- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #10.041
inş bir gün istediğiniz gibi bir eviniz olur ve istediğin yerleştirirsin . evet kira çok zor rabbim yardıcıları olsun kirada oturacakların
olsun tatlım ya ınan bazen olmamasındada hayır vardır gercekten. benım sımdı böle hevesle yazdıgıma bakma nısanlım ıkna olsa ınan kendı evımız olmasına ragmen ıcıne hıc masraf yapmadan kıraya cıkmak ısterdım. rabbım buyuk hepımızın yuregını bılır gonlumuze gore verır zamanla. benım aılemde zamanında yokluktan gelıp cok gusel bı ev sahıbı olmuslar ama bazı nedenlerden satıldı gıttı. yanı boswer bunlar bıraz bos seyler huzur var ya herseyden daha onemlı aslında rabbım hıc bırımızden huzuru eksık etmesın ıns
Aminn canımm.Allah bizede ilerki zamanlarda ev almayı nasip etsin hayırlısı ile :)
Orası kesinlikle doğru canım. Önce huzur ve sağlık versin rabbim. Elimiz, ayağımız tutuyor şükür. Çalışırız ilerde alırız evimizi inş. Allah kötü günler göstermesin bize. sağlık versin herşey olup biter inş. Sizlerin evleri nişanlınızın ailesinden kalmamı oluyor acaba? Sormama kızmazsınız inş.
bızımkı söle oluyo tatlım kayınpederımın ıkı tane 3 katlı bınası var bırını 3 cocuguna ayırmıs her katı bırıne verıyor. bızım evımız de o sekılde oldu tatlım.
Ayy ne güzelmiş. Öyle evi olupta vermeyenlerde var canım ama nişanlının ailesi düşünceliymiş. Allah razı olsun onlardan..
Biz de cok sukur evimizi alanlardaniz ama 5 sene boyunca normalde odeyecegimiz kiranin 3-4 kati aylik odememiz olacak. Allah odeme kolayligi versin tum borc icindekilere ve olmayanlara da tez zamanda nasip etsin.
Ya kizlar dugunde calinacak giris, pasta ve ilk dans muziklerine karar verdiniz mi? Aklimizdakileri paylasalim?
Biz simdilik hicbirine net karar vermedik ama buyuk ihtimalle ilk dans "dos gardenias" ile olcak. Ozellikle turkce pasta muzikleri icin fikre ihtiyacim var
Kızlar
Merveyle konuştum
hepinize selamı var
Salon tak
Yemek tak
Yatak odası tak
Halılar-Perdeler
Hepsini halletmiş
Pazartesi geliyor
Çok güzel bir haber verdin canım çok mutlu oldum merve adına...P.tesi gelsin hemen fotoları isteyelim
bız 4 gun bodrum 4 gun kusadasına gıdıcez allah kısmet ederse
Mondiden almış canım
Oturma odası
Legro Delux Takım - Mondi Mobilya Yatak Baza Ev Tekstili
Yatak odası
Kalyon Yatak Odası - Mondi Mobilya Yatak Baza Ev Tekstili
Yemek Odası
İnci Yemek odası - Mondi Mobilya Yatak Baza Ev Tekstili
Bunların adlarını söyledi ben buldum
Büyük ihtimal bunlardır
Nasılsın Leylacım??
Biz de cok sukur evimizi alanlardaniz ama 5 sene boyunca normalde odeyecegimiz kiranin 3-4 kati aylik odememiz olacak. Allah odeme kolayligi versin tum borc icindekilere ve olmayanlara da tez zamanda nasip etsin.
Ya kizlar dugunde calinacak giris, pasta ve ilk dans muziklerine karar verdiniz mi? Aklimizdakileri paylasalim?
Biz simdilik hicbirine net karar vermedik ama buyuk ihtimalle ilk dans "dos gardenias" ile olcak. Ozellikle turkce pasta muzikleri icin fikre ihtiyacim var
hadi bakalım çok güzell:)) inşş hayırlısı olur. Bizde yazlığımıza gidicez 1hafta :) altınoluk
Ayy ne güzelmiş. Öyle evi olupta vermeyenlerde var canım ama nişanlının ailesi düşünceliymiş. Allah razı olsun onlardan..
canım ben ilk yabancı istedim nişanımda
Sonra anlamlı sözlerini herkes anlasın istedik
Nalan-Söz Verdik şarkısını seçtik
ronan keating _if tomorrow neve comes
ronan keating _when u say nothing
ronan keating_ no matter what day say
back street boys _shape of my heart
back street boys _incomplete
natalia oreiro _me muero de amor
rem _everybody hurts
Evanescence _my immortal
James Blunt - Goodbye My Lover
james blunt - you're beautiful
avril lavigne _ı am with u
mariah carey _my all
ve klasikler
tony braxton _unbreak my heart
tracy chapman _baby can ı hold u tonight
karla bonoff _al my life
stewe wonder_ı just called to say love u
enya _only time :)))
george michael _careless whisperer
scorpions _still loving u
michael bolton-how am I supposed to live without you:))
Julio Iglesia - Historia De Un Amor
Unchained Melody - Righteous Brothers
Barbara Straisand - Woman In Love
Bryan Adams-Everything I do
eric clapton _wonderfull tonight
sam brown _stop
roxette _listen to your heart
berlin_take my breath a way
sting shape of my heart
gipsy kings no volvere
roxette _it must have been love
marc anthony _you sang to me
joan baez _donna donna
Şöyle bi kaç bildiğim şarkıların listesini yapmıştım..
İşler çok yoğun bu hafta canım. Acayip bir hasta var o yüzden biraz keyifsizim. Ama şükür iyiyim yinede. Sen nasılsın bakalım.Yeni birşeyler aldınmı. Ben bu hafta sonu sebzelik aldım. O bile çok pahalı ya. Hasır olanlardan istiyordum fiyatları görünce vazgeçtim. Her çekmecesi farklı renk bir model buldum onu aldım. Birde mutfak masası beğendim babamla gidiğ alıcaz o müsait olduğunda.
Ayy yemek odası benim aldığıma çok benziyor hatta aynısı sanırım :) Mobilyalarıda çok güzel olmuş..Güzel günlerde kullansın inş.
ay markafonimiydi, karıştırmışım her gün ilk işim oralara bakmak ama kredi kartıma çok yüklendim yarın kart devredicek o zaman alabilirim bişeyler tabi kalırsa
slm kızlar ben geldım. aman yarabbı herkez ev tadılatı ıle ugrasıyormus bnm gıbı hem eglencelı hem sıkıcı bı durum aslında. allah kolaylıklar versın herkese
kızlarr kimler nereye balayına gideceklerr bakalım:)))
kızlar düğün tarihim 30 eylül
Kızlar
Merveyle konuştum
hepinize selamı var
Salon tak
Yemek tak
Yatak odası tak
Halılar-Perdeler
Hepsini halletmiş
Mondiden almış
Bende baktım hepsi çok güzeller
Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin
Pazartesi geliyor
İşler çok yoğun bu hafta canım. Acayip bir hasta var o yüzden biraz keyifsizim. Ama şükür iyiyim yinede. Sen nasılsın bakalım.Yeni birşeyler aldınmı. Ben bu hafta sonu sebzelik aldım. O bile çok pahalı ya. Hasır olanlardan istiyordum fiyatları görünce vazgeçtim. Her çekmecesi farklı renk bir model buldum onu aldım. Birde mutfak masası beğendim babamla gidiğ alıcaz o müsait olduğunda.
Ayy yemek odası benim aldığıma çok benziyor hatta aynısı sanırım :) Mobilyalarıda çok güzel olmuş..Güzel günlerde kullansın inş.
ohh supermıs. Harıka zamanlar gecırelım ıns
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?