2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

sağolasın canım, bu gene dantelli nevresimin kullanışlı hali asılları bak böyle, eski türk filmlerinde de olanlardan

bu tarzları sevenler vardır, çoğu insan için el emeği göz nuru ama nolur kızmayın bana sevemiyorum bir türlü bu takımları

Eki Görüntüle 376618

Son düzenleme:
Artık kayınvalide, kayınbaba açıkcası kimseyi takmıyorum
Umrumda değiller
Bana uzak allaha yakın olsunlar
Yoluma taş koyup canımı sıkmasınlar yeter
O bunu dedi şu bunu dedi
Kimseyi işime de karıştırmıyorum
Kendi annemi babamı bile
Mobilyalarımızı aldık eve geldik babama mobilyaları aldık dedim
Hayırlısı olsun dedi
Ben ama sadece bu konuda değil
Hayatımın her döneminde annemi babamı hayatıma müdahale etmelerine izin vermedim
Benim olan hayatı ben yaşadım
Ha tabi ki yanlışlar yaptım ama bu sayede doğruları öğrendim
Çok da kırdım annemi babamı ama öyle yapmasaydım keşkelerim olcaktı hayatta
Annem ve babam çok anlayışlılar bu konuda şanslıyım

benim istenip söz takıldığı gün; kayınpederim kayınvalidemi çağırıyor evde kalabalık adıncağız duymuyo bende geçtim karşısına şeyy şizi çağırıyor dedim yüzüme baktı öyle ya tüh ben yine anne babam diyemedim demişim ama ben içimden düşünüyorum sanıyordum yüzüne diyormuşum anne baba diyemedim işte diye oda gülmüş sonra nişanlıma anlatmış nişanlımda bana anlattı ben hala inanamıyorum demişmiyim cidden ama ben içimden düşündüm o nasıl duymuş diyom nasıl bi heycana gelmişsem

en güzeli valla bizim elimizden gelmiyo maalesef öle şeyler

ay görmedim nasıl bişi acaba yaaa

canım ben yorum yapmıyim ama fazla sert düşünüyorsun

evet tatlım bu gelinlik kalçada ben biraz daha belde yaptırıyorum bunun gül desenleri aşağda bitiyor ben biraz daha kuyruğa kadar getittiriyorum haki yaka olcak. kapalı kollu yanı bloero felan istemiyorum.

ben çok beğendimmmmmm

şu gelin kaynana konuşunda demek istediğimi ve beni tek sen anladın
english home çok seviyorum çok güzel yaa soft renkler caf caf yok çok hoşuma gidiyo
fransız gipürlü banyo halıları bile çıkmış şimdi ben görmedim de bi arkadaş söyledi çok hoşuna gitmiş 90-100 arasıydı almadım dedi sonra eminönünde görmüş 40-50 liraymış ordan alıcam demişti

arkadaşının gelinliğine üzüldüm inşallah başımıza gelmez ama bence biz fazlada uzatmayalım bakınmaya başlayalım oldu bittiye gelirse arkadaşından bi farkımız kalmayacak

Fransız güpürlü banyo takımını bende aldım 150 Tl
Kırık Beyaz ama müthiş birşey
Allianzdan almıştım- Polo home

Tavsiye ederim

ne güzel işte Allah bozmasın daima iyi olsun aranız

bende sevmiyorum ama annem yapıyo yaa gerçi bu kadar geniş büyük danteller değil 2-3 tane var

eller kadir kıymet bilmiyor annem senin kadar kimse sevmiyor annemmm
maalesef insanın kendi ailesinden başkası o kadar anlayışlı olamıyor
evet bence de şanslısın canım şükürler olsun bende çok şanslıyım ailem konusunda

Bu yapılmak zorunda mı bende yok?

bence gerek yok

Bu yapılmak zorunda mı bende yok?

tatlım yapılmak zorunda değil. ben böyle renkli sevmediğimden değişik yaptırdım harika oldu yatak örtüsü gibi. Beyaz hatta krem sayılır parlak bir kumaşın üzerine oturtturlar..Etrafına ince bir tül gibi bişey yaptı onun uçlarına inci döşediler harika oldu. Aslında yatak örtüsü almamama gerek bile kalmadı diyebilirim. bu kadar hoşuma gideceğini düşünmemiştim.
Güle güle kullan tatlım sende bunları...

Son düzenleme:
int buldum yüklüyorum
Benimki farklı modeli
buna benziyor
Bende bu markanın havlularıda var
kesinlikle kaçmaz
aşık oldum

Son düzenleme:
canım bana göre yapılma zorunluluğu yok ama gel gelelim büyükler illaki yapılacak diyorlar , yok özel günlerde yok doğumda kullanılırmış falan filan

Aynen tatlım annemde bu bahanelerle yaptırdı..Ama benimki renkli yapılmadı. İnci ve tülle süslendi kuzum. Çok şık sade durdu gören yatak örtüsü zannediyor. İyiki yaptırmış annecim.

Güle güle kullan canım
İçine sindiyse alma yatak örtüsü

my_everything

Güldürdün beni yaa damara bağlayacağım şimdi..
Kocişimle mutlu olayımda gerisi vesayre

aynen öyle canım evimizde huzur olsun gerisi gerçekten önemli değil tabi takıntılı biri değilsen
ben hiç takmam böle hayatıma müdahale ediliyo laf sokuluyo falan gibide düşünmem mutluluğuma bakarım millette şöyle bi bakarki takmıyorum uğraşmaz benle
seviyorum bu huyumu yaa erken yaşlanmıycam inşallahhh geniş olun azıcık genişş

Hayır yok
hafta sonu bulursam çekerim
O kadar cok eşya üst üsteki:44::44:

aynen benimde öyle yaa koliler tavana değiyo gardolap üstleri yatak altları ayak ucumuz boş neresini bulduysak doldurduk artık sığmıyo yan binadaki teyzeme götürüyoruz emanetçi dükkanım o benimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…