- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #10.801
evet başı ben çekyorum diyecektim ama benden önce ( Lilapausee ) varmış :13:
Ben beğenmiyorum
Hatta çok itici geliyor
İlerleyen saatlerde topuklu ayakkabılarımı çıkarıp
Babet giyeceğim ben
çok az kalmış, heyecan doruktadır şimdi ne güzel darısı başımızagelinliksiz mi abovvvv
aynen tatlım sadece ölçü işin gittim gidiş o gidiş başkada yok:)
Kızlar bugun
Çamaşır-Bulaşık Mak almaya gideceğiz
Bulaşık makinasını kaplamalı alcam
Sabit Mutfak dolabına monte edilcek
ben düşündüm bi ara ama sonradan değiştirdim fikrimi:) gelinliğimin altın su yeşili ayakkabı yaptırdım :)) el çiçeğimle kombine edeceğim :))
bende en başlarda beğenmiyordum ama sonraları cazip geldi, o kadar saat topuklu ayakkabı giy sonra değiştir yerine giyenlere baktım çok cici duruyor. normalde de converse seven biriyim zaten.
kararsız kaldım şimdi:44::44::44:
Eki Görüntüle 377213 önce böle bi ayakkbı giyip
Eki Görüntüle 377211 sonra böle bi babet mi giysem acep
kızlar ben de gircem inş. listeye yarın sabah, bu akşam salonumuzu tutmaya gitçez kısmetse, isteğimiz 29 eylülden yana ama beğendiğimiz salon o tarihte dolu 6 ekime atabiliriz son bi görüşüp şu işi de hallederiz inş hayırlısıyla
merhaba canım;
ben mobilyalarının hepsini beğendim ve uyumlular. yalnız yemek odasında istikbal olan daha güzel gibi sanki
ben daha almadım mobilyalarımı
cnmmm; tşk ederim:))
İşiniz rast gitsin canım ,
su yeşili mi, değişik bir renk miş, resmi var mı?
eğer converse giymessem
bende el çiçeğimi bunlardan biri gibi düşünüyorum
Eki Görüntüle 377215
Eki Görüntüle 377214
ayakkabımlarımda;
Eki Görüntüle 377217
Eki Görüntüle 377216
çiçeğimin rengi ile uyumlu mendil taktırcam nişanlıma
nasıl olur sizce?
İşiniz rast gitsin canım ,
su yeşili mi, değişik bir renk miş, resmi var mı?
eğer converse giymessem
bende el çiçeğimi bunlardan biri gibi düşünüyorum
Eki Görüntüle 377215
Eki Görüntüle 377214
ayakkabımlarımda;
Eki Görüntüle 377217
Eki Görüntüle 377216
çiçeğimin rengi ile uyumlu mendil taktırcam nişanlıma
nasıl olur sizce?
hayırlı haberlerini bekliyoruz canım, seni de ekleyelim listeye
merhaba canım,
takımlar çok hoş hayırlı uğurlu olsun,güle güle kullanın,
zebrano mobilya herhalde,
bence halı açık renk olursa oldukça ferah durur, çünkü eşyalar renkli artı halı da renk olursa boğucu olabilir,
özelliklede krem rengi veya beyaza yakın desensiz türlerden olabilir diye düşündüm,
kolaylıklar diliyorum
Kına hediyesi, anı olarak kalacak değişik bir şeyler araştırıyorum,
sizler ne düşünüyorsunuz, fikirlerinize ihtiyacım var
kızlar gelinliğin altına converse giyecek lan var mı??? nasıl olur sizce.
sorma canım yaaa, ben modeli beğendim kaporamı verdim, biz size prova için haber vericez dediler... üzerine basa basa da dedim 5 MAYIS düğünüm diyee. bakalım, hala bekliyorum o haberi
kızlar bende kına için şöyle birşey düşündüm,
Eminönü Şarkhan da ( yanlış hatırlamıyorsam) küçük kırmızı Hürrem Kaftanları çıkmış, anahtarlık olarak ( 100 adedi 80TL) diyorum ki, onlardan alıyım, arkasına kırmızı tül birde üzerine minik kınalardan koyayım, üzerine de "Tuğba'nın Kınası" yazıp dağıtıyım...
nasıl olur sizce???
evet canım bulabilirsem eklicem :) resmini ama sadece renk olarak gösterebilirim
topuklu ayakkabına bayıldım, ben de renkli çiçek kullanmayı düşünüyorum, ya toz pembe ya da lila, hatta ayakkabıları da o renk alsam sırıtır mı diye düşünmüyo değilim, çok güzel görünüyor canım, Allah gönlüne göre bulmanı nasip etsin inş.
nasıl resim ekliyorum canım. buldum ama ekleyemiyorumdeğişik bir fikir güzel olur bence, ama sanki 100 adedi 80 tl fazla gibi geldi bana daha uygun bulabilirsin bence..
tamam canım bekliyorum
sağol canım, daha güzelleri senin olsun inşallah.
ayakkabısı ve çiçeği renkli olanlar gördüm ben baya hoş duruyorama her ayakkabı ve çiçek uyumlu olmuyor şık olmalı ayakkbı bence
bir kaç örnek buldum dediklerim tam bunlar değil.fena değiller, burunları kapalı olsa daha iyi olurmuş
Eki Görüntüle 377231
Eki Görüntüle 377232
Eki Görüntüle 377233
ama dediklerimden bulursam eklicem
gunaydın kızlar bn geldım :))) dun aksam mobılyalarımı alamadık cunku bızımle ılgılnen abı ızınlıymıs öle olunca baska aksama kaldı. ne gusel hevesle gıtmıstım husrana ugradım. bır ıkıncısıde kaynanamın bu gune kadar bana aldıgı herseyı bırlıkte alıp ta dun gıdıp tam aksına kayınpederımle 2 tane bırden abuk subuk nevresım almasıydı. canım sıkıldı gorunce. begendım de aldıgın yere bakayım hosuma gıden olursa degıstırırım dedım. bakıcam bakalım ne var ne yok dıe
tatlım tesekkurler bunlar zebrano fakat bnm mobılyalarım degıl sadece rengı tarıf edebılmek adına koydum bnde ıns en yakın zamanda alıyorum hemen koyarım resımlerını sızler ıcın
tatlım bn oje dagıtmayı dusunuyorum genclere artı nedıme bıleklıgı ve kına da dagıtıcam. bunun gıbı yapıcm ojelerıde
Eki Görüntüle 377222
bn once topuklu gıyıp degıstırmek ıcın yedek alıcm converse
nasıl resim ekliyorum canım. buldum ama ekleyemiyorum
yarın bende ıslanacam mmmmmm yupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ya tatlım resim var ama ekleyemiyorum
Bunlarda benim kına için aldıklarım;
İş arkadaşlarım için kına hatırlıklarım
Eki Görüntüle 377197
Kına sepetim
Eki Görüntüle 377198
Kına Tepsim
Eki Görüntüle 377199
Lavantalı kına hatıralıklarım
Eki Görüntüle 377194
Gelin hamamı için davetiye şeklinde kullancağım kına hatıralıklarım
Eki Görüntüle 377195
Kınalarım
Eki Görüntüle 377196
Birde Kına bilekliğim var Nedimelerime vereceğim
Kollarına takmaları için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?