- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #10.081
Forever, tefalde yaptigimiz yemekler bize cok hitap etti, nisanlimla ikimizin damak tadi cok benzerdir ve ege-akdeniz mutfagini severiz. O yuzden bayildik, hafif ve lezzetli geldi bize. Sana hitap eder mi bilmiyorum lezzeti, denemeden tatmadan karar verme ama bence nolursa olsun iade etme, en azindan saglikli kizartma yemis olursunuz evde.
Forever, tefalde yaptigimiz yemekler bize cok hitap etti, nisanlimla ikimizin damak tadi cok benzerdir ve ege-akdeniz mutfagini severiz. O yuzden bayildik, hafif ve lezzetli geldi bize. Sana hitap eder mi bilmiyorum lezzeti, denemeden tatmadan karar verme ama bence nolursa olsun iade etme, en azindan saglikli kizartma yemis olursunuz evde.
Bencede deneyip görmek lazım. Bende kimseden olumlu yorum almadım ama belki onlar yapamamıştır yada dediğin gibi damak tadı ile alakalıdır. Bir denemek lazım aslında.
Kızlar kına malzemelerim geldi. Nedime tacı, bilekliği ve mumlar. Hediye olarak gelin içinde kırmızısını yapmışlar ayyy çok mutlu oldum..İş yerinde küçük bir kına partisi yaptık hocalarla, kızlarla birlikte
kızlar bende balayına gitmak istiyorum ama nasıl olucak bilmiyorum.fırsat bu faırsat yada farklı sayahat siteleri var oralardan mı araştırsam die düşünüyorum.oralardan bakan yada rezarvasyon yaptıran var mı aranızda kızlar?güvenilir midir?malum maddi yönden fenalardayız nişanlımda bende...
Bende izmirliyim canım hafif şeylerin tercih ediyorum..Evet haklısın en azından kızartmalarımı yaparım..
Evet canım birazda zaman alıyor yapmayı bazı şeyler
Deneyince yorum yazarım
Balayından geldikten sonra deneyeceğim hemen hahahah
ayy canımmm
Güle güle kullan hepsini
Bende el mumu ve kına tacı alcam bi tek onlar kaldı
teşekkürler birtanem..Çok komikti ya doktorlarda aldılar taktılar..Tekrar gelin olsak diyorlar
Tefali dene bana haber ver tatlım..Nasıl olsa sen daha önce evleniyorsun bende ona göre allayım
Canım şöyle anlatayım
Bu resme göre
açık yerler kapalı mutfak dolabı kapağı olcak
benim mutfak uzun dikdötrgen gibi
karşılıklı iki mutfak dolabı olcak
1 duvar bango filan ankastre seti olcak
Karşı duvar buzdolabı olcak
ve bu şekilde dolap taptırıp masa gbi kullancam
Eki Görüntüle 373440
kızlar bende balayına gitmak istiyorum ama nasıl olucak bilmiyorum.fırsat bu faırsat yada farklı sayahat siteleri var oralardan mı araştırsam die düşünüyorum.oralardan bakan yada rezarvasyon yaptıran var mı aranızda kızlar?güvenilir midir?malum maddi yönden fenalardayız nişanlımda bende...
Artık gelsin şu düğün günü yaa
Offf bende yaşamak istiyorumm
Artık gelsin şu düğün günü yaa
Offf bende yaşamak istiyorumm
Ben de mutfak dolabinin karsisindaki duvara dolap yaptirdim. Ve tezgah kismini aynen senin ekledigin fotodaki gibi yapip, altina da iki tane amortisorlu bar taburesi alarak masa olarak kullandim. Sadece fotograftakinden farkli olarak, benim iki yandaki dolaplarim kapakli. Cok kullanisli oldu, hem de bi suru dolabim olmus oldu :))
çok skldım ya iş yok güç yok yatıştayız ne olcak uykum geldi uyicam nerdeyse iş yerinde zmanda geçmiyo
Ben de mutfak dolabinin karsisindaki duvara dolap yaptirdim. Ve tezgah kismini aynen senin ekledigin fotodaki gibi yapip, altina da iki tane amortisorlu bar taburesi alarak masa olarak kullandim. Sadece fotograftakinden farkli olarak, benim iki yandaki dolaplarim kapakli. Cok kullanisli oldu, hem de bi suru dolabim olmus oldu :))
güzelmiş canım bende mutfak dolaplarının karşısına dolap yaptırmak istiyorum altına da masa ama kafamda şekillenmedi daha
bizde ilk defa internetten rezervasyon yaptırdık mastertatilden gerçi balayında ilk defa beraber tatile çıkmış olacağız zaten
uygun fiyatlı otellerde var pahalı otellerde
Gelecek canım..Zaman geçiyor..Önce seni göndericez güzel güzel haberler alıcaz bize anlatıcaksın sonra hepberaber evli olarak muhabbet edicez inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?