- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #10.701
örtünü beğendim,mutlulukla kullan canım.ay dantelli nevresim böyle miymiş,ya istemem evimde bunlardan,küçükken annemin dantelli örtüleri vardı,bizim sedirimiz vardı hep ona sererdi,yastık kılıfları da böyleydi.daha o zamanlar bile sinir olurdum..neyse bakalım annem ısrar ederse,çeyizime sen yaptır derimhevesli zaten,üzülmemiş de olur hem..
sağolasın canım, bu gene dantelli nevresimin kullanışlı hali asılları bak böyle, eski türk filmlerinde de olanlardan
bu tarzları sevenler vardır, çoğu insan için el emeği göz nuru ama nolur kızmayın banasevemiyorum bir türlü bu takımları
Eki Görüntüle 376618
Eki Görüntüle 376619
biz kayınvalidemle öncedende konuşuyorduk teyze diyodum nişanlandık 2 hafta sonra dedim arada unutup teyzede dediğim olduu :))) ama kayınbabama birazcık zorlandım nedense... ben kendi babama birazcık düşkünümdee:)) bi garip geldi:)
benim kayınvalideme anne deme olayım çok komikti , nişan kıyafetlerimi alıcaktık, bize geldi kayınvalidem o gün. ilk geldiğinde ... teyze diye konuşuyordum. sonra halam dedi ki kızım teyze demeyi bırak o senin annen artık dedi. bende anne demeye başladım.
sabah bize geldiğinde teyze dediğim kayınvalideme 10 dakika sonra anne diye hitap etmeye başladım oda şaşırdı tabi
ama alıştım çok şükür hemen ve hiç yadırgamadım
valla benim hiç yatak örtüsü gibi bir derdim lmadı. annem sağolsun gitti eminönünden metreyle kumaş aldı geldi, evde kendi çeyizine hazırladığı yatak kenarlarını da kullanarak 2 tane muhteşem yatak örtüsü hazırladı bana
hatta ben hazır nevresim de almadım mesela. yine eminönündeki kumaşçılardan nevresimlik kumaş aldık evde kendimiz diktik. hem çok daha ucuza geldi hem de tam anlamıyla el emeği göz nuru bir çeyizim oldu
kızlar bu arad dun mını mınıcık kadehler gordum aldım. hıc gorenınız var mı bılmıyorum ama hasta oldum ya turk kahvesının yanına su koyarım dıye dusundum. resım aradım ama bulamadım ınt. muthıs bısı
Canim ben saygısızlığı kaldıramıyorum ben yokken gelinlik bakmasına sinirlendim
Bir dokun bin ah işit olucak ama hiç bir masraf etmeyip sonrada baş köşede alış verise goturemicem o bensiz bana gelinlik kinalik bakarsa bende kiminle istersem onunla giderim bakarım. Bende biliyorum saygısızlık gibi görünüyor ama yaptığının karşılığı bu ilk günden kendimden taviz versem ılerde ne yapicam. Evlenen benim herkes beni hoş tutacak ben kimseyi hoş tutmak zorunda değilim :))
kızlar benim gelinliğim kapalı olarak diktiriyorum sizce nasıl ??
http://gelindergisi.org/Sistem/Uplo..._7567fed392b3194d367205f12c6f6485.jpg?id=3831
evet tatlım bu gelinlik kalçada ben biraz daha belde yaptırıyorum bunun gül desenleri aşağda bitiyor ben biraz daha kuyruğa kadar getittiriyorum haki yaka olcak. kapalı kollu yanı bloero felan istemiyorum.
ayh biraz rahatladım,ben de daha bakmadım gelinlik filan canım.gelin-kaynana arası iletişim konusunda da katılıyorum,nasıl ki annelerimiz için birşeyler düşünüyorsak,onları da hesaba katmalı,istekleri varsa gönülleri hoş tutulmalı,makul isteklerse tabi.aksi halde en çok üzülen nişanlımız oluyo,sonra da bize yansıyo bu..
english home,ok baby!burda yok ama benim de oraya uğramam lazım,zaten nevresimlerindeki örtülerindeki çiçekleri renkleri görünce içim gidiyo,çok hoş şeyler var bence de..mesajını okumadım daha,bakıyorum birazdan
fransız güpürü..hmm hiç dikkat etmedim nevresimde güpür olayına,ya ne kadar bilgisiz bi gelin adayıyım ben yahep hayatı kolaylaştıracak şeylerle yaşamaya alışkın olunca bunlardan haberi olmuyo insanın..sağol canım ona da bakayım bi..
gitmedim ama netten baktığım kadarıyla ben de öyle gelinliklerden rahatsız oluyor ve istemiyorum..Allah şaşırtmasınbnm bi ark.ın gelinliği çok kokoştu,dedi ki hep sade sade diye gittim,bunu denettiler ne olduğunu anlamadan aldım çıktım.ayyyy Allah korusun..
Bu yapılmak zorunda mı bende yok?
benim istenip söz takıldığı gün; kayınpederim kayınvalidemi çağırıyor evde kalabalık adıncağız duymuyo bende geçtim karşısına şeyy şizi çağırıyor dedim yüzüme baktı öyle ya tüh ben yine anne babam diyemedim demişim ama ben içimden düşünüyorum sanıyordum yüzüne diyormuşum anne baba diyemedim işte diye oda gülmüş sonra nişanlıma anlatmış nişanlımda bana anlattı ben hala inanamıyorum demişmiyim cidden ama ben içimden düşündüm o nasıl duymuş diyom nasıl bi heycana gelmişsem
en güzeli valla bizim elimizden gelmiyo maalesef öle şeyler
ay görmedim nasıl bişi acaba yaaa
canım ben yorum yapmıyim ama fazla sert düşünüyorsun
ben çok beğendimmmmmm
çok teşekkür ederim tatlımm rabbim inş gönlümüze göre verir
Ayy ben anne baba demek icin izin istemistim :))) soyle oldu, nisandan 1 ay once tanistim ben onlarla, hepimiz baska sehirlerde olunca zor oldu. Bayram tatilinde gidip 3-4 gun kaldim. Cok sevdik birbirimizi, cok da iyi anlastik. Sabahina gidecegim gece, nisanlim yatinca yanlarina gittim, tv izliyolardi. Dedim ki, biliyorum daha ortada resmi bi sey yok. Ama ben size teyze-amca demek istemiyorum. Anne-baba desem rahatsiz olur musunuz dedim. Sok oldular, kalkip sarildilar bana, kayinvalidem cok agladi duygulanip :) ertesi sabah beni otobuse biraktilar, yolda konusurken anne-baba diyorum ben, nisanlim soklarda :))) zavallim aksam yattiginda teyze-amca'da birakmisti beni :) o gunden beri de sevgiyle anne- baba diyorum, Allah bozmasin.
Benim de kayinpederim kaynanalik yapiyo ya, cok fena, her seye karisiyo :) ama idare ediyorum ben, evet babacim sepet babacim deyip, bildigimi okuyorum :)
sağolasın canım, bu gene dantelli nevresimin kullanışlı hali asılları bak böyle, eski türk filmlerinde de olanlardan
bu tarzları sevenler vardır, çoğu insan için el emeği göz nuru ama nolur kızmayın banasevemiyorum bir türlü bu takımları
Artık kayınvalide, kayınbaba açıkcası kimseyi takmıyorum
Umrumda değiller
Bana uzak allaha yakın olsunlar
Yoluma taş koyup canımı sıkmasınlar yeter
O bunu dedi şu bunu dedi
Kimseyi işime de karıştırmıyorum
Kendi annemi babamı bile
Mobilyalarımızı aldık eve geldik babama mobilyaları aldık dedim
Hayırlısı olsun dedi
Ben ama sadece bu konuda değil
Hayatımın her döneminde annemi babamı hayatıma müdahale etmelerine izin vermedim
Benim olan hayatı ben yaşadım
Ha tabi ki yanlışlar yaptım ama bu sayede doğruları öğrendim
Çok da kırdım annemi babamı ama öyle yapmasaydım keşkelerim olcaktı hayatta
Annem ve babam çok anlayışlılar bu konuda şanslıyım
gerek yok tatlım bendede yok ben sevmiyorum böyle şeyleri tabi sen seviyosan olsun dersen yaptır tatlım ben gittim hazır fransız göpürlü saten aldım:)
Fransız güpürlü banyo takımını bende aldım 150 Tl
Kırık Beyaz ama müthiş birşey
Allianzdan almıştım- Polo home
Tavsiye ederim
çok teşekkür ederim tatlımm rabbim inş gönlümüze göre verir
varmı resmi canım?
aminnnnn
Ben pek beğenmiyorum,Kullanmam
Eki Görüntüle 376618
Eki Görüntüle 376619
canım bana göre yapılma zorunluluğu yok ama gel gelelim büyüklerillaki yapılacak diyorlar , yok özel günlerde yok doğumda kullanılırmış falan filan
tatlım yapılmak zorunda değil. ben böyle renkli sevmediğimden değişik yaptırdım harika oldu yatak örtüsü gibi. Beyaz hatta krem sayılır parlak bir kumaşın üzerine oturtturlar..Etrafına ince bir tül gibi bişey yaptı onun uçlarına inci döşediler harika oldu. Aslında yatak örtüsü almamama gerek bile kalmadı diyebilirim. bu kadar hoşuma gideceğini düşünmemiştim.
Güle güle kullan tatlım sende bunları...
int buldum yüklüyorum
Benimki farklı modeli
buna benziyor
Bende bu markanın havlularıda var
kesinlikle kaçmaz
aşık oldum
Eki Görüntüle 376635
my_everything
Güldürdün beni yaa damara bağlayacağım şimdi..
Kocişimle mutlu olayımda gerisi vesayre
Hayır yok
hafta sonu bulursam çekerim
O kadar cok eşya üst üsteki:44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?