- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #10.761
bu arda bişi sorcam kullanıcı adınız altındaki yazıyı nasıl yazıyosunuz:):)
kızlar gelinsaçı buldum tacıda çok güzel böle taç bulursam alcm hemen modelide böle yaptırcamEki Görüntüle 376728 Eki Görüntüle 376729
kızlar gelinsaçı buldum tacıda çok güzel böle taç bulursam alcm hemen modelide böle yaptırcamEki Görüntüle 376728 Eki Görüntüle 376729
ya bılıyorum cok oluyorum artık ama can sıkıntısından sureklı aklıma bısı gelıo. ne olur ne olur kızmayın lutfeeeennnnn bısı daha danıscam sımdı bn bı saat sonra falan mobılyalarımı almaya gıtcem ya renk falan seccem kafamda hıc bısı yok nerdeyse sadece aklımda tek renk var onuda dun gostermıstım sıze yıne koyayım resımlerı. sımdı bn bu renk koltuk yada yatak bası kullanırsam ne renk halı ve perde kullanırım lutfen cwp verınbıde affedın cok soru soruom dıe
Eki Görüntüle 376744
Eki Görüntüle 376745 .
bende 2012 geliniyim :) 25 ağustos 2012 de evleniyorum kısmetse :)
Allah mesut etsin canım,bende 14 ekim :)
Yaa kizlar, dugune kadar popik ve gobus eritecek olan var mi? Benim bi 2-3 kilo fazlam var, hatta 4 kilo versem kimse kusmez :) ameliyattan dolayi spor yasak, mecbur hafif bi diyete basladim. Benim gibi zayiflamak isteyen varsa, bu konuda da destek olalim birbirimize :))
merhaba kızlarr...kına keselerini ve nikah şekerlerini kendim yapmak istiyorum ama nasıl yapabilirim bana yardımcı olurmusunuz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?