2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Nasıl yani oynamak yasak
Kendi düğününde oynamıcakmısın??
Dans etmek adet güzelcim olmaz aaaa
Ben düğünüme saklıyorum kendimi vallahi bi oynucam bi oynucam dökcem bütün kurtlarımı

Damat olarak o oynarmış hepimize yetermiş :)
önce tartıştık bu konuda ne demek bende o günümü eğlenerek geçirmek istiyorum diye,
baktım ki başa çıkamıyorum sessiz kalıyorum şimdi, o gün olsun nasıl olsa unutur heycandan,
tanıdık tanımadık (garsonlar,salon yetkilileri,fotoğrafçı vs) onların yanında eşinin oynamasını kıskanırmış
bu yaz tam 8 sene doluyor canım, kavuşmayı bekliyoruz, ömrümün en güzel yılları böyle geçti,
tabiki kutlamak her gelin gibi benimde hakkım diye düşünüyorum, oynamak neyse de dansa nasıl
ikna ederim hiiiiç bilmiyorum

kızLAR gelincikler günaydıııııınnnnn tatlllılarrrrrrrr 2014 de bebek yapmak isteeyen varmı birlikte yapalımmm

Cınk bende beğenmedim
Sen değiştir canım

bnce pek begenmedım tatlım degıstırıcem kesınlıkle. bastan ayıp mı olur dıye dusundum ama bnden habersız almasıda ayıp bnce o yuzden gıdıp degıstırcem.

Hayırlısı olsun canım,
geç olsunda güç olmasın derler :)
mobilyaların alınınca resimlerini bekliyoruz,
bu arada ojeler ne kadar şirin, bende mi yapsam diye düşünüyorum

kınada aldım ojede alıcam kınaları genelde buyukler alıyolar genclerede bunları dagıtıcam. sende yapabılırsın degısık olur.

normal bıleksız yanı kısa olanlardan duzbeyaz tatlım. bu arda kaynanamın aldıgı nevresımler

bunu hıc begenmedım ya

Eki Görüntüle 377248

bu neyse bıraz ıdare eder

Eki Görüntüle 377249

iki nevresimde güzel bence, hatta bir ara internetten bende bunlardan alayım mı diye düşünmüştüm. hiç verme bence hiç geri misafirlerine verirsin hem kayınvalidenin de gönlü olur bence , başka alırsın kendine

Kızlar bu davetiyelerden birini seçmem lazım
sizce hangisini seçmeliyim
Eki Görüntüle 377251 Eki Görüntüle 377250 Eki Görüntüle 377252

ben bunu seçtim.
Eki Görüntüle 377274

tatlım ekleyemedim bi türü bende remini koydum

aaa avatar resmindeki mi ayakkabın yoksa, çok değişik miş güle güle giy canım

selam kızlar:)uzun zamandır takip ediyodum burayı :) benim düğünümde 17 haziranda kısmetse

hoşgeldin canım aramızaAllah işlerini rast getirsin canım kolaylıklar versin.

Son düzenleme:
3nüde yaptırayım en iyisi

aynen canım yaa
Sonra arkadan laf edilir eli gitmemiş kına almaya diye
aman stres yapmayım aklımda durmasın

Üçünden de yaptırayım yazınca aklıma geldi,
buse terimin bloğunda görmüştüm sanırım,
davetiyeler farklı reklerde basılmıştı,
çok ta hoş olmuştu :)

bende 9 aralık 2012:)

MERHABA :) Bende araniza yeni katilanlardanim uzun zamandir uzak takipciydim baktim dayanamiyrm bende katilayim dedim.Ama suan bu yazilanlari okuyunca dugun tarihi icin gec kalmis hisseettim kendimi 10 gunluk nisanliyim galiba 2012 nisanli olarak bitecek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…