2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
sağol canım hemen kaydedicem ve pc.deki çeyiz listesiyle karşılaştırıcam,ona göre tamamlarım zamanla

rica ederim canım,faydalı olabilirsem sizlere ne mutlu bana.

aşağıdakileri de alıcam zamanla. kızlar bende de eksiklikler varsa söyleyin

Şarjlı el süpürgesi
Dantelli mutfak takımı (Belki) ( mutlaka alınacak büyüklerimin dediğine göre )
Dantelli Pike Takımı (Belki) ( mutlaka alınacak büyüklerimin dediğine göre )
Çatal- Bıçak-Kaşık Takımı misafir için
Peçeteli masa örtüsü takımı (Runnerli)
Günlük Yatak Örtüsü (belki)
Klozet Takımı
Ütü Masası
Çamaşır Kurutmalığı
Birkaç takım pamuklu nevresim takımı.

maşallah tatlım okuya okuya bi kaldım:)) rabbim hayırlı günlerde kullanmanı nasip etsin inşş. benimde bu bukadar çıkar. ama olmayanlar var bende aklıma gelmiş oldu tatlım hafta sonu alışveriş yolu göründü bana:)))

demekkı alma konusunda kendını kaybeden bır tek bn degılmısım bnm kolılerde her yerde. babam dalga gecıo kızım sen gıdınce yarattıgın boslugu doldurmak bıraz zor olucak dıyo.

aslında ben yatak odasını çeyizde almak istemedim onun yerine bulaşık makinemi ankastre fırın davlumbaz bide cam ocak aldım onlar var onların üstüde dolu elektrik süpürgesi vs. ile benim babamda diyorki sen giderken duvarları kurtarayım bari evi alıp gidecen yoksa bize ait bişi kalmamış ne görsem melikenin ne görsem çeyizlik diyo

Güzelmiş canım güle güle kullan

kızlar lımangoda kargo ucretsız bı bakın belkı ısınıze yarıyacak bısıler olur. bn ozdılekten 2 tane gunluk kullnmaya havlu aldım toplam 13.9 gıbı bısı tuttu

bakayım hemen sağol canım

hee bende tarzı sade ayrıca sade alacakken aceleye geldi öle aldı içinde kaldı sandım

kahvaltı takımı
çaydanlık
kirlik sepeti
mutfak önlüğü
mutfak havlusu
bunları yazdım ama varmı bilmiyorum tatlım. aslında benimde eksiğim varmış tekrardan okudumda(

kızlar lımangoda kargo ucretsız bı bakın belkı ısınıze yarıyacak bısıler olur. bn ozdılekten 2 tane gunluk kullnmaya havlu aldım toplam 13.9 gıbı bısı tuttu

hemen bakıorummmm

sağolun kızlar ,daha güzelleri sizlerin olsun inşallah.
çalışmaya başladığımdan bu yana hep birkaç bişiler alıp alıp bi kenera attım, bir baktım bu kadar olmuş iyi ki de önceden almışım

bende de daha eksikler vardır

Son düzenleme:
Yaa kizlar, dugune kadar popik ve gobus eritecek olan var mi? Benim bi 2-3 kilo fazlam var, hatta 4 kilo versem kimse kusmez :) ameliyattan dolayi spor yasak, mecbur hafif bi diyete basladim. Benim gibi zayiflamak isteyen varsa, bu konuda da destek olalim birbirimize :))

masa başı iş kaynaklı çıkan ufak bi göbeğim var nasıl eriticem ben yaa başka bi yer değil göbek gitsin sadece off

kahvaltı takımı
çaydanlık
kirlik sepeti
mutfak önlüğü
mutfak havlusu
bunları yazdım ama varmı bilmiyorum tatlım. aslında benimde eksiğim varmış tekrardan okudumda(

canım çaydanlık tencere setimin içinde var. aaaaa mutfak önlüğüm yok hatırladım şimdi neden yok,
onuda burada da bi arkadaş söylemişti nilgün çeyiz evi diye , diye ordan yaptıracam takım

kirli sepetini de ekledim alınacaklar listesine
teşekkürler

ne demek tatlım bende eksiklerimi senin listende görünce hatırladım.

http://www.google.com.tr/url?sa=t&r...XA8rgT&usg=AFQjCNH_7Eiy2CRlldc-_Dn6RzXTpubK4A

burda çok güzel modeller var ben burdan yaptırdım :))

ya kırlı sepetı dıyınce aklıma geldı. sımdı bnm banyom kucuk banyo dolabımın ıcıne kırlı sepetı koydurduk. bı sure ıdare etsın dıye ama sımdı gozume kucuk gelıo. ne yapsam kı kafam karıstı cok

Canım bende banyo dolabıma böyle yan yana 2 tane yaptırcam
renkliler ve beyazlar ayrı olcak

gayet güzel olmuş canim,yeri olmayanlar için iyi bir fikir
bence hiç kaldırma ilk etapta nasıl olsa iki kişi olacaksınız idare eder sizi

Canım bende banyo dolabıma böyle yan yana 2 tane yaptırcam
renkliler ve beyazlar ayrı olcak

kullanım acısından ve goruntu kırlılıgı acısından gusel bn cok begenerek ve ısteyerk yaptırmıstım. senın yerın buyuk demkkı ıkı tane olunca cok ıdeal olur tatlım.

gayet güzel olmuş canim,yeri olmayanlar için iyi bir fikir
bence hiç kaldırma ilk etapta nasıl olsa iki kişi olacaksınız idare eder sizi

bnde öle dusundum ılk basta ama sımdı ne bılım bı kusku duydum. gercı kırlı sepetı alsam banyoda koyabılecek yerım yok malesef kı. ya alcam baska bı yere koycam yada ıdare etcem bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…