2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
kıslar günaydın kalhvaltımı yaptım bi slm verim dedim naptınız bakım az kaldı artıkkk

Günaydın Kızlar

günaydın canım, az kaldı günlerin ne güzel darısı başımıza

günaydın canım evet azalttım baya şükür amin darısı dize burda hep beraber günlerimizi eritiyoruz işte

kızlar günaydınnn :)) nasılsınız canlarım dün mutfagıma masa aldık:)) perdeler için ölçüye geldiler pek fazla içime sinmedi ama onlarıda hallettik tv sehpası kaldı sadece

saol tatlım çok teşekkürler inşş hayırlısıyla. ben çok beğendim hem kullanışlı hemde benim mutfağıma uygun çok yer kaplamıyoo:) birazcık küçükde mutfağım:)

günaydın canım hayırlı olsun aldıkların perdelerin niye içine sinmedi ki sinmediyse değiştirseydin keşke daha dikilmeden
benimde mutfağa masa almam lazım karar veremedim hala benimde mutfağım küçükkkk

günaydın canlarrrrrrrrrrrrrr

kıslar günaydın kalhvaltımı yaptım bi slm verim dedim naptınız bakım az kaldı artıkkk

günaydın kızlarrr
ne yapalım yaa bu çeyiz dediğin şey bitmiyo ki

ay dün ben 6 saat ütü yaptım bi başladım 12,30 da 6,30 kadar ütü yaptım çeyizleri ütüledik 100 tane başörtüm var açığım ama evlendikten sonra kapanacağım öldüm belim ağrıdı kullarım koptu havlularu koyduk patikleri koyduk bittim yaa

ne bilim belki değiştiririm inş. ıkea dan bakabilirsin hem uygun hemde kullanışlılar cnım

ayy ben dha onları hiç ypmdım:)) bugün hurç alayımda bende yapayım akşam ben kapalıyım ama o kadar yapmdım:)))
toplasan 50 tane vrdır:)) güle güle kullan balım

103 günüm kalmış

MAŞALLAH

canım ütü için daha erken değilmi çeyiz gitmeden önce yıkanır ütülenir benim bildiğim çeyizler:26:

ne bilim belki değiştiririm inş. ıkea dan bakabilirsin hem uygun hemde kullanışlılar cnım

içine sinmediyse değiştir bence benim bi mutfak camım bile yok
kayınvalidemde diyordu ikea da görmüş bi tane tam bizim mutfağa göreymiş çok beğenmiş bakıcaz artık

103 günüm kalmış

canım demek ki perşembe günü de seni ıslayacağız

eriteceğiz inş. hep beraber günlerimizi .aynen canım bitmiyor bu çeyiz dene şey, en iyi si önemli alıncakları alıp diğerlerini zamanla almak.

baya uğraşmısın canım emeğine sağlık, bende nisan ayında başlayacam büyükler gelip bakacakmış çeyizlerime falan, eksiklikler ne varsa bakılacakmış v.s. havlulara dantel dikilcek,yemenilere oya işimiz bitmez bizim yaaa
Allah yardım etsin hepimize kızlar.

Son düzenleme:

ben çeyizimi hep bi yerden aldım depolarında duruyo 2 hafta sonra inş getirecekler bakalım eksik bişey varmı die havlularım var dikilecek benimde havlu alıp diktirecem onlarıda bu hafta halledeyim şunun şurasında 40 gün kaldı :)))

anladım canım benimde haziranda düğün düğünden 1 hafta önce çeyiz gidecek o zaman yaklaşınca yaparız aile büyükleriyle hep beraber işte teyze yenge falan ama senin durum farklı taşınacakmışsınız Allah kolaylık versin

bu arada ben sandık almıycam kızlar başka almayacak olan varmı?

öyle yaptım zaten önemliler bitti sayılır baya azalttım çok şükür ama incik boncuk bitmiyo yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…