- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #10.101
Canım Allah en güzellerini nasip etsin sana fıstığımÇok güzel düşünmüşün canım. Birgün kendi evim olursa kesinlikle bende bu şekilde yaptırırım :)
Liberte insallah koooocaman mutfakli harika bi evin olur da, ada tezgah yaptirirsin, bizim gibi yerden tasarruf etcem diye cirpinmazsin :)
çok skldım ya iş yok güç yok yatıştayız ne olcak uykum geldi uyicam nerdeyse iş yerinde zmanda geçmiyo
gel bana yardım et bari
Canım Allah en güzellerini nasip etsin sana fıstığım
İnş canımmm.Küçükte olsa evim olsun benimde inş :)
Gel bana yardım et yyyaaaaa..Çok rapor var çok
iyi akşamlar canlar
iyi akşamlar canlar
bana yardım edermisinizz( yazı yazdığınzda resim çıkıyorya yapıyorum ama bi link veriyormuş onu bulamıyorum:)))
bana yardım edermisinizz( yazı yazdığınzda resim çıkıyorya yapıyorum ama bi link veriyormuş onu bulamıyorum:)))
İyi akşamlar güzel gelinler :)
kızlar ya bişi sorucam
şimdi benim gelinliğim bu
Eki Görüntüle 373508
buna nasıl bir duvak almalıyım?
gelinliği alırken duvak almamıştım da şimdi yana yakıla duvak arıyorum :s:
eminönünde gezdim baya ama zevkime ve gelinliğime uygun bi duvak bulamadım, siz ne önerirsiniz?
Canım gelinliğin çok güzel
Uçları güpürlü duvak tercih edebirsin
iyi de gelinliğim güpürlü değil ki taşlı...
uyar mı bilemedim hiç.
güpürlü gibi gördüm ben pardon canım yaa
Düz tüllerden yaptırabilrsin
Güpür plmaz doğru
Ben de gupur sandim gelinligindekileri. Bence tepeden, kalcanin altina kadar uzanan duz tulden bi duvak takmalisin. Cunku ustu cok hareketli, bi de duvakta tas, gupur goz yorabilir.
Aynen öyle canım gidip modellerini mutlaka gör derim o zaman anlayacaksın zaten
balayı oteline gelince daha gençlik işi olan yerlere bakın hayat olsun yani illa balona bineceksen kadıköyde var 1 tur gel bin
oralara her zaman gidersiniz önemli olan ilk gideceğiniz yerin özel olması bizde hala 2. balayımız için yer bakamadık ne zamana gideceğimiz bile belli değil yaaaaaaaaaaaaa
Gunaydin kizlar :) topige ugramayali ne cok kaynatilmis, hepsini okumak mumkun degil ama yine de cogunu okudum.
Sizin su islatma muhabbetini gorene kadar hic gun saymamistim, merak edip saydim, 107 gun kalmis benimkine de :) ay boyle soyleyince cok gorundu gozume, ben 3 ay demeyi tercih ediyorum :) bi de ben sizin kadar sabirsiz degilim sanirim, aksine bu keyifli dugun hazirligi kisminin tadini cikarmak hosuma gidiyor, her bi detayla ince ince ilgilenmek.. O yuzdn vakit birak gecmemeyi, yetmiyo bile bana :))
Eylulum minik kuzum, nasilsin? Bakiyorum yine telaslanmissin gelinlik konusunda, hic gerek yok. Sana dedim ya, ben erken gittim de ne oldu, ilk provayi yine 21 nisana verdiler.O yuzden endiselenme.sana tavsiyem 3'den az prova yapma bence, bi aksilik olursa duzeltmeye firsatin olur.
Fatih'teki uzun gezimden sonra gordugum; seval gibi kalburustu modaevleri disinda her yer, ayni kumasciyla calisiyolar. Yuksel kumas miydi neydi..taslar boncuklar da ayni. O yuzden kumas kalitesi konusunda esdegerler. Geriye sadece dikisi guzel ve gelini anlayan bi yer bulmak kaliyo ki, bu da internetten arastirmayla mumkun degil bence, diyalog kurmak gerek. Enerjinin tutmadigi bi gelinlikciyle calismak hic verimli olmaz gibi geliyor. Benim anlastigim yer 3 yillik bi modaeviymis ama 30 yilliklardan daha fazla hosuma gitti, cunku kadrosu genc ve dinamik, tarzlari son derece alternatif ve yenilikciydi. Ve beni en iyi onlar anladilar. O yuzden, eylulcum yuzyuze konusmadan karar verme. Gel, fatih caddesini boydan boya arsinla, 1 gununu alir ama deger. Guzel kafani da hic takma, rahat ol, her sey harika olacak insaallah.
Biz de evimize aldigimiz her seyi aninda kullanmaya basladigimiz icin pek ceyiz heyecani olmuyo bende ama kullandigim icin tavsiye verebilirim :) tefalin actifry'ini aldik, yagsiz kizartma, tatli ve yemekler yapan. İnanilmaz memnunuz, utanmasak cayi bile onda demliycez :)) cok begendim. Bi de yine tefalin buhar kazanli utusunu aldim, onu henuz denemedim ama deneyince yazarim hemen :)
şu zamana kadar ıslatılanlar;
my_everything
duckling
emyay_8990
SehKer
good_hearth
cigdm16
_emos_
HayatimM
okaplan
eylül.
kızlar unuttuğum 100 den düşenler varsa söyleyin ekleyeyim olur mu?
Eki Görüntüle 373337 Eki Görüntüle 373338
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?