- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #9.961
vallahi gülüyorum şimdi çünkü eminim size 3 ay 3 yıl gibi geliyordur.
ama keyfini doya doya çıkartın gezin nişanlı olarak son gezmeleriniz
hoş geldin. dün sana mesaj attım sevcan gelinlikle ilgili, aldın mı mesajımı ? belki konturun yoktur diye cevap atmamışsındır diye düşündümkızlaarrr nasılsınıızzzzzzz?
ağdanı 1 hafta önce falanmı yapıcaksın ben ozaman kuaförümle gidiyimde konuşayım saç boyası için gitmişkende randevumu alırım
merhaba canım,
Bende haziran gelini olucam kısmet olursa sana gelinlik önerisinde bulunayım,zaten sende sitesini begenmişsin hasret moda fatih ya da güngören şubesine gitmeni öneririm.Çok güzel modelleri var ben tesettürlüyüm özellikle farklı tasarımları var ben çok beğenerek kiraladım gelinliğimi,başımıda orada yaptırıcam kısmetse...
Ve balayı konusunda sende benim gibi maddi anlamda uygun olsun diyosa karlık evi ara haziraan için doldu ama farklı tarıhler için mutlaka sor 2 kişi geceliği 210 tl ve kahvaltı dahil,ben bordo yuvarlak yataklı odayı rezerve ettirdim canım,umarım faydam dokunur sana...
günaydın arkadaşlar ;;
hasret modadan fiyat alanlar ne kadar fiyat verdiler ?
özel dikim mi hazır mı kiralık mı satılık mı ? söyleyin bakalım
özel dikim kiralık 2500e anlaştım hayırlısı artık.. O değil de hasrette aynı modeli başkasına daha ucuz verdiklerini bilsemm çok üzülürümm
ayy öle deme ya bende uzağım şimdiden , hiç istediğimzi gibi gezemedik daha inş evlenince gezmeyi planlıyoruzz...
ben bide 15 ay askerliğini beklemiştim artık yordu bu beklemeler yaavv
özel dikim kiralık 2500e anlaştım hayırlısı artık.. O değil de hasrette aynı modeli başkasına daha ucuz verdiklerini bilsemm çok üzülürümm
canım ben de az önce hasret modayı aradım,bi türlü fiyat vermedi,tlf.da yasak dedi gelin görüşelim dedi..yawwss arkadaş İSt.da değilim,birşeyler söyle ki geleyim tarzında konuştum,o da gel görüşelim dedi başka bişey demedibirkaç gün önce mail atmıştım fiyatlarımız kiralık 1500den başlıyo demişti..bi de kardelen3434'ün dediği ablayı aradım o da bayağı sıcak yaklaştı,inşaallah gidince onla da görüşmek istiyorum bakalım..başka önerileri olan var mı kıslaaaaaaarr,lütfen..
bu arada karlıkevi'nin sitesine girdim tekrar,jakuzide şarabınızı yudumlarken dışarda mükemmel manzara falan fıstık bişeyler yazıyoduof ya o tarz bi yere para vermek istemiyorum ben..hani malum balayı çiftlerine oda hazırlanırken bu tarz içkiler de konurmuş odaya,gerçi önceden söylense sıkıntı olmaz,buna rağmen koyacak halleri yok ama ne bileyim rahat edemedim şimdilik..hala düşünüyruz..uzungöle mi gitsem ya..ikimiz de çok istiyoruz aslında çok şahane bi yer ama insan orda 5 gün duramaz sıkılır..
kimler nereleri düşünüyo balayı yeri olarak,kimseden ses çıkmadı bu konuda..herkes antalya sahillerinde geçirecek anlaşılan..
gidip görmelisin zaten sana 3000 bin dese öf diyeceksin gitmeyeceksin eee bide açığı var kapalısı var sadesi var düzü taşlısı hepsi ayrı para.
o dediğin yeri beğemedim canım balayı için değiil bence emekli olunca gideriz belkibana hitap eden bi yer değil yani fazla sakin
Chnhn canım sana msj atamıyorum,ne yaptın gelinlikçi işini merak ediyorum.beni de bilgilendir olur mu?
fiyat,hangi gelinlikçi vs gibi..
Chnhn canım sana msj atamıyorum,ne yaptın gelinlikçi işini merak ediyorum.beni de bilgilendir olur mu?
fiyat,hangi gelinlikçi vs gibi..
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/305503_376981485667914_196502273715837_1234559_1183641397_n.jpg
canım Pendik yonca gelinliktenmiş.. sade diye bir gör istedim..
:) ben bu fotoğrafçıyla anlaştım zaten canım her gün kontrol ediyorum yeni fotolarına bakıyorumki pozlar belirsin kafamda... en önemli kısım bu hatıra fotolar kalacakk değil mi ama
Porselen makyajı ben nişanımda yaptırdım
Gece yatana kadar sanki ilk yapılmış gibiydi
Rujum bile çıkmamıştı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?