- 1 Mart 2012
- 3.422
- 21
- 108
- 39
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #10.401
egeyi çok seviyorum
Canım sadece İzmirde olcak
İlk Konyada da olcaktı
Sonra istemedik Nişanlımla çok yorulcaktım
Balayına gidemeyecektim
Ordan İzmire otobüs tutacaklar
Kına bizim mahallede ki tüm kızlar kapılarının önünde yaptılar
Çıkmaz sokak oturduğum mahalle cok müsait
Ve gelenek haline geldi bütün bekar kızlar orda yapıyor
Ve üstümü filan değiştirmek de kolay olacak
Kapının önünde yapcam bende
En dandik düğün salonları bile 1000 Tlden aşağı değil
O da kapalı mekan
Yazın cok sıcak olur diye mahallede karar verdim
Düğün salonunu tuttuk
Seyrekgöl klas havuz başı kırdüğün salonu
Nişanlım buranın caffe restaurant kısmında bana evlenme teklifi etmişti
O sırada başka bir düğün vardı
O zaman çok iç geçirmiştim
Ondan orayı tuttuk
bayrak kALDIRMA FALAN VARMIŞ ORDA CNM 1. GÜN 2. GÜN KINA 3. GÜN DÜĞÜN
kızlar merhaba, ben siteyi yeni farkedenlerdenim, düğün hazırlıkları başlayınca kendimi sitede buldum:))) bizimde tarihimiz 25 ağustos <3 şimdiden herkese hazırlıklarında kolay gelsin, mutluluklar..
heyyy maaşşaallaahhhhh bende gire bilcekmiyim acaba bu listenin içine :18:
kızlarr merhaba, bende siteyi yeni farkedenlerdenim, düğün telaşı hızlanınca kendimi burda buldum:) herkese şimdiden kolay gelsin bizimde düğün tarihimiz 25 ağustos <3
Slm gelinciklerimm nasılsınızzzz
Benimda haftasonum çok hareketliydii, gelinlik baktık ilk kes denedimm çok kararsızımm düğünüme tam 89 günümm varrrrr
Gelinlerin en güzell problemii gelinlikleriii bence artıkk daha çok gelinlik paylaşmalıyızz kıslarrrr, kim nasıl gelinlik istiyoo tülmüü satenmii, boncuklumuu, dantellimii, işlemelimi sademiiii, kabarık etekmii yoksa daha sademii daha çok model daha güzel gelinlerrr hadii bakalımmmmm
Benimda haftasonum çok hareketliydii, gelinlik baktık ilk kes denedimm çok kararsızımm düğünüme tam 89 günümm varrrrr
Gelinlerin en güzell problemii gelinlikleriii bence artıkk daha çok gelinlik paylaşmalıyızz kıslarrrr, kim nasıl gelinlik istiyoo tülmüü satenmii, boncuklumuu, dantellimii, işlemelimi sademiiii, kabarık etekmii yoksa daha sademii daha çok model daha güzel gelinlerrr hadii bakalımmmmm
Böcüğüm hoşgeldin, gelinliğe karar vermesi çok zor cidden inşalh hayalindeki modeli bulursun canım,
benimde ilk provam yarın akşam olcak
[/QUOTE]Şu zamana kadar ıslatılanlar;
my_everything
duckling
emyay_8990
SehKer
good_hearth
cigdm16
_emos_
HayatimM
okaplan
eylül.
Trianka
bal_bocegi
Eki Görüntüle 375429 Eki Görüntüle 375430
kızlar unuttuğum 100 den düşenler varsa söyleyin ekleyeyim olur mu?
senin hazırlıklarınızda birrşey kalmamış, inşallah hayırlısıyla tamamlayacağız hepimiz.
canım bende kapalıyım. o yüzden ses sisteminin başında erkek olmasını istemiyorum. kadın kana eğlenicez yani sonuçta dimi ama
bizim orda bir düğün salonu tutucam gidip konuştuk daha önce.700 tl dedi ama garson, kurabiye ,içecek v.s.istemediğim için 500 e belki dahada indirir diye düşünüyorum. erkek falanda olmayacak ses sistemini de biz kontrol edicez, çok güzel olacak
bizim oralarda kadın erkek karışık olur o yüzden biz köyden kendi ses sistem konusundada ben memleketimden kendi çalgıcılarımızı getittiriyoruzz:)))) yeri tutuk kapotra verdik ama bu seferde naşnalım park sorunu var nasıl olur die düşünyo belki yeri değiştirecez ben 500 tl tuttum. bakalım kısmet neresi olacak
gireceğiz canım inşallah , az kaldı
aramıza hoşgeldin canım. Allah Kolaylıklar versin.
hoşgeldin canım, ıslatılanlar listesine seni de ekleyelim unutmuşuz, topik sahibi nasıl unutulur yaaa
ben tül ve sade gelinliklerden yanayım, önceleri saten de olsun diyordum ama vazgeçtim artık.çok taşlı şeyleri sevmiyorum,birde prenses eteklere bayılıyorum
Şu zamana kadar ıslatılanlar;
my_everything
duckling
emyay_8990
SehKer
good_hearth
cigdm16
_emos_
HayatimM
okaplan
eylül.
Trianka
bal_bocegi
Böcüğüm hoşgeldin, gelinliğe karar vermesi çok zor cidden inşalh hayalindeki modeli bulursun canım,
benimde ilk provam yarın akşam olcak
Oyy cnm senin dikime başladınğından haverim varr azbiraz bahsedermisin nasıl bişi diktiriyorsunn, gerçii üstünde görmek daha iyi olurrduuu, inş. o günleridee göricezzzz
valla tuğçe bende kapmızın önünde yapcm kınayı sazcımı tuttum daha eğlenceli olckkkpazar sabahı bizim orda slaon olck birde kaynanmgilim orda olck gelen olmaz dediler erkek evinin orda olsun dediler tek valla babam istemdi olmaz dedi burdada olck dedi bende kavga olay olck die tamam de dedim nişanlıma salon parasını filan ben verdim kimsenin haberi yokkkk napalım mecbur kimseyi kırmadan halletmek istedimmm
benide ıslat bende 2 yıl oluyo evleneli
Şu zamana kadar ıslatılanlar;
my_everything
duckling
emyay_8990
SehKer
good_hearth
cigdm16
_emos_
HayatimM
okaplan
eylül.
Trianka
bal_bocegi
Trendeki ve elide çiçeği olan güzelmiş canım ben sade şıklıkları seviyorum.
Pardon canım dikkatsiz bakmışım çogunun çiçeği varmış,ben çiçeğine bakan düşük askılı olanı begendim.
bizim oralarda kadın erkek karışık olur o yüzden biz köyden kendi ses sistem konusundada ben memleketimden kendi çalgıcılarımızı getittiriyoruzz:)))) yeri tutuk kapotra verdik ama bu seferde naşnalım park sorunu var nasıl olur die düşünyo belki yeri değiştirecez ben 500 tl tuttum. bakalım kısmet neresi olacak
bizim oralardada kasın erkek karısık oluyoo
Aynen cnm bende senin gibi düşünüyodum saden olsun parıl parılparlasın sitiyodum,şimdi sade gelinlikler hoşuma gidiyoo birde prensen gelinlik var heryerdeee giydim hoşumada gitti ama hala kararsızımmm
Eywwallahhh kızlarrr, sırıllsıklam oldummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?