- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #10.061
Selam arkadaşlar, muhabbetinizi bölücem ama acil fikrinize ihtiyacım var. Bi tanıdığımıza takı setimi yaptırcaz maliyetine vericek ama elimizde sadece bu model çeşitleri var, karar veremiyorum sizce hangisi? :44: Zaten düğün haricinde takmıcam muhtemelen ama yinede ailem istedi alınacak, maliyetine de bulmuşken seçeyim bunlardan birini dedim :26:
Selam arkadaşlar, muhabbetinizi bölücem ama acil fikrinize ihtiyacım var. Bi tanıdığımıza takı setimi yaptırcaz maliyetine vericek ama elimizde sadece bu model çeşitleri var, karar veremiyorum sizce hangisi? :44: Zaten düğün haricinde takmıcam muhtemelen ama yinede ailem istedi alınacak, maliyetine de bulmuşken seçeyim bunlardan birini dedim :26:
Güle güle kullan canım
Ben işte ıvır zıvır bi kaç eksiğim vardı onları aldım
Bende soğan patates sepetlerinden alcam
O hasırlar güzel bende bakmıştım
Kullanmam yer kaplamasın diye almadım
Şu Tefal 1 kaşık yağ fritözünü almıştım geçen hafta
Şuan kullanıcalara bakıyorum
Kimse memnun değil yaa
Versem mi geri diyorum:18::18::18:
Tatlım ondan hiç memnun olan duymadım. Bir denemek lazım ama bence. Off daha çok eksik var ıvır zıvır yahu :)
Bu konu iyi oldu tatlım bende güzel birşeyler arıyorum. Özellikle türkçe olmasını istiyorum. Daha anlamlı oluyor benim için.
ttk 180 Güzel canım
Son ikisini beğendim canım ben :)
ben 5 ciyi begendim cnm
rica ederim canım ne demek, ama salonun küçükse tabi kullanım açısından kapatman daha iyi olur
yeni cicilerimi paylaşmak istedim sizinle
Mutfağa masa almayacağım
Aklımda cok farklı bir tasarımım var onu yaptrıcam inşallah olursa
slm kızlar ben geldım. aman yarabbı herkez ev tadılatı ıle ugrasıyormus bnm gıbı hem eglencelı hem sıkıcı bı durum aslında. allah kolaylıklar versın herkese
Keşke bizimde evimiz olsaydıda koştursaydık :44::44: ne yazıkki kirada oturcaz...İnş iyi bir ev bulabiliriz aradığımızda..Küçükte olsa kendi evimiz olsaydı ne güzel olurdu. İstediğim şekilde döşerdim. Şimdi kira olunca bakalım nasıl olacak.
kızlarr kimler nereye balayına gideceklerr bakalım:)))
bızımkı söle oluyo tatlım kayınpederımın ıkı tane 3 katlı bınası var bırını 3 cocuguna ayırmıs her katı bırıne verıyor. bızım evımız de o sekılde oldu tatlım.
kızlar düğün tarihim 30 eylül
Kızlar
Merveyle konuştum
hepinize selamı var
Salon tak
Yemek tak
Yatak odası tak
Halılar-Perdeler
Hepsini halletmiş
Mondiden almış
Bende baktım hepsi çok güzeller
Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin
Pazartesi geliyor
Mondiden almış canım
Oturma odası
Legro Delux Takım - Mondi Mobilya Yatak Baza Ev Tekstili
Yatak odası
Kalyon Yatak Odası - Mondi Mobilya Yatak Baza Ev Tekstili
Yemek Odası
İnci Yemek odası - Mondi Mobilya Yatak Baza Ev Tekstili
Bunların adlarını söyledi ben buldum
Büyük ihtimal bunlardır
Bu listeyi kaydettim tatlım bilgisayara. Nalan söz verdimi dikkatli bir dinleyeyim bakalım. Belki olabilir dans müziği olarak. Çıkış müziğide önemli. Biz böyle merdivenlerden inip gelicez şamdanlar arasından o yüzden biraz fazla tonu olan bir müzik lazım söz olmadan.
melih kibar- herşey seninle güzel
esin engin-bana ellerini ver
nilüfer- ta uzak yollardan
sezen aksu hoşgeldin- biraz yavaş
çelik sevdan gözümün bebeği
Kenan Doğulu-Gelinim
kutsi - melek
MELİH GÖRGÜN - RÜYA
çelik-kim daha çok seviyor
Göksel-Olmaz olsun
Göksel-Senden başka
arkadaşlar çok teşekkür ederim, bende TTK 180 i beğendim içlerinde en çok galiba, küpeleri yok onunda ama uydururuz bişey bakalım..
öptüm sizi
Tatlım ondan hiç memnun olan duymadım. Bir denemek lazım ama bence. Off daha çok eksik var ıvır zıvır yahu :)
Sarki onerileriniz icin cok sagolun kizlar, hepsini "dugun hazirliklari gunlugu" adini verdigim defterime kaydettim :) hicbir detayi atlamak istemedigim icin boyle bi defter tutuyorum, ilerisi icin de sakliycam bu defteri :)
Tefalin o fritozuyle ilgili daha bu sabah bi yorum yapmistim ben. Kullaniyorum, asiri begendim. Bence son derece saglikli ve guzel yemekler yapiyo. Hele patates-biber kizartmasina bayildik ve de tavuk kanadina. Ben aldigimdan beri her seyi onunla pisiriyorum, azicik yag ile kizartma lezzeti veriyo otesi var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?