2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Liberte insallah koooocaman mutfakli harika bi evin olur da, ada tezgah yaptirirsin, bizim gibi yerden tasarruf etcem diye cirpinmazsin :)

İnş canımmm.Küçükte olsa evim olsun benimde inş :)

çok skldım ya iş yok güç yok yatıştayız ne olcak uykum geldi uyicam nerdeyse iş yerinde zmanda geçmiyo

Gel bana yardım et yyyaaaaa..Çok rapor var çok

kızlar ya bişi sorucam

şimdi benim gelinliğim bu

buna nasıl bir duvak almalıyım?
gelinliği alırken duvak almamıştım da şimdi yana yakıla duvak arıyorum :s:

eminönünde gezdim baya ama zevkime ve gelinliğime uygun bi duvak bulamadım, siz ne önerirsiniz?

Canım gelinliğin çok güzel
Uçları güpürlü duvak tercih edebirsin

Ben de gupur sandim gelinligindekileri. Bence tepeden, kalcanin altina kadar uzanan duz tulden bi duvak takmalisin. Cunku ustu cok hareketli, bi de duvakta tas, gupur goz yorabilir.

güpürlü gibi gördüm ben pardon canım yaa
Düz tüllerden yaptırabilrsin
Güpür plmaz doğru

Ben de gupur sandim gelinligindekileri. Bence tepeden, kalcanin altina kadar uzanan duz tulden bi duvak takmalisin. Cunku ustu cok hareketli, bi de duvakta tas, gupur goz yorabilir.

hah işte ben de öyle düz bir duvak düşündüm ama bulamadım :S hepsi ya güpürlü ya da çok taşlı...

Ne turu varmış Kadıköyde ayyya haklısın da işte herkesin gittiği yerlere,kalabalık yerlere yada denizini havuzunu kullanmamama rağmen sırf onlara bi ton para isteyen otellere de gitmek istiyorum.bulucam inşaallah yılmak yok

canımcııııımmm hoşgeldiiiiiiiiinnya hazır sen yokken forumdakilerin başının etini yedim gelinlik konusunda napimben de 2 yer aradım tlf.la,yaparız yetişir sorun olmaz dediler,ben de demek ki yetişebiliyo dedim,büyük ihtimal 21 nisan gibi ben de gelirim ist.a.

ay hani beni ıslattın mı görmedim beeeeennnbanane ya kupkuruyum ben halabi ddaha istereeemmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…