2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
evet başı ben çekyorum diyecektim ama benden önce ( Lilapausee ) varmış :13:

kızlar ben de gircem inş. listeye yarın sabah, bu akşam salonumuzu tutmaya gitçez kısmetse, isteğimiz 29 eylülden yana ama beğendiğimiz salon o tarihte dolu 6 ekime atabiliriz son bi görüşüp şu işi de hallederiz inş hayırlısıyla

Ben beğenmiyorum
Hatta çok itici geliyor
İlerleyen saatlerde topuklu ayakkabılarımı çıkarıp
Babet giyeceğim ben

bende en başlarda beğenmiyordum ama sonraları cazip geldi, o kadar saat topuklu ayakkabı giy sonra değiştir yerine giyenlere baktım çok cici duruyor. normalde de converse seven biriyim zaten.

kararsız kaldım şimdi:44::44::44:

önce böle bi ayakkbı giyip

sonra böle bi babet mi giysem acep

çok az kalmış, heyecan doruktadır şimdi ne güzel darısı başımıza gelinliksiz mi abovvvv

aynen tatlım sadece ölçü işin gittim gidiş o gidiş başkada yok:)

sorma canım yaaa, ben modeli beğendim kaporamı verdim, biz size prova için haber vericez dediler... üzerine basa basa da dedim 5 MAYIS düğünüm diyee. bakalım, hala bekliyorum o haberi

kızlar bende kına için şöyle birşey düşündüm,
Eminönü Şarkhan da ( yanlış hatırlamıyorsam) küçük kırmızı Hürrem Kaftanları çıkmış, anahtarlık olarak ( 100 adedi 80TL) diyorum ki, onlardan alıyım, arkasına kırmızı tül birde üzerine minik kınalardan koyayım, üzerine de "Tuğba'nın Kınası" yazıp dağıtıyım...
nasıl olur sizce???

Gunaydin kizlar.
Bugun markafonide cok guzel nevresimler, pikeli takimlar, uyku setleri vardi, fiyati da uygundu. Ben alicaktim ama oyle borclandim ki elim varmadi ihtiyaci olanlar bi baksin derim.

Eylusum ben iyiyim hosum da, aldigim her kiloyu gobek ve cevresinden aliyorum. Popik de buyudu bi hayli :) tartildim, 58 kiloyum. Normalde 56 civari oluyorum. Bakinca 2 kilo cok degil gibi geliyo ama hepsini ayni yerden alinca goruntu kirliligi yaratiyo, o yuzden verme cabasindayim.

Ben de bi kac yil pilates yaptim, cok severim. Sonra tembellesip biraktim ama cok pismanim. Simdi yeniden baslamak istedim, bu sefer de doktorum izin vermedi. Mayis basi baslayabilirmisim en erken. Simdilik hafif bi diyetle idare ediyorum. Yani abur cubur, makarna, pilav, tatli, hamurisi ve yagli seylerden kacinip, ara ogunler (meyve falan) yiyerek bi seyler yapiyorum kendimce. Ise yarar muhtemelen, bi de arada kendimi cok yormadan yuruyusler yapiyorum.

Ay nisanlim cok hasta yaa kiyamam aklim hep onda, bu uzakliklarin gozu kor olsun!

Kızlar bugun
Çamaşır-Bulaşık Mak almaya gideceğiz
Bulaşık makinasını kaplamalı alcam
Sabit Mutfak dolabına monte edilcek

İşiniz rast gitsin canım ,

ben düşündüm bi ara ama sonradan değiştirdim fikrimi:) gelinliğimin altın su yeşili ayakkabı yaptırdım :)) el çiçeğimle kombine edeceğim :))

su yeşili mi, değişik bir renk miş, resmi var mı?

eğer converse giymessem
bende el çiçeğimi bunlardan biri gibi düşünüyorum

Eki Görüntüle 377215

ayakkabımlarımda;
Eki Görüntüle 377217

Eki Görüntüle 377216

çiçeğimin rengi ile uyumlu mendil taktırcam nişanlıma

nasıl olur sizce?

Canım ben kışın bile ayağımdan çıkarmam converse
Ama bu özel birgün
Bence giyinme derim

hayırlı haberlerini bekliyoruz canım, seni de ekleyelim listeye

topuklu ayakkabına bayıldım, ben de renkli çiçek kullanmayı düşünüyorum, ya toz pembe ya da lila, hatta ayakkabıları da o renk alsam sırıtır mı diye düşünmüyo değilim, çok güzel görünüyor canım, Allah gönlüne göre bulmanı nasip etsin inş.

gunaydın kızlar bn geldım :))) dun aksam mobılyalarımı alamadık cunku bızımle ılgılnen abı ızınlıymıs öle olunca baska aksama kaldı. ne gusel hevesle gıtmıstım husrana ugradım. bır ıkıncısıde kaynanamın bu gune kadar bana aldıgı herseyı bırlıkte alıp ta dun gıdıp tam aksına kayınpederımle 2 tane bırden abuk subuk nevresım almasıydı. canım sıkıldı gorunce. begendım de aldıgın yere bakayım hosuma gıden olursa degıstırırım dedım. bakıcam bakalım ne var ne yok dıe

tatlım tesekkurler bunlar zebrano fakat bnm mobılyalarım degıl sadece rengı tarıf edebılmek adına koydum bnde ıns en yakın zamanda alıyorum hemen koyarım resımlerını sızler ıcın

Kına hediyesi, anı olarak kalacak değişik bir şeyler araştırıyorum,
sizler ne düşünüyorsunuz, fikirlerinize ihtiyacım var

tatlım bn oje dagıtmayı dusunuyorum genclere artı nedıme bıleklıgı ve kına da dagıtıcam. bunun gıbı yapıcm ojelerıde

kızlar gelinliğin altına converse giyecek lan var mı??? nasıl olur sizce.

bn once topuklu gıyıp degıstırmek ıcın yedek alıcm converse

değişik bir fikir güzel olur bence, ama sanki 100 adedi 80 tl fazla gibi geldi bana daha uygun bulabilirsin bence..

evet canım bulabilirsem eklicem :) resmini ama sadece renk olarak gösterebilirim

tamam canım bekliyorum

sağol canım, daha güzelleri senin olsun inşallah.
ayakkabısı ve çiçeği renkli olanlar gördüm ben baya hoş duruyor
ama her ayakkabı ve çiçek uyumlu olmuyor şık olmalı ayakkbı bence

bir kaç örnek buldum dediklerim tam bunlar değil.fena değiller, burunları kapalı olsa daha iyi olurmuş

Eki Görüntüle 377231

ama dediklerimden bulursam eklicem

nasıl resim ekliyorum canım. buldum ama ekleyemiyorum

canım sıkma canını değiştirirsin istediğin bir şeyle oje fikri de gayet ilginç olmuş ve değişik tuttum bu fikri
canım converse nasıl giycen sade beyaz mı yoksa yanları krımızı çizgili falan oluo yaa onlardan mı?

nasıl resim ekliyorum canım. buldum ama ekleyemiyorum

önce resimlerin bilgisayarında kayıtlı olması gerek.
sonta ataç işaretinden eklemek istediğin resimleri ekliosun,

süperler canım :)
çok eğlenceli renkli olmuşlar,
bunlardan kaçar tane yaptırmak lazım ortalama olarak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…