2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Aynı dertler herkeste varmış ya
biz de aldığımız evdeki kiracının çıkmasını bekliyoruz ama çıkmıyor adam inat etti :26:
3 ay kaldı düğüne, nasıl yetişicek o ev hiç bilmiyorum :S

aynen biz de kiracının çıkmasını bekliyoruz en geç 1 nisanda çıkması gerekiyor.

biz de aldığımız evdeki kiracının çıkmasını bekliyoruz ama çıkmıyor adam inat etti :26:

güzel ayrıntılar işte artık kendi düzenimizin olacağı herşeyine sadece kendimizin karışacağı sevdiceğimizle yaşayacağımız yuvamızı kuruyoruz onun için telaşlıyız galiba böyle yetişecekmi diye çünkü yetişmeyecek bişi yok ortada
benimki amerikan mutfakta değil garip bişi

işte bu arayı kapatayım diyorum

evet nerdeyse herşeyim bitti:) sizin daha varmış inşş hayırlısı olur. hazırlıklar ne alemde

ne güzel canım bizde bitirsek şu hazırlıkları artık

biz de en nihayetinde 100 gün altına düştük bugün

oturacağımız evden kiracı çıksa bi tadilat ve eşya işleri kaldı bizim, onun dışında gelinlik, balayı vs her şey hazır

herşeyi tamamlamışsın canım süper,
seni de ıslayalım,
Eki Görüntüle 373330 Eki Görüntüle 373329

canım mutfağın çok güzelmiş, bence kapatma arayı birkaç yerde daha görmüştüm böyle, araya tül falan yap güzel oluyor

canım mutfağın çok güzelmiş, bence kapatma arayı birkaç yerde daha görmüştüm böyle, araya tül falan yap güzel oluyor

Ama bi yandan da salonum çok büyük değil o yüzden o duvarı kapatmam lazım ki o duvarı kullanabileyim beğendiğin için teşekkür ederim

AA neden çıkmıyor
Biz kiracıya nisan sonuna kadar dedik
Bekliyoruz

Mutfağa masa almayacağım
Aklımda cok farklı bir tasarımım var onu yaptrıcam inşallah olursa

slm kızlar ben geldım. aman yarabbı herkez ev tadılatı ıle ugrasıyormus bnm gıbı hem eglencelı hem sıkıcı bı durum aslında. allah kolaylıklar versın herkese

slm kızlar ben geldım. aman yarabbı herkez ev tadılatı ıle ugrasıyormus bnm gıbı hem eglencelı hem sıkıcı bı durum aslında. allah kolaylıklar versın herkese

Keşke bizimde evimiz olsaydıda koştursaydık :44::44: ne yazıkki kirada oturcaz...İnş iyi bir ev bulabiliriz aradığımızda..Küçükte olsa kendi evimiz olsaydı ne güzel olurdu. İstediğim şekilde döşerdim. Şimdi kira olunca bakalım nasıl olacak.

olsun tatlım ya ınan bazen olmamasındada hayır vardır gercekten. benım sımdı böle hevesle yazdıgıma bakma nısanlım ıkna olsa ınan kendı evımız olmasına ragmen ıcıne hıc masraf yapmadan kıraya cıkmak ısterdım. rabbım buyuk hepımızın yuregını bılır gonlumuze gore verır zamanla. benım aılemde zamanında yokluktan gelıp cok gusel bı ev sahıbı olmuslar ama bazı nedenlerden satıldı gıttı. yanı boswer bunlar bıraz bos seyler huzur var ya herseyden daha onemlı aslında rabbım hıc bırımızden huzuru eksık etmesın ıns

inş bir gün istediğiniz gibi bir eviniz olur ve istediğin yerleştirirsin . evet kira çok zor rabbim yardıcıları olsun kirada oturacakların

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…