- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #10.821
süperler canım :)
çok eğlenceli renkli olmuşlar,
bunlardan kaçar tane yaptırmak lazım ortalama olarak?
resim boyutlarını paintte değiştir öyle dene piksel yüksek olduğu için yüklemiyodur canım
canım sıkma canını değiştirirsin istediğin bir şeyleoje fikri de gayet ilginç olmuş ve değişik tuttum bu fikri
canım converse nasıl giycen sade beyaz mı yoksa yanları krımızı çizgili falan oluo yaa onlardan mı?
önce resimlerin bilgisayarında kayıtlı olması gerek.
sonta ataç işaretinden eklemek istediğin resimleri ekliosun,
normal bıleksız yanı kısa olanlardan duzbeyaz tatlım. bu arda kaynanamın aldıgı nevresımler
bunu hıc begenmedım ya
Eki Görüntüle 377248
bu neyse bıraz ıdare eder
Eki Görüntüle 377249
kızlar gelinliğin altına converse giyecek lan var mı??? Nasıl olur sizce.
Canım benim kınada erkek tarafı olmayacak
200 Ad Kına
10 AD Uğur böcekli notluk
10 Ad Anahtarlık
100 Ad Lavanta-Mıknatıslı
Bu şekilde yaptırdım
pc var resim ama ekleyemiyorum
bende en başlarda beğenmiyordum ama sonraları cazip geldi, o kadar saat topuklu ayakkabı giy sonra değiştir yerine giyenlere baktım çok cici duruyor. normalde de converse seven biriyim zaten.
kararsız kaldım şimdi:44::44::44:
Eki Görüntüle 377213 önce böle bi ayakkbı giyip
Eki Görüntüle 377211 sonra böle bi babet mi giysem acep
Harikasın canım, çok sağol
ne güzel halletmişsin, bizde erkek tarafıda (sadece bayanlar tabii :)) gelecek ama genelde ortak
çevremiz, o yüzden ne kadar yaptırmalıyım bilemiyorum, 100er tane olsa yeter gibi geliyor
ama yetmezsede kötü olur, aslında düğün gibi misafirler arayarak kına içinde rezervasyon yaptırsa
davetliler sayıyı kesinleştirmem kolay olur :)
Kızlar bu davetiyelerden birini seçmem lazım
sizce hangisini seçmeliyim
Eki Görüntüle 377251 Eki Görüntüle 377250 Eki Görüntüle 377252
Canım ben ilk 100 ad aldım
sonra az gözüktü bi 100 tane daha aldım
Fazla olsun eksik olmasın
Modeller güzelmiş canım,
bende burnu açık modelelleri beğeniyorum ama uzun saat ayakta kalınca şişiyor parmaklar
o yüzden kapalı olsun istiyorum, düğünde nişanlım dans etmek istemiyor, utanıyor herhalde :)
oynamakta bana yasak e oturacaksam da düz ayakkabıya gerek kalmayacak gibi
3nüde yaptırayım en iyisihepsi güzel canım ,sade ve zarif tercihler
birincinin zarfı,ikincinin kağıt dokusu çok hoş
aynen canım yaaHaklısın aslında fazla olsun eksik olmasın,
böyle durumlarda mahçup olmak hiiiç hoş olmaz,
birde onlar için strese girmeyelim
şu salonu bi tutsak rahatlıycam kızlar ya, böyle iş ciddiye binmemiş gibi geliyo, salon tutulunca daha resmi olacak sanki herşey :))
gunaydın kızlar bn geldım :))) dun aksam mobılyalarımı alamadık cunku bızımle ılgılnen abı ızınlıymıs öle olunca baska aksama kaldı. ne gusel hevesle gıtmıstım husrana ugradım. bır ıkıncısıde kaynanamın bu gune kadar bana aldıgı herseyı bırlıkte alıp ta dun gıdıp tam aksına kayınpederımle 2 tane bırden abuk subuk nevresım almasıydı. canım sıkıldı gorunce. begendım de aldıgın yere bakayım hosuma gıden olursa degıstırırım dedım. bakıcam bakalım ne var ne yok dıe
tatlım tesekkurler bunlar zebrano fakat bnm mobılyalarım degıl sadece rengı tarıf edebılmek adına koydum bnde ıns en yakın zamanda alıyorum hemen koyarım resımlerını sızler ıcın
tatlım bn oje dagıtmayı dusunuyorum genclere artı nedıme bıleklıgı ve kına da dagıtıcam. bunun gıbı yapıcm ojelerıde
Eki Görüntüle 377222
bn once topuklu gıyıp degıstırmek ıcın yedek alıcm converse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?