2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
melih kibar- herşey seninle güzel
esin engin-bana ellerini ver
nilüfer- ta uzak yollardan
sezen aksu hoşgeldin- biraz yavaş
çelik sevdan gözümün bebeği
Kenan Doğulu-Gelinim
kutsi - melek
MELİH GÖRGÜN - RÜYA

çelik-kim daha çok seviyor
Göksel-Olmaz olsun
Göksel-Senden başka

Son düzenleme:
Selam arkadaşlar, muhabbetinizi bölücem ama acil fikrinize ihtiyacım var. Bi tanıdığımıza takı setimi yaptırcaz maliyetine vericek ama elimizde sadece bu model çeşitleri var, karar veremiyorum sizce hangisi? :44: Zaten düğün haricinde takmıcam muhtemelen ama yinede ailem istedi alınacak, maliyetine de bulmuşken seçeyim bunlardan birini dedim :26:

Eklentiler

• $syf (85)-170-171.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 24
  • $syf (87)-174-175.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 26
  • $syf (88)-176-177.webp
    23 KB · Görüntüleme: 33
  • $syf (89) 178-179.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 26
  • $syf (90) 180.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 25

ttk 180 Güzel canım

Son ikisini beğendim canım ben :)

ben 5 ciyi begendim cnm

Tatlım ondan hiç memnun olan duymadım. Bir denemek lazım ama bence. Off daha çok eksik var ıvır zıvır yahu :)

hepside birbirinden şık cnm ama ttk 180 tatlım daha zarif duruyoo:)

ben bu ikisine bayıldım

Eki Görüntüle 373423

ttk 176 bence tatlım

Bu konu iyi oldu tatlım bende güzel birşeyler arıyorum. Özellikle türkçe olmasını istiyorum. Daha anlamlı oluyor benim için.

biz mustafa ceceli hastalıkta sağlıkta
kutsi:ilanı ask

pasta müziği sibel can aşkımız için çok hareketli bunları seçtik

Son düzenleme:
rica ederim canım ne demek, ama salonun küçükse tabi kullanım açısından kapatman daha iyi olur

tek sorunum salonumun biraz daha büyük olmaması yoksa evimin şekli çok hoşuma gidiyor

yeni cicilerimi paylaşmak istedim sizinle

güle güle kullan canımmmm

Mutfağa masa almayacağım
Aklımda cok farklı bir tasarımım var onu yaptrıcam inşallah olursa

nasıl bişi masa merak ettim

slm kızlar ben geldım. aman yarabbı herkez ev tadılatı ıle ugrasıyormus bnm gıbı hem eglencelı hem sıkıcı bı durum aslında. allah kolaylıklar versın herkese

selam canım hoşgeldin amin hepimize kolay gelsin

inş. oda olur kendi evini döşediğin günlerde gelir canım

kızlarr kimler nereye balayına gideceklerr bakalım:)))

antalya kemere gidicez kısmetse

bızımkı söle oluyo tatlım kayınpederımın ıkı tane 3 katlı bınası var bırını 3 cocuguna ayırmıs her katı bırıne verıyor. bızım evımız de o sekılde oldu tatlım.

ne güzel benim kayınpederimde peşinatımızı verdi taksitleri biz ödiycez artık olsun elinden geleni yapıyor sonuçta

kızlar düğün tarihim 30 eylül

hayırlı uğurlu olsunnn

amin güle güle kullansın arkadaş

güzelmiş hepsi özellikle koltuk takımına bayıldım

bende selami şahin- burcu güneş düetini düşünüyorum ben birtek kadın/adam sevdim

ilk resimlerde 174-175 numaralı olanlardan alttaki ikinci benim hoşuma gitti canım güle güle kullan

Sarki onerileriniz icin cok sagolun kizlar, hepsini "dugun hazirliklari gunlugu" adini verdigim defterime kaydettim :) hicbir detayi atlamak istemedigim icin boyle bi defter tutuyorum, ilerisi icin de sakliycam bu defteri :)

Tefalin o fritozuyle ilgili daha bu sabah bi yorum yapmistim ben. Kullaniyorum, asiri begendim. Bence son derece saglikli ve guzel yemekler yapiyo. Hele patates-biber kizartmasina bayildik ve de tavuk kanadina. Ben aldigimdan beri her seyi onunla pisiriyorum, azicik yag ile kizartma lezzeti veriyo otesi var mi?

Canım şöyle anlatayım
Bu resme göre
açık yerler kapalı mutfak dolabı kapağı olcak
benim mutfak uzun dikdötrgen gibi
karşılıklı iki mutfak dolabı olcak
1 duvar bango filan ankastre seti olcak
Karşı duvar buzdolabı olcak
ve bu şekilde dolap taptırıp masa gbi kullancam

canım valla içimi rahatlattın ya

Giris icin bi muzik bulamadik henuz. Dans icin buyuk ihtimalle "dos gardenias" olcak, bi kac da vals adimi ogrenip guzel bi dans cikarabiliriz. Ama pasta beni cok zorluyo. Hem tarzimi yansitsin, hem turkce olsun, hem hareketli olsun, hem sozleri uygun olsun derken corbaya dondu :) su an pasta icin en yakin oldugum alternatifler:

1-gulben ergen surpriz (bunun da basini sevmiyorum.sadece nakarat olsa da cok kisa olcak. Bilemedim)

2-nil karaibrahimgil- ben ona resmen asigim

3-gokce- ne yapardim bilmem

4-sertab erener- ask (hareketli degil ama ihtisamli olabilir)

5- rumeli hisarinin yapilisi(turkce bi sey bulamazsam bu olabilir)

Gordugunuz gibi begendiklerime bile kulp takiyorum :) "iste bu!" diyebilcem bi sarki bulamadim (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…