2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Forever, tefalde yaptigimiz yemekler bize cok hitap etti, nisanlimla ikimizin damak tadi cok benzerdir ve ege-akdeniz mutfagini severiz. O yuzden bayildik, hafif ve lezzetli geldi bize. Sana hitap eder mi bilmiyorum lezzeti, denemeden tatmadan karar verme ama bence nolursa olsun iade etme, en azindan saglikli kizartma yemis olursunuz evde.

kızlar bende balayına gitmak istiyorum ama nasıl olucak bilmiyorum.fırsat bu faırsat yada farklı sayahat siteleri var oralardan mı araştırsam die düşünüyorum.oralardan bakan yada rezarvasyon yaptıran var mı aranızda kızlar?güvenilir midir?malum maddi yönden fenalardayız nişanlımda bende...

kızlar bende balayına gitmek istiyorum ama malum nişanlımda bende maddi yönden fenalardayız.şu seyahat sitelerinden baksam faydalansam olur mu?ne kadar güvenilir bilmiyrom.sizin tavsiye edebileceğiniz bi yer yada yararlandığınız bi firma bi site var mı kızlar?

Bencede deneyip görmek lazım. Bende kimseden olumlu yorum almadım ama belki onlar yapamamıştır yada dediğin gibi damak tadı ile alakalıdır. Bir denemek lazım aslında.

Yuppiii Kızlar kına malzemelerim geldi. Nedime tacı, bilekliği ve mumlar. Hediye olarak gelin içinde kırmızısını yapmışlar ayyy çok mutlu oldum..İş yerinde küçük bir kına partisi yaptık hocalarla, kızlarla birlikte

Son düzenleme:

Bende izmirliyim canım hafif şeylerin tercih ediyorum..Evet haklısın en azından kızartmalarımı yaparım..

Bencede deneyip görmek lazım. Bende kimseden olumlu yorum almadım ama belki onlar yapamamıştır yada dediğin gibi damak tadı ile alakalıdır. Bir denemek lazım aslında.

Evet canım birazda zaman alıyor yapmayı bazı şeyler
Deneyince yorum yazarım
Balayından geldikten sonra deneyeceğim hemen hahahah

ayy canımmm
Güle güle kullan hepsini

Bende el mumu ve kına tacı alcam bi tek onlar kaldı

canım öyle tatil yakalamdım hiç ama iş yerinden biri gitti
Gayet memnundu otelinden

ayy canımmm
Güle güle kullan hepsini

Bende el mumu ve kına tacı alcam bi tek onlar kaldı

teşekkürler birtanem..Çok komikti ya doktorlarda aldılar taktılar..Tekrar gelin olsak diyorlar
Tefali dene bana haber ver tatlım..Nasıl olsa sen daha önce evleniyorsun bende ona göre allayım

güzelmiş canım bende mutfak dolaplarının karşısına dolap yaptırmak istiyorum altına da masa ama kafamda şekillenmedi daha

bizde ilk defa internetten rezervasyon yaptırdık mastertatilden gerçi balayında ilk defa beraber tatile çıkmış olacağız zaten
uygun fiyatlı otellerde var pahalı otellerde

Ben de mutfak dolabinin karsisindaki duvara dolap yaptirdim. Ve tezgah kismini aynen senin ekledigin fotodaki gibi yapip, altina da iki tane amortisorlu bar taburesi alarak masa olarak kullandim. Sadece fotograftakinden farkli olarak, benim iki yandaki dolaplarim kapakli. Cok kullanisli oldu, hem de bi suru dolabim olmus oldu :))

Çok güzel düşünmüşün canım. Birgün kendi evim olursa kesinlikle bende bu şekilde yaptırırım :)

selaaam
taç sempre yatak örtüsü alan,kullanan var mı ? çok uygun fiyata (75 Tl) alabileceğim fakat kumaşı nasıldır bilemedim. Pamuklu mat birşey olsun istemiyorum.Tafta saten birşeyse hemen alayım diyorum.Kullananlar veya çeyiz için alanlar yardım edebilir miiii

Liberte insallah koooocaman mutfakli harika bi evin olur da, ada tezgah yaptirirsin, bizim gibi yerden tasarruf etcem diye cirpinmazsin :)

Bende kullanışlı olcağını düşüyorum modern ve şık tabikide
sabah hemen işe giderken kahvaltımızı yapıp cıkarız pratik bir şekilde diye de düşündüm

Bence böyle bişeyler düşünebilrsin

Gelecek canım..Zaman geçiyor..Önce seni göndericez güzel güzel haberler alıcaz bize anlatıcaksın sonra hepberaber evli olarak muhabbet edicez inş.

İnşallahhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…