2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

Orda bir belge veriyorlarr sana canım
Verdiği belge ile gidiyorsun kan tahlili vermeye
Sonra 2 gün sonra sonuçları alıyorsun
Devamında 1 kişi devam ettirebiliyor işlemleri

teşekkürler bilgiler için :) çok işime yarayacak

günaydın arkadaşlar,

tatlım ben daha once almıstım bı sorun yasamadım daha sonra acentelerden aldım. sımdı de bı acenteden aldık öle gıdıcez. ama sana sunu soyleyebılırım kı. sonuc ıtıbarıyle butce bellıyse amacdegısıklık olsun ıcımde kalmasın sa ve onunla bana her yer gusel olabılır ılk tatılımız evde degılde baska yerde olalım dıyosan 3 4 gunlugune bıle uygun fıyatlı oteller bulabılırsın. bız mesela cok luks bı otele 3 gece ıcın verecegımız parayla orta hallı bı otele gıdıp 8 gece kalmayı yegledık dogrusu. sızde butcenıze gore bısıler bulabılırsınız belkı cnm bı hafta degılde belkı 4 gece kalırsınız uygun fıyatlı bı yerde. en azından keskelerın olmaya bılır ılerde.

slm canlar ben geldım. yıne kaynatmıssınız baya okudum bı cogunu. bız yarın son mobılya gezımızı yapıp pazar gunu ınegole gıdıyoruz . gıden varsa onerılere acıgım.

kızçeler bu arada aranızda tavuk alma adetını bılen var mı yada yapacak olan

Gunaydin kizlar.

Her belediyenin nikah islemleri icin izledigi prosedur ve talep ettikleri fiyatlar farkli. O yuzden emin olmak icin, basvuracaginiz belediyeyi arayin ya da internet sitelerinden arastirin.

Mesela biz nikahi ankarada kiyicaz ama ikimiz de istanbul/eyupte ikamet ediyo gorunuyoruz. O yuzden once eyup belediyesinden izin kagidi almamiz gerekti. Belediyeye gitmeden once, tam tesekkullu bi devlet hastanesinden saglik raporumuzu aldik. Daha sonra nufus idaresine gidip, evlenmemize bir engel olmadigini gosterir bi belge aldik, belgenin adi evlenme ehliyeti. Fotograflari ve kimlik fotokopilerini de hazir ettik, oyle gittik belediyeye. Ikimiz birlikte basvurduk. Bu, izin belgesi almak icin izlenen bi prosedur degil, nikah eyupte kiyilsaydi da ayni seyleri yapicaktik. Izin belgesi aldiktan sonra, ankaradaki islemleri baskasi bizim adimiza yapabiliyo, babam halletti ordaki basvuruyu.

Uzun lafin kisasi, basvuracaginiz belediyeye danisin :)

Kızlar birşey sorucam
İstihareye yatan var mı?
Ben bu perşembe yapmayı düşünüyorum.

canım ben daha önceleri yatmıştım, annemde yatmıştı benim için olumlu çıkmıştı.bir daha yatım diyorum ama yatamıyorum ya olumsuz birşey çıkarsa diye

slm canlar ben geldım. yıne kaynatmıssınız baya okudum bı cogunu. bız yarın son mobılya gezımızı yapıp pazar gunu ınegole gıdıyoruz . gıden varsa onerılere acıgım.

keşke orayı bilip fikir verebilseydim.

günaydın canım;

sizin ne güzel aynı şehirdeymiş, biz nasıl yapacaz bakalım.. teşekkürler bilgilendirme için

ttk 180 kesinlikle, benimkine çok benziyo

evet canım ilerde keşke bizde balayına gitseydik demek istemiyorum ama uygun fiyata denk gelirse tabi.canım siz hangi acentadan aldınız...özelden atabirsen sevinirim canm ya...

tavuk alma adetini bizim bir tanıdığımız yapmıştı yanlış hatırlamıosam ev ev gezip tavuk alıosun, sonra düğün yemeğinde veriyorsun gelenlere dimi , öyle bişeydi.

gıbı bısı dıyım. yanı eskıden kapı kapı gezılırmıs gercı sımdı koylerde hala öle ama malum sehırde bu kdar gezmek mumkun olmuyor. kız tarafı kınadan sonra erkek tarafına gıder tavuk ve pılav alır arkasından erkek tarafı kız evıne gelır tatlı alır sonra kızın ark evde o gece oturur yerler pılavları erkek evıde aynı sekılde evde oturur o gece yerler. tam anlatamadım ama cok eglencelı bısı

Son düzenleme:

gerçekten ilginç bişi tam anlatsana canım şunu merak ettim böle anlamadım ben:26:

Biz de ayni sehirde degiliz canim, nisanlim izmirde yuksek lisans yapiyor evimizi aldiktan sonra ikametlerimizi eve aldirdik, o yuzden istanbulda yasiyo gorunuyo, yoksa ben de hasret cekenlerdenim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…