2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
kızlar gelinsaçı buldum tacıda çok güzel böle taç bulursam alcm hemen modelide böle yaptırcam

tatlım onden gorunusu cok gusel ama bn arkdan gorunusu pek sevmedım gercı sen begndıkten sonra onemlı degılde bnce bıraz daha model bak derım

valla işte model arıyorum cnm bunu begemdim internetten başka model çok ama bak atım bi kaçtane

Son düzenleme:
ya bılıyorum cok oluyorum artık ama can sıkıntısından sureklı aklıma bısı gelıo. ne olur ne olur kızmayın lutfeeeennnnn bısı daha danıscam sımdı bn bı saat sonra falan mobılyalarımı almaya gıtcem ya renk falan seccem kafamda hıc bısı yok nerdeyse sadece aklımda tek renk var onuda dun gostermıstım sıze yıne koyayım resımlerı. sımdı bn bu renk koltuk yada yatak bası kullanırsam ne renk halı ve perde kullanırım lutfen cwp verınbıde affedın cok soru soruom dıe

.

bende 2012 geliniyim :) 25 ağustos 2012 de evleniyorum kısmetse :)

merhaba canım,
takımlar çok hoş hayırlı uğurlu olsun,güle güle kullanın,
zebrano mobilya herhalde,
bence halı açık renk olursa oldukça ferah durur, çünkü eşyalar renkli artı halı da renk olursa boğucu olabilir,
özelliklede krem rengi veya beyaza yakın desensiz türlerden olabilir diye düşündüm,
kolaylıklar diliyorum

kızlar gelinsaçı buldum tacıda çok güzel böle taç bulursam alcm hemen modelide böle yaptırcamEki Görüntüle 376728 Eki Görüntüle 376729

Bence önden duruşu güzel ve gelin hanıma yakışmış,
her yüze yaşa gitmeyebilir,bunu da unutmamak gerek
bir de düğünün yapılacağı mekan ve geinliğin modelide bunda etken,
önü böyle ama arkası farklı yaptırılabilir :)

ay site hata veriyordu sürekli,yazamadım..
hakkaten gelinlik gibi yatak örtüleriniz kızlar ya,forever geliinnler sizihayırlı olsun,ben daha sade şeyler istiyorum kısmet olursa.

anaamm,kız sen zaten pek hoşsun,ne diye zayıflıyosun?ben kahvaltı yapmamaktan ve uzunca bi süredir vakitsizlik sebebiyle öğlenleri de pek bişey yiyememekten biraz zayıfladım.ama annem babam beni msn.de görüntülü konuşurken kamera dolayısıyla oluşan çirkin suretime bakarak bi azarladı görmeyineşya alıcam diye yemek yemiyormuşum,para biriktiriyormuşumkorktum,1 haftadır tıkınıp duruyorum bakalım umarım şişmem.aslında bnm sorunum şu,biraz zayıflayınca en çok yüzden gidiyo,öcü gibi oluyorum,yoksa normalim,evdeki tartımız da bozuk gibi,kafasına göre değişik sayılar veriyo her seferinde,net bilgim yokammaa ve lakin,pek bi göbüş olmasa da hani bööle dümmdüz olsa ne güzel olur ya ünv. zamanlarındaki gibi,bak o konuda destekbi ara pilates yapıyodum,fena değildi ama artık kansızlıktan mı bitkinlikten mi,bezginlikten mi eve gelince hiçbişeye takatim yok gibi hissediyorum.ben de destek istiyorum bu konuda

eksikler de al al bitmez ki,bnm daha gelinliğim bile yok,moral bozmayın bacılar

merhaba kızlarr...kına keselerini ve nikah şekerlerini kendim yapmak istiyorum ama nasıl yapabilirim bana yardımcı olurmusunuz??

herkes mrb; bende 29 haziranda evleniyorum Allah kısmet ederse inş:))

bir sorunum var eğer yardımcı olursanız sevinirim:44:

2 aydır gezmediğimiz mobilyacı kalmadı artık utancımızdan gidemez olduk aynı mağazalara ama hala alamadık mobilyaları.

oturma odasına: http://www.bellona.com.tr/oturma-gruplari/kose-takimlari/vento-kose-takimi

salon yemek takımı: http://www.bellona.com.tr/panel-mobilya/yemek-odalari/pera-yemek-odasi-takimi (ben bunu diyorum)

Valensia Yemek Odası Takımı - İstikbal Mobilya (nişanlımda bunu diyor)

yatak odası takımı: Pera Yatak Odası Takımı - Bellona Mobilya

salon oturma grubu: Tepe home dan.

artık sürekli kavga ediyoruz, sizler neler yaptınız acaba, memnunmusunuz, nerelerden aldınız?

hepiniz sağolun canlarım

bende size fikirlerimi söyleyeyim daha henüz ev tadilata girmedi ama mobilya beyaz alıcam koltuk takımında kararsızım :)
konsol ve vitrin almıycam sadece yemek masası ve tv ünitesi istiyorum.çok gereksiz geliyo bana onlar nedense :) daha doğrusu evi doldurma taraftarı değilim.yatak odamıda beyaz istiyorum. mutfağım çok büyük olduğu için orayada kanepe tv ve masa koyucam. dantel sevmediğim için sadece boncuktan vitrin takımı yaptım onları kullanıcam.

merhaba kızlarr...kına keselerini ve nikah şekerlerini kendim yapmak istiyorum ama nasıl yapabilirim bana yardımcı olurmusunuz??

Merhabalar,
bende bu konuları araştırıyorum,
bir kaç yere sordum beğendiklerim için bayağı çok fiyat istediler,
netten model bakıyorum,EMEKSENSİN sitesine bir bak istersen kına için süslü sabunlar, keseler var
ordan örnek alarak yapabilirsin,
bir arkadaşım da kendi yapmıştı, eminönünde yapma çiçekçilerden kıvrılan telli çiçeklerden aldık,
boncuklu tellerden ve kesilmiş hazır tüllerden aldık,sen kendinde duvak tülü alıp kesebilirsin,
içine badem şekeri ve altın şeklindeki çikolatalardan koydu,kese gibi toplayıp çiçekli ve boncuklu
tellerle sarıp üstüne kurdelayla süsledi, bence güzel olmuştu,kolay gelsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…