2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
vallahi gülüyorum şimdi çünkü eminim size 3 ay 3 yıl gibi geliyordur.
ama keyfini doya doya çıkartın gezin nişanlı olarak son gezmeleriniz

ayy öle deme ya bende uzağım şimdiden , hiç istediğimzi gibi gezemedik daha inş evlenince gezmeyi planlıyoruzz...

ben bide 15 ay askerliğini beklemiştim artık yordu bu beklemeler yaavv[/QUOTE]

asker yolu çok zor ya bende bekledim, hele ki gittiği ilk hafta sesini duyamayınca çıldırmıştım.. çok zor Allah bekleyenlere sabır versin.

kızlaarrr nasılsınıızzzzzzz?
hoş geldin. dün sana mesaj attım sevcan gelinlikle ilgili, aldın mı mesajımı ? belki konturun yoktur diye cevap atmamışsındır diye düşündüm

Son düzenleme:
ağdanı 1 hafta önce falanmı yapıcaksın ben ozaman kuaförümle gidiyimde konuşayım saç boyası için gitmişkende randevumu alırım

2 gün önce falan yaparım, bu arada benim regl konusunda sıkıntım var düğün günümde olabilir çok dertliyim bu konuda, ilaç kullanasımda yok, bu ay 12'sinde başladı inşallah temmuza kadar iyice öne gelirde 16 temmuz kabus olmaz bana

Bunlar benim de tercihlerim zaten canım ben öneride bulunmuştum arkadaşlara.. teşekkürler yine de :)
karlık evinde olcaz bizde 12 haziranda inşallah.. bende hasret modada kiralık anlaştım özel dikim yapılıyor ben modelime bayıldım ama fiyatı düşündürmekte hala..
bir de burda fransız diyolar ama değil demişler yaa ona kafam karıştı acaba gerçekten danteli fransız değilmidir ya hasrete de güvenemiyceksek kimseye güvenmeyelim ama

ay ne çok konusmuşsunuz ya iş yapmaktan okuyamadım bende kıslar ilk aşkımla evleniyorum ilk sevdiğim erkekle önceden hiç düşünmezdim böyle şeyleri ama oluyomuş onun da hep isteğiymiş evlendiğinin ilk sevdiği kişi olmak duam kabul oldu diyo 5 yılımıza gircez eylülün 22 sinde ne çabuk geçiyo yıllar

özel dikim kiralık 2500e anlaştım hayırlısı artık.. O değil de hasrette aynı modeli başkasına daha ucuz verdiklerini bilsemm çok üzülürümm

canım ben de az önce hasret modayı aradım,bi türlü fiyat vermedi,tlf.da yasak dedi gelin görüşelim dedi..yawwss arkadaş İSt.da değilim,birşeyler söyle ki geleyim tarzında konuştum,o da gel görüşelim dedi başka bişey demedibirkaç gün önce mail atmıştım fiyatlarımız kiralık 1500den başlıyo demişti..bi de kardelen3434'ün dediği ablayı aradım o da bayağı sıcak yaklaştı,inşaallah gidince onla da görüşmek istiyorum bakalım..başka önerileri olan var mı kıslaaaaaaarr,lütfen..

bu arada karlıkevi'nin sitesine girdim tekrar,jakuzide şarabınızı yudumlarken dışarda mükemmel manzara falan fıstık bişeyler yazıyoduof ya o tarz bi yere para vermek istemiyorum ben..hani malum balayı çiftlerine oda hazırlanırken bu tarz içkiler de konurmuş odaya,gerçi önceden söylense sıkıntı olmaz,buna rağmen koyacak halleri yok ama ne bileyim rahat edemedim şimdilik..hala düşünüyruz..uzungöle mi gitsem ya..ikimiz de çok istiyoruz aslında çok şahane bi yer ama insan orda 5 gün duramaz sıkılır..

kimler nereleri düşünüyo balayı yeri olarak,kimseden ses çıkmadı bu konuda..herkes antalya sahillerinde geçirecek anlaşılan..

ayy öle deme ya bende uzağım şimdiden , hiç istediğimzi gibi gezemedik daha inş evlenince gezmeyi planlıyoruzz...

ben bide 15 ay askerliğini beklemiştim artık yordu bu beklemeler yaavv

asker yolu çok zor ya bende bekledim, hele ki gittiği ilk hafta sesini duyamayınca çıldırmıştım.. çok zor Allah bekleyenlere sabır versin.

hoş geldin. dün sana mesaj attım sevcan gelinlikle ilgili, aldın mı mesajımı ? belki konturun yoktur diye cevap atmamışsındır diye düşündüm[/QUOTE]

TABİKİ de sevdiği kişinin yolunu beklemek zordur ama bitti gitti işte iyiy yönden düşünün

özel dikim kiralık 2500e anlaştım hayırlısı artık.. O değil de hasrette aynı modeli başkasına daha ucuz verdiklerini bilsemm çok üzülürümm

hayırlısı olsun canım genelde fiyatlar böyle oluyor zaten

gidip görmelisin zaten sana 3000 bin dese öf diyeceksin gitmeyeceksin eee bide açığı var kapalısı var sadesi var düzü taşlısı hepsi ayrı para.

o dediğin yeri beğemedim canım balayı için değiil bence emekli olunca gideriz belki bana hitap eden bi yer değil yani fazla sakin

evet hissettim zaten kız o yüzden söylemiyosonuçta netten duyuyorum başkasına söyledikleri fiyatları,ciddem 3 bin 4 bin dese,''olduuuu,hadi size iyi günleeeer'' der bi daha semtlerinden geçmemama insan hadi bea,belki bi kıyak yaparlar bana,belki o 3 binler 5 binler taşlı tuşlu şatafatlı gelinliklerin fiyatıdır diyoçünkü ben gayet sade birşey istediğimi söyledim..Nuh dedi peygamber demedi..napalım,uğrayacağız artık..

Ayy Allah iyiliğini vermesin,nereye diyosun emeklilik havası kokuyor diyekarlıkevi mi canım? ya orda bence ortamda çok bi numara yok,yanlış anlaşılmasın nevşehir güzel elbet,ama ben gittim,nişanlım da görmüş,bin kere gidilecek yer değil..ama odaları acayip güzel yabelki de ben daha önce pek fazla otelde kalmamış,otel ortamı cahili olduğumdan öyle geldi:44:ben asıl balona falan bineriz ve o güzel odaların keyfini çıkarırız diye demiştim.aslında yazın kurak çorak yerleri pek sevmiyorum,onun yerine denizi veya gölü olan yeşil bir yer daha çok hoşuma gider..karadenizi bu yüzden seçeneklerimizin başında tutuyoruz ama bir yandan da balayı en özel zamanımız diyorum,daha iyi bir alternatif bulursam neden olmasın?

Chnhn canım sana msj atamıyorum,ne yaptın gelinlikçi işini merak ediyorum.beni de bilgilendir olur mu?
fiyat,hangi gelinlikçi vs gibi..

Chnhn canım sana msj atamıyorum,ne yaptın gelinlikçi işini merak ediyorum.beni de bilgilendir olur mu?
fiyat,hangi gelinlikçi vs gibi..

merhaba canım, henüz daha bakmaya gidemedim mağazalara ama kardelenin dediği yerle bende görüştüm bende 1300-1500 arası bir fiyat verdi. hasret modaya da gideceğim en kısa zamanda , haber veririm hemen

:) ben bu fotoğrafçıyla anlaştım zaten canım her gün kontrol ediyorum yeni fotolarına bakıyorumki pozlar belirsin kafamda... en önemli kısım bu hatıra fotolar kalacakk değil mi ama

:) ben bu fotoğrafçıyla anlaştım zaten canım her gün kontrol ediyorum yeni fotolarına bakıyorumki pozlar belirsin kafamda... en önemli kısım bu hatıra fotolar kalacakk değil mi ama

kıss zaten ben de o anlamda dedim,senin fotoğrafçın anlamında,geçen söylemiştin gülümse ile anlaştığını..ben de fotoğrafçı araştırırken gülümseye baya bakmıştım bi ara..hayırlı olsun,tabi ki en büyük hatıralar,canlı kanıtlar onlar olacak..ama birşey söyleyeyim mi cnm fotoğrafçının biri söyledi bana bunu,pozlar biraz da gelinliğe göre değişiyor.yani çok ağır bi gelinlikle böyle çok fazlar muzur,yaramazca pozlar pek hoş olmayabiliyor,konseptini gelinliğine göre belirle biraz.az çok bahsettin ama en iyi sen bilirsin.mesela fesli,şemsiyeli,mendilli pozlar güzel gidiyor senin gelinliğin gibi gelinliklere.Osmanlı havası..hele bazı fotolara da eskitme fln yapıyolar,ben yakıştırıyorum,güzel oluyo bence..bi düşün derim.düğüne kdr da bakmaya devam,bol bol poz canlansın kafamızdaama ben şu gelinliği halletmeden bana rahat yok,başka şeylere konsantre olamıyorum ya...

Bu arada söylemeyi unuttum,yonca gelinliğin sitesine baktım,güzel şeyler var ama kopyala yapıştır başka yerden alınmış gelinlikler gibi duruyor.kendilerinin dikişi ve modelleri nasıl,bunu yerinde görmek lazım..fırsat olursa uğrarım ona da..sağol canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…