2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Slm gelinciklerimm nasılsınızzzz
Benimda haftasonum çok hareketliydii, gelinlik baktık ilk kes denedimm çok kararsızımm düğünüme tam 89 günümm varrrrr

Gelinlerin en güzell problemii gelinlikleriii bence artıkk daha çok gelinlik paylaşmalıyızz kıslarrrr, kim nasıl gelinlik istiyoo tülmüü satenmii, boncuklumuu, dantellimii, işlemelimi sademiiii, kabarık etekmii yoksa daha sademii daha çok model daha güzel gelinlerrr hadii bakalımmmmm

valla tuğçe bende kapmızın önünde yapcm kınayı sazcımı tuttum daha eğlenceli olckkk pazar sabahı bizim orda slaon olck birde kaynanmgilim orda olck gelen olmaz dediler erkek evinin orda olsun dediler tek valla babam istemdi olmaz dedi burdada olck dedi bende kavga olay olck die tamam de dedim nişanlıma salon parasını filan ben verdim kimsenin haberi yokkkk napalım mecbur kimseyi kırmadan halletmek istedimmm

Selam gelinciklerr, iyi haftalar herkese..
Aman ne yapın edin stres yapmayın her tarafını ağrıtıyo insanın :2:

bayrak kALDIRMA FALAN VARMIŞ ORDA CNM 1. GÜN 2. GÜN KINA 3. GÜN DÜĞÜN

3 gün 5 gün düğündü merasimdi çok yorucu olur ya, yapacak olanlara kolay gelsin valla.. :26:

kızlar merhaba, ben siteyi yeni farkedenlerdenim, düğün hazırlıkları başlayınca kendimi sitede buldum:))) bizimde tarihimiz 25 ağustos <3 şimdiden herkese hazırlıklarında kolay gelsin, mutluluklar..

Hayırlı olsun gelincik, sanada mutluluklar..

heyyy maaşşaallaahhhhh bende gire bilcekmiyim acaba bu listenin içine :18:

gireceğiz canım inşallah , az kaldı

kızlarr merhaba, bende siteyi yeni farkedenlerdenim, düğün telaşı hızlanınca kendimi burda buldum:) herkese şimdiden kolay gelsin bizimde düğün tarihimiz 25 ağustos <3

aramıza hoşgeldin canım. Allah Kolaylıklar versin.

hoşgeldin canım, ıslatılanlar listesine seni de ekleyelim unutmuşuz, topik sahibi nasıl unutulur yaaa

ben tül ve sade gelinliklerden yanayım, önceleri saten de olsun diyordum ama vazgeçtim artık.çok taşlı şeyleri sevmiyorum,birde prenses eteklere bayılıyorum

bizim oralarda kadın erkek karışık olur o yüzden biz köyden kendi ses sistem konusundada ben memleketimden kendi çalgıcılarımızı getittiriyoruzz:)))) yeri tutuk kapotra verdik ama bu seferde naşnalım park sorunu var nasıl olur die düşünyo belki yeri değiştirecez ben 500 tl tuttum. bakalım kısmet neresi olacak

bizim oralardada kasın erkek karısık oluyoo

benide ıslat bende 2 yıl oluyo evleneli [/QUOTE]

seni mi kırcaz canım Aşk olsun, geliyorrrrr o zaman seni resmi değişik sulayacağım

Son düzenleme:

Aynen cnm bende senin gibi düşünüyodum saden olsun parıl parılparlasın sitiyodum,şimdi sade gelinlikler hoşuma gidiyoo birde prensen gelinlik var heryerdeee giydim hoşumada gitti ama hala kararsızımmm

Eywwallahhh kızlarrr, sırıllsıklam oldummm

Sokakta kına çok güzel oluyooo Benim ablamlara öyle yaptık, düğünlerinden daha eğlenceliydi hepside ama artık o çıkmaz sokakta oturmuyoruz..

Trendeki ve elide çiçeği olan güzelmiş canım ben sade şıklıkları seviyorum.

Pardon canım dikkatsiz bakmışım çogunun çiçeği varmış,ben çiçeğine bakan düşük askılı olanı begendim.

Evet bende ikisini çok vbeğendimm, yalnız çiçeğe bakan daha hoşş helee duvağı tam istediğim gibiii, straplez modellerde artık biraz değişmelii hepsi aynıı biraz daha hareket daha hoşş

bizim oralardada kasın erkek karısık oluyoo

kadın erkek karışık zor olur yaaa. Allahtan bizde öyle bişey yok, yoksa rahat oynayamam ben

yakışır bal böceğine

bir kaç örnek resim verim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…