- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #10.181
Çok saol canım
Allah bebeğine sağlıkla kavuşmayı nasip etsin
Ömrü uzun olsun
rabbım nasıp eder ıns o gunlerı seve seve paylasırım sızlerle
inş. canım amin Allah herşeyi gönlümüze göre ve hayırlısıyla versin
2012 nin en güzel gelinleri olun inşallahhkızlarr öpüyorum sizi, kasım anneleri 2012 topiğindenim :)
amin canım inş. darısı başınıza
çooook teşekkür ederiz önce gelin olalım da sonra bebek için cidden darısı başımıza artık
Ben bugun rüyamda oğlan bebek doğurmuşum
Evlendikten 1 hafta sonra hemde
Birde 3 yıl cocuk yapmayacağım diyordum diyorum
ama nasıl bir güzel bebek rabbim o an içimde hisettim hiç bırakmadım koynumdan kucağımdan
Kıyafet filan alıyorduk bebişe
Ay sabah uyanır uyanmaz Nişanlıma anlattım
Böyle kalbim şefkatle doluydu
Sanırım hemen cocuk yapıcam
erkek bebek güzel haber alıp sevineceğine delalet derler inş. güzel haberler alırsın canım
erkek bebek güzel haber alıp sevineceğine delalet derler inş. güzel haberler alırsın canım
bakalım benden ne isteyecekler.
canım dediğin gibi açıp baktım siteye , yazıyormuş herşey,teşekkür ederim
ewt cnm biz ne için varıs sıkıntıya gerek yokmuşşşşş
hepinize yardımlarınız için kocaman bir
2012 nin en güzel gelinleri olun inşallahhkızlarr öpüyorum sizi, kasım anneleri 2012 topiğindenim :)
teşekkür ederiz..sanada hayırlı doğumlar inşallah.
Ben bugun rüyamda oğlan bebek doğurmuşum
Evlendikten 1 hafta sonra hemde
Birde 3 yıl cocuk yapmayacağım diyordum diyorum
ama nasıl bir güzel bebek rabbim o an içimde hisettim hiç bırakmadım koynumdan kucağımdan
Kıyafet filan alıyorduk bebişe
Ay sabah uyanır uyanmaz Nişanlıma anlattım
Böyle kalbim şefkatle doluydu
Sanırım hemen cocuk yapıcam
Tuğçemmmm 3 yıl diyordun ben yanlışmı okudum bebekmi istiyorum dedin sen
Ayy rabbim bize o günleride göstersin hayırlısı ile inş... Öyle rüyandaki gibi güzel bir bebek versin sana rabim canım benim..3 yıl uzun süre bence rüyana uy yani 1 yıl sonra falan düşün
Hahah evet rüyamda birde 3 yıl cocuk yapmayacaktım diyorum
Venedik-Fas turlarımı gerçekleştirdikten sonra yapacağım cocuk
Gerçi plan yapanların erken oluyormuş
Rabbim ne zaman hayırlı görürse olur inşallah
Hepimizin sağlıklı bebişleri olsun
Amin canım aminİnş canım hepimiz hayallerimizi istediğimiz şekilde gerçekleştirelim. ben 1 yıl sonra bebek yapmayı düşünüyorum..İnş hayırlısı ile bizimde güzel bebişlerimiz olur
Amin canım amin
oğlun olursa kızıma
Kızın olursa oğluma
Dünür olalım hahahah
Bizim kaynana muhabetti gibi bize yapıyorlarmış
Ayyy ben bu gazla evli olsam bugun başlamıştım yapmaya herhalde
Rüyamı düşünüyorum hala
Nişanlım dok gitti bu gun
Sedef başlamış stresten
bugun kayınvalidemi aradım kırdım zincirlerimi
Oğlunuzla ilgilenmiyorsunuz
hasta oldu filan dedim
üzüldü oda
telefonu kapatırken istediğin birşey var mı bana dedi
bende yok iyi günler dedim
Hahaha hakikaten yaaaTuğçe annem böyle leyla annem şöyle kötü derler Ama biz öyle olmayız ben çocuğuma asla bunları yaşatmam. borca harca girerim karşısındaki insana küçük düşürtmem evladımı canım.
Çok iyi yapmışın aramakla canım..Evladı hastalanıncamı sen kıymete biniyorsun saçmalığa bak ya. Bu duruma sokmadan evladını halletsen nolur yani demi ama.
İnş geçer canım sıkıntı etmesin nişanlın. çok geçmiş olsun.Üzüldüm.
Bende yaşatmam çocuğuma bu durumları..elimden geldiğince yanında olacağım inşallah
Bakalım beni arayacak mı
Bende çocuğunun tam olarak iyi olduğundan emin olabilmek için arar seni canım.
Dün nişanlımın kuzeni aradı
Bizim orda düğüne 1 ay kalmadan alınmaz hazırlıklar başlamaz sabret diyor bana
onlara göre 5 ay daha cok varmış
Bizim oralarda öyle diyor
Bende burası sizin orası değil ben son 1 ayda nasıl yetiştircem herşeyi diyorum
O da haklısın ben Halamla konuşurum üzülme filan dedi
Kayınvalidem de bugun telefonda hiç demedi neden aylardır aramıyorsun diye
gayet güzel konuştu benimle
Kuzum filan diyor bana yine
Dün nişanlımın kuzeni aradı
Bizim orda düğüne 1 ay kalmadan alınmaz hazırlıklar başlamaz sabret diyor bana
onlara göre 5 ay daha cok varmış
Bizim oralarda öyle diyor
Bende burası sizin orası değil ben son 1 ayda nasıl yetiştircem herşeyi diyorum
O da haklısın ben Halamla konuşurum üzülme filan dedi
Kayınvalidem de bugun telefonda hiç demedi neden aylardır aramıyorsun diye
gayet güzel konuştu benimle
Kuzum filan diyor bana yine
bilmiyorum artık canım ama umursamıyorum artıkBen artık böyle davrandıklarına altında birşey aramaya başladım. Belki yanlış düşünüyorum ama hep geneldede çıkıyor. Hiçte bile burada öyle son ay yapılmaaz hazırlıklar. Heleki sizin memleketler farklı. Son ayda 1 gün orada 1 gün burada olunamaz yani. Kuzeni bence aranızı yapmaya çalışmış..
bak ne güzel geç de olsa anladı demek ki hatasını... bence sen de alttan al artık bundan sonra, hem bir kere çıkıştıktan sonra kıymete binersin, üzmemek için uğraşırlar seni
ya kızlar geçmişi okuyamadım büyük ihtimal konu ile alakalı değil ama bilemedim ne yapayım
şimdi ben evim.net sitesinden arçeliğin mikrodalga fırınını aldım 99 tl idi on taksit yaptım
fırın bana taaa muştan geldi evim.netten gelmedi bide kargo ücreti istemişler konuştum evim.netle vermeyin sakın bi yanlışlık olmuştur dedi vermedim ama fırının geldiğini söyledim onlarda bizden değil direk bizim tedarikçi firmamızdan geldi size dedi neyse bu fırın bana ulaştığı halde uzun zaman siparişlerim kısmında daha verilmemiş gözüktü ben geldi diye önemsemedim sonra dün bi mail geldi tedarikçi firma kaynaklı problemden dolayı fırın gönderilememiş paranız kartınıza geri iade edilmiştir die bende şaşırdım
neyse bugünde evi arayıp anneme söylemişler annem bana yönlendirmiş şimdide beni aramış bize havale yapın diyo
dedim imkanı yok ben onu on taksit yaptım kendimide ona göre ayarladım hepimizin durumu belli kızlar manyak olduk çeyiz yetiştiricez diye ayarlamışım kendimi şimdi bende çıkarıp trik yüz lira istiyo dedim mağdur edemezsiniz beni böle bana sormadan neden iade ediyorsunuz geri çekin çekemeyiz diyorlar muhasebeye sorup dönecekmiş canım sıkıldı yaa
bilmiyorum artık canım ama umursamıyorum artık
Yettiği yere kadar
yetmediği yerde bozarım taktıkları takıları
düğünde kolumda görmezler daha cok onlara
umarım öyle olur
Evim.net deme bana
16 şubatta sipariş verdim
Salı günü geldi ve eksik
parayı iade edecekler ama hala edilmedi
Artık bıraktım int alışveriş yapmayı
ya kızlar geçmişi okuyamadım büyük ihtimal konu ile alakalı değil ama bilemedim ne yapayım
şimdi ben evim.net sitesinden arçeliğin mikrodalga fırınını aldım 99 tl idi on taksit yaptım
fırın bana taaa muştan geldi evim.netten gelmedi bide kargo ücreti istemişler konuştum evim.netle vermeyin sakın bi yanlışlık olmuştur dedi vermedim ama fırının geldiğini söyledim onlarda bizden değil direk bizim tedarikçi firmamızdan geldi size dedi neyse bu fırın bana ulaştığı halde uzun zaman siparişlerim kısmında daha verilmemiş gözüktü ben geldi diye önemsemedim sonra dün bi mail geldi tedarikçi firma kaynaklı problemden dolayı fırın gönderilememiş paranız kartınıza geri iade edilmiştir die bende şaşırdım
neyse bugünde evi arayıp anneme söylemişler annem bana yönlendirmiş şimdide beni aramış bize havale yapın diyo
dedim imkanı yok ben onu on taksit yaptım kendimide ona göre ayarladım hepimizin durumu belli kızlar manyak olduk çeyiz yetiştiricez diye ayarlamışım kendimi şimdi bende çıkarıp trik yüz lira istiyo dedim mağdur edemezsiniz beni böle bana sormadan neden iade ediyorsunuz geri çekin çekemeyiz diyorlar muhasebeye sorup dönecekmiş canım sıkıldı yaa
bilmiyorum artık canım ama umursamıyorum artık
Yettiği yere kadar
yetmediği yerde bozarım taktıkları takıları
düğünde kolumda görmezler daha cok onlara
umarım öyle olur
Evim.net deme bana
16 şubatta sipariş verdim
Salı günü geldi ve eksik
parayı iade edecekler ama hala edilmedi
Artık bıraktım int alışveriş yapmayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?