2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

benim son 1 ayım

evet aynen o kadar rahatki hiç çıktı var derdi yok:)) tavsiye ederim

valla ölede işte yollamıyo adam sen oraya gidip eleleme dio işte ölemi yapcn diyo yok diyooo işte gelde anlatttt yaaa kendim aypıyorum kendi çeksin cezsını yapck bişey yok

hoşgeldin cnm resimdekini acuna benzettim yaa :)))

hoşbulduk tatlımmm resimdeki acun zatenn ben çok severim kenidisini hem acun hemde fener formlı daha ne olsun dedim :) biz bu topiğin eski müdavimlerindeniz eskilerden kimse kalmamış artık dağıldık geçen sene haziranda nişanı birlikte yaptıkk burdakilerle sevincimizi üzüntümüzü her şeyimizi paylaştıkkk hepsini çok seviuyorum ve çok özledimmm

hormonlara bi zararı yokmu onun canım yaaa:2:

Valla ben 2005 de yaptırdım canım, hiç sakıncasını görmedim,
sadece yapılırken ağrısı oluyor ama yıllarca rahat etme düşüncesi değer dedirtiyor :)
şimdide koltuk altı yaptırıyorum, o da harika tatlım

bende dedimki nisanlısı ne kadara acuna benziyoo :)))) hatta özelden sordumda posta girişirn doluydu :) mesaj atılmıyor

ne tür lazer canım,
ben hastanede yaptırdım alexander lazer türü,
beyaz ten siyah kıl da ve türk insanı yapısına en uygun olan bu diye biliyorum,
bazı bölgeler değilde üst bölge erken biterken alt bölüm daha sonraki seanslarda bitiyor
ama jilet yasak değil ve çıkar çıkmaz gidebiliyorsun, bitde rütuş seansı var dökülmeyenler için,
sizde jilet nişye yasak anlamadım

Liste süper olmuş eline saglik bal_bocegi hepimize mutluluklar arkadaslar :)) listeyi görünce heyecanlandim cokta mutlu oldum :)))

2 sene önce başladım epilasyona bende kızlari

koltuk altım %98 bitti.. ara ara tüycüklerim çıkıyo onlara gidiyorum 6 ayda bir neredeyse..
genital bölgem ise %70 bitti..
bacaklarımda ise makinanın görmediği kıllar kaldı.. beyaz tenli ve açık renkli kıllarım var makina da göremiyo tabi onları... çok büyük rahatlık arkadaşlar gidin bence de...
seanslarım 3 - 4 ayda bire düştü.. düşünün yani bi yaptırıyorum 4 ay bebek gibiii

tatlım renk aynı ama sadece ben fiyonk yaptırdım onüne çok şatafatlı oluyodu yoksa:))

güzel olmuştur kesin

ben de bende size zahmet başı şimdilik ben çekiyorum sanırım

bende msj atamıyorum balböceğine rica etsem atarmısınız

hoşbulduk :) 1 ay kaldı düğüne gerçekten heyecanlıyım

mesaj atıyorum kızlar ben bal böceğine,
trianka 5 mayıs,
ESMERSİRİNE 23 nisan,

cadica senin ne zamandı canım ekleteyim seni de? başka var mı unuttuğum kızlar?

Son düzenleme:
ben komple gittim 2 sene sürdü 1 seans daha giderim belki yazın gidilmiyo bi de 2 ayda 1 falan gittiğim için uzun sürdü 10-12 seans sürmüştür
gittiğim yer eski müşterilerine özel bi kart çıkartmış ondan aldım ömür boyu tekrar çıkarsa falan doğumdan sonra ne zaman istersem para vermeden istediğim kadar gidebilcem

ben sedece genetal ve koltukaltına gidiyorum nerdeyse bitti 2 - 3 ayda bir gidiyorum yok denilecek kdar az. bacak olarakda inşş evlendikten sonra düşünüyorum

ben de aynen senin gibiyim tatlım

Bendede aynı sorun var Canim beyaz ten açık renk tüyler benimde bitmek üzere artık 7 seas oldu süper kolaylık çok rahat oluyor :))

Alecander benimde
Jilet kıl köklerini kalınlaştırdığı için istemiyorlar
Rutuj yapmıyorlar artık gerek yok diyor doktor hanım
Çıkar çıkmaz giderimde benim çıkmıyor uzamıyor
tüy gibi minicik oluyor 2aya yaklaşık sürede
Ama üstte azalma var
Koltuk altımda baya var
Ama bikini böl yan kısımları canım cok acıyor diye herhalde özen göstermiyor kalıyor orası
Ve malum bölgeye yakın yerlerde kalıyor
Canım baya yanıyor
Senin lazer losyon sürüp mü yapıyor?
Bende yok öyle birşey direk temas
Arkadaşımın gittiği yerde bir jel sürüyorlarmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…