herkeste varmış ya
biz de aldığımız evdeki kiracının çıkmasını bekliyoruz ama çıkmıyor adam inat etti :26:
3 ay kaldı düğüne, nasıl yetişicek o ev hiç bilmiyorum :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…