2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Öyle mi ayy çok güzel aynı anlarda heyecan dorukt olacak ikimizde de :))

Evet Canim 31 Mayıs'ta kına gecem 2 Haziran'da düğünüm olucak ins :)) haftayada nişanlım geliyor hazırlıklara başlıcaz heyecanlıyım sabırsızim çokta mutluyum:)) sende nasıl heyecan ???

Tatlım o karışık duygular bendede var..Bir yandan içim içime sığmıyor sevinçten zaman geliyor diye bir yandan korku saplanıyor yüreğime nasıl ayrılıcam evden ailemden..yeni bir hayata nasıl başlayacağım diye..Ama herşey güzel olacak inş. buna inanıyorum ben.
Mervemizde gelsin artık özledim..
Bu dekor eşyalarını bende çok beğeniyorum ve salon takımıma oturuyor tam sanırım bende alıcam bunlardan..Tatlım eğer konsol yoksa duvara monte olan küçük raflar yaptırıp üzerine koyarsın görgüsüzlük falan olmaz çok şık olur bence

canım evin durumuda öyle bir hal aldı ki her yer dolu tavana değen koliler var sen düşün artık hiç bi iş yapılmıyo baza altlarını boşaltsan ütü yapsan tekrar koysan tıkış tıkış heryer tekrar bozulacak ütüleri biraz o yüzden birazda dediğin gibi üzülüyor eli varmıyor bir türlü

öncelikle hem düğünün hem aldıkların hemde yeni işin hayırlı olsun canım
benimde 88 günüm kaldı haziran geliniyim oturma odam yatak odam beyaz eşyam tamam salonum kaldı sadece bide tüllerim perdelerim kına yerini bende kara kara düşünüyorum ayarlayamadım hala

bir iki parçasını yemek masasının üzerine koysan olmazmı?

Evet Canim 31 Mayıs'ta kına gecem 2 Haziran'da düğünüm olucak ins :)) haftayada nişanlım geliyor hazırlıklara başlıcaz heyecanlıyım sabırsızim çokta mutluyum:)) sende nasıl heyecan ???

Ben de çok heyecanlıyım aslında ama bazen çok umutsuz oluyorum ne bileyim ya,nişanlın uzakta gliba senin,biz çok yakınız uzak olsak daha iyi olurdu ykın olunca sık sık görüşünce bazen tatzızlık oluyo hep benimle olsun istiyorum olmayınca küsüyorum çocuk gibi ama güzel ya dün bi düğüne gittim şimdi biz olsak keşke dedim ailemden ayrılmak konusu dışında çok mutluyum günler geçiyo diye

günaydın gelincikler

günaydın canım nasılsın?

bence nevresimlerin yeterli canım evlenince yıllarca eskitemeyeceksin yenisini alamayacaksın bu sefer herşey kararında iyi bence

öncelikle hem düğünün hem aldıkların hemde yeni işin hayırlı olsun canım
benimde 88 günüm kaldı haziran geliniyim oturma odam yatak odam beyaz eşyam tamam salonum kaldı sadece bide tüllerim perdelerim kına yerini bende kara kara düşünüyorum ayarlayamadım hala

Sağol canım ,senle aynı ay gelin olucaz inş.Kına yerimi ben çok beğendim 600 tl ye bi cafe tutmuştuk çok güzeldi ama içerde müzik sistemi varmış oun basına bi erkek bırakırız dediler ben kapalıyım,kaldı ki sacı acık olack bi sürü insan var ve pahalıydı da bana göre o yüzden baska yerlere baktık 250 kişilik bi dernek tuttuk,hem geniş hem temiz hem de erkeklerde üst katta oturabilecek bence acele et yer kalmıyo çünkü tatlım...

bence nevresimlerin yeterli canım evlenince yıllarca eskitemeyeceksin yenisini alamayacaksın bu sefer herşey kararında iyi bence

Teşekkür ederim canım
almayım o zaman ben artık

bir iki parçasını yemek masasının üzerine koysan olmazmı?

Yemek masasına şöyle yaygın birşey alayım diyordum
Evimi bi serilsin de öyle alayım olmazsa ben bunları

Aynı düşünüyoruz leyluşum yaa
İnşallah herşey cok güzel olur
Çok şıkır şıkırlar bende cok beğeniyorum yaa
Hem değişik bir hava veririm belki öyle raflara koyarsam
Yemek takımının duracağı yerde boş duvar var oraya koyayım ben bunları

Son düzenleme:

Öyle bir duvar varsa hiç bekleme al tatlım... bende çok şık duracaklar. Herşey güzel olacak merak etme..Önce seni göndercez bakalım..Bu arada canım sizin düğün nasıl olacak.

cnm erken değilmi şimdiden ütülemişsin

Nişanlım ısı gereği hep dışlarda ve çok uzakta :) evlenincede bende gidicem uzaklık sorun oluyor ben çok baskın oldugum için genelde sorun olmuyor istediğim oluyor :)) ailemden ayrılmak çok zor olucak onun için bende üzgünüm bide bilmediğim sehirde olucam.. Üzülucez ama gelin olmanın tadınida
çıkaralım :))

güle güle kullan cnm ağız tadıyla inş.

Bende öyle dernek gibi bir yer tutmak istiyorum sadece bayanlar arasında olsun bence bu hafta içi annemler eminönüne gidecek nevresimlik kumaşlar havlular vs için o çıksın aradan ondan sonra bakarım kına yerinede inş.

Teşekkür ederim canım
almayım o zaman ben artık

Yemek masasına şöyle yaygın birşey alayım diyordum
Evimi bi serilsin de öyle alayım olmazsa ben bunları
yok bence alma artık duvarınada olur aslında güzel olur hemde ama önce yerleşsin ev dediğin gibi en son bakarsın tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…