- 10 Aralık 2010
- 6.584
- 9.521
- 398
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #10.321
Günaydın Kızlar
günaydın canım, az kaldı günlerin ne güzel darısı başımıza
kızlar günaydınnn :)) nasılsınız canlarım dün mutfagıma masa aldık:)) perdeler için ölçüye geldiler pek fazla içime sinmedi amaonlarıda hallettik tv sehpası kaldı sadece
saol tatlım çok teşekkürler inşş hayırlısıyla. ben çok beğendim hem kullanışlı hemde benim mutfağıma uygun çok yer kaplamıyoo:) birazcık küçükde mutfağım:)
günaydın canlarrrrrrrrrrrrrr
kıslar günaydın kalhvaltımı yaptım bi slm verim dedim naptınız bakım az kaldı artıkkk
kıslar günaydın kalhvaltımı yaptım bi slm verim dedim naptınız bakım az kaldı artıkkk
günaydın canım evet azalttım baya şükür amin darısı dize burda hep beraber günlerimizi eritiyoruz işte
günaydın canım hayırlı olsun aldıkların perdelerin niye içine sinmedi ki sinmediyse değiştirseydin keşke daha dikilmeden
benimde mutfağa masa almam lazım karar veremedim hala benimde mutfağım küçükkkk
günaydın kızlarrr
ne yapalım yaa bu çeyiz dediğin şey bitmiyo ki
günaydın canım evet azalttım baya şükür amin darısı dize burda hep beraber günlerimizi eritiyoruz işte
günaydın canım hayırlı olsun aldıkların perdelerin niye içine sinmedi ki sinmediyse değiştirseydin keşke daha dikilmeden
günaydın kızlarrr
ay dün ben 6 saat ütü yaptım bi başladım 12,30 da 6,30 kadar ütü yaptım çeyizleri ütüledik 100 tane başörtüm var açığım ama evlendikten sonra kapanacağım öldüm belim ağrıdı kullarım koptu havlularu koyduk patikleri koyduk bittim yaa
103 günüm kalmış
ay dün ben 6 saat ütü yaptım bi başladım 12,30 da 6,30 kadar ütü yaptım çeyizleri ütüledik 100 tane başörtüm var açığım ama evlendikten sonra kapanacağım öldüm belim ağrıdı kullarım koptu havlularu koyduk patikleri koyduk bittim yaa
ne bilim belki değiştiririm inş. ıkea dan bakabilirsin hem uygun hemde kullanışlılar cnım
ayy ben dha onları hiç ypmdım:)) bugün hurç alayımda bende yapayım akşam ben kapalıyım ama o kadar yapmdım:)))
toplasan 50 tane vrdır:)) güle güle kullan balım
MAŞALLAH
canım ütü için daha erken değilmi çeyiz gitmeden önce yıkanır ütülenir benim bildiğim çeyizler:26:
valla cnm paketledik büyük poşetlere güzelce vakit az kaldı haziranda yerleşecek bizim evden taşınma gibi olayımız var ondan dolayı hemde bir sürü işim var yapamam cnm yani hurçlara koyduksandığa koycz cnm sandığım alınınca ozmn hiçbişey olmazz
103 günüm kalmış
günaydın kızlarrr
MAŞALLAH
canım ütü için daha erken değilmi çeyiz gitmeden önce yıkanır ütülenir benim bildiğim çeyizler:26:
valla cnm paketledik büyük poşetlere güzelce vakit az kaldı haziranda yerleşecek bizim evden taşınma gibi olayımız var ondan dolayı hemde bir sürü işim var yapamam cnm yani hurçlara koyduksandığa koycz cnm sandığım alınınca ozmn hiçbişey olmazz
bizde aynen senin gibi yapıcaz canım, yaz geldi zaten hemen. diğer hazırlıklarla uğraş falan derken , çeyiz ütülemeye zaman kalmaz. çok bunalırız sonra en iyisi mi şimdiden ütüleyip hurçlamak.aklımızda duracağına yerinde dursun
canım demek ki perşembe günü de seni ıslayacağız
eriteceğiz inş. hep beraber günlerimizi .aynen canım bitmiyor bu çeyiz dene şey, en iyi si önemli alıncakları alıp diğerlerini zamanla almak.
baya uğraşmısın canım emeğine sağlık, bende nisan ayında başlayacam büyükler gelip bakacakmış çeyizlerime falan, eksiklikler ne varsa bakılacakmış v.s. havlulara dantel dikilcek,yemenilere oyaişimiz bitmez bizim yaaa Allah yardım etsin hepimize kızlar.
canım demek ki perşembe günü de seni ıslayacağız
eriteceğiz inş. hep beraber günlerimizi .aynen canım bitmiyor bu çeyiz dene şey, en iyi si önemli alıncakları alıp diğerlerini zamanla almak.
baya uğraşmısın canım emeğine sağlık, bende nisan ayında başlayacam büyükler gelip bakacakmış çeyizlerime falan, eksiklikler ne varsa bakılacakmış v.s. havlulara dantel dikilcek,yemenilere oyaişimiz bitmez bizim yaaa Allah yardım etsin hepimize kızlar.
Günaydın kızlar,
Ben de 2012 geliniyim, hatta 3 haziran geliniyim beni de alın aranıza
Günaydın kızlar,
hoşgeldin canım aramıza. kaç günün kaldı bakalım , 100 günden düşeni ıslatıyoruz seni de ıslatalım..
Günaydın kızlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?