- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #10.021
Aynı dertler herkeste varmış ya
biz de aldığımız evdeki kiracının çıkmasını bekliyoruz ama çıkmıyor adam inat etti :26:
3 ay kaldı düğüne, nasıl yetişicek o ev hiç bilmiyorum :S
Benimde ev gözümde büyüyor
Daha kiracı cıkcak ev tadilata gircek
Hergün git bak ne yapmışlar nasıl yapmışlar
Bende aslında tam tersi amerikan mutfak istiyordum ama koltuklar beyaz olunca vazgeçtim
Yemek kokusu filan sinmesin eşyalarıma diye
Evet gelinliği hallet bir an önce
Bencede tatlım. Amerikan mutfak çok şık duruyor ama oturma odasına o yağ kokusu yemek kokusu ne vasa siniyor ve çıkmıyor. Bence ayrı olsun. Mutfağına şık güzel bir masa al öyle daha kullanışlı oluyor.
biz de aldığımız evdeki kiracının çıkmasını bekliyoruz ama çıkmıyor adam inat etti :26:
evet nerdeyse herşeyim bitti:) sizin daha varmış inşş hayırlısı olur. hazırlıklar ne alemde
biz de en nihayetinde 100 gün altına düştük bugün
oturacağımız evden kiracı çıksa bi tadilat ve eşya işleri kaldı bizim, onun dışında gelinlik, balayı vs her şey hazır
canım mutfağın çok güzelmiş, bence kapatma arayı birkaç yerde daha görmüştüm böyle, araya tül falan yap güzel oluyorgüzel ayrıntılar işte artık kendi düzenimizin olacağı herşeyine sadece kendimizin karışacağı sevdiceğimizle yaşayacağımız yuvamızı kuruyoruz onun için telaşlıyız galiba böyle yetişecekmi diye çünkü yetişmeyecek bişi yok ortada
benimki amerikan mutfakta değil garip bişi
işte bu arayı kapatayım diyorum
canım mutfağın çok güzelmiş, bence kapatma arayı birkaç yerde daha görmüştüm böyle, araya tül falan yap güzel oluyor
şu zamana kadar ıslatılanlar;
my_everything
duckling
emyay_8990
SehKer
good_hearth
cigdm16
_emos_
HayatimM
okaplan
eylül.
Ama bi yandan da salonum çok büyük değil o yüzden o duvarı kapatmam lazım ki o duvarı kullanabileyim beğendiğin için teşekkür ederim
yeni cicilerimi paylaşmak istedim sizinle
Eki Görüntüle 373341 Eki Görüntüle 373342 Eki Görüntüle 373343 Eki Görüntüle 373344 Eki Görüntüle 373345
bugün trendyolda kampanya vardı ama alamadım çok güzeller güle güle kullan canım
saol canım, bugün markafoniden aldım ben bir bak istersen
Bencede tatlım. Amerikan mutfak çok şık duruyor ama oturma odasına o yağ kokusu yemek kokusu ne vasa siniyor ve çıkmıyor. Bence ayrı olsun. Mutfağına şık güzel bir masa al öyle daha kullanışlı oluyor.
bugün trendyolda kampanya vardı ama alamadım çok güzeller güle güle kullan canım
slm kızlar ben geldım. aman yarabbı herkez ev tadılatı ıle ugrasıyormus bnm gıbı hem eglencelı hem sıkıcı bı durum aslında. allah kolaylıklar versın herkese
Keşke bizimde evimiz olsaydıda koştursaydık :44::44: ne yazıkki kirada oturcaz...İnş iyi bir ev bulabiliriz aradığımızda..Küçükte olsa kendi evimiz olsaydı ne güzel olurdu. İstediğim şekilde döşerdim. Şimdi kira olunca bakalım nasıl olacak.
Keşke bizimde evimiz olsaydıda koştursaydık :44::44: ne yazıkki kirada oturcaz...İnş iyi bir ev bulabiliriz aradığımızda..Küçükte olsa kendi evimiz olsaydı ne güzel olurdu. İstediğim şekilde döşerdim. Şimdi kira olunca bakalım nasıl olacak.
kızlarr kimler nereye balayına gideceklerr bakalım:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?