2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

canım IPL laser de jel sürüyolar alex de bşy sürmüyolar zaten üfleme yeri var ondan gerek kalmıyo

Alecander benimde
Jilet kıl köklerini kalınlaştırdığı için istemiyorlar
Rutuj yapmıyorlar artık gerek yok diyor doktor hanım
Çıkar çıkmaz giderimde benim çıkmıyor uzamıyor
tüy gibi minicik oluyor 2aya yaklaşık sürede
Ama üstte azalma var
Koltuk altımda baya var
Ama bikini böl yan kısımları canım cok acıyor diye herhalde özen göstermiyor kalıyor orası
Ve malum bölgeye yakın yerlerde kalıyor
Canım baya yanıyor
Senin lazer losyon sürüp mü yapıyor?
Bende yok öyle birşey direk temas
Arkadaşımın gittiği yerde bir jel sürüyorlarmış

kızlar gelinliğin altına converse giyecek lan var mı??? nasıl olur sizce.

conversinde giyileceği yer var giyilmeyeceği yer var canım yaa rahatlık isteniyorsa şık bi babet alın ben öyle düşünüyorum yani canım gelinliğin altına converse olurmu yani bence olmaz:44:

Kızlar bugun
Çamaşır-Bulaşık Mak almaya gideceğiz
Bulaşık makinasını kaplamalı alcam
Sabit Mutfak dolabına monte edilcek

hayırlı olsun canım güle güle kullan inş. ben hallettim o işleri geçen ayda borcum bitti çok şükür

ben düşündüm bi ara ama sonradan değiştirdim fikrimi:) gelinliğimin altın su yeşili ayakkabı yaptırdım :)) el çiçeğimle kombine edeceğim :))

bende çiçeğim ve ayakkabımı toz pembe istiyorummm

hayırlısı olsun canım gönlnüze göre olur inşallah planlarınız

ben senin gibi düşünüyorum önce topuklu sonra babet

ayy çok hoş olur kaftan falan du bende bakayım yaa

günaydın canım sanada nişanlınada geçmiş olsun

ben ayakkabımla çiçeğimi toz pembe istiyorum damat içinde yaka çiçekleri var senin buketinle aynı yapıyorlar küçük cebe konuyo hoş duruyo canım

şu salonu bi tutsak rahatlıycam kızlar ya, böyle iş ciddiye binmemiş gibi geliyo, salon tutulunca daha resmi olacak sanki herşey :))

aynen öyle resmi değilmiş gibi geliyordu banada bişi konuşamıyorduk tarih belli değil diye plan yapamıyorduk salon tutuldu rahatladık valla çoğu işimizide hallettik darısı başına yanii

toz pembe istiyorum bende sırtıkmaz yaa

geç olsun güç olmasın canım vardır bunda da bi hayır
ojelerde güzelmiş

hepsi güzel ama şu yeşilli olanı daha öncede görmüştüm çok hoşuuma gitmişti

Kızlar bu davetiyelerden birini seçmem lazım
sizce hangisini seçmeliyim
Eki Görüntüle 377251 Eki Görüntüle 377250 Eki Görüntüle 377252

birincinin zarfı ikincinin davetiyesi güzel canımm

canım bencede ikna et neden öyle düşünüyorki o günü esas kızla esas oğlanısınız siz yani oynamasanda gözler üstünüzde olacak hem o kadar beklemişsin gün senin günün yaniii

selam kızlar:)uzun zamandır takip ediyodum burayı :) benim düğünümde 17 haziranda kısmetse

hoşgeldin canımm hayırlı olsunnn

Nasıl yani oynamak yasak
Kendi düğününde oynamıcakmısın??
Dans etmek adet güzelcim olmaz aaaa
Ben düğünüme saklıyorum kendimi vallahi bi oynucam bi oynucam dökcem bütün kurtlarımı

aynen yaa nişandada döktüm kurtlarımı düğünde de dökücem inş...

Günaydın kızlar :)) yine dokurmuşsunuz kına için süper resimler eklemiştiniz hepsini çok beğendim fikirler harika herkese kolay gelsin:)) 2012 gelinleri süper :))

günaydın canım hoşgeldin

kızLAR gelincikler günaydıııııınnnnn tatlllılarrrrrrrr 2014 de bebek yapmak isteeyen varmı birlikte yapalımmm

günaydın canımmm ben olabilirim senle anne adayıı

bende 9 aralık 2012:)

hayırlı olsun canımm

nişan durumu beni inanılmaz geriyor ya bende bu süreci biran önce atlatmak istiyorum:)

aksine tadını çıkar niye geriliyorsun ki?

hayırlı olsun canım bende 11 aydır nişanlıyım ama 2011 den beri

Günaydın Arkadaşlar

günaydın hoşgeldinnnn

en yakın düğün benimki sanırım 28 nisan

evet galiba senin hayırlı olsunnn

anaa 6 ay 4 hafta diyo şükür şu 7 den kurtuldum yaa

ohh böle böle bitecek inşallah

hayırlı olsun canım inş. gönlüne göre olur

katılıyorumm

size tavsiyem nişanlınızla geceeleri yatmadan evlilik zamanlarınızdaki anları mesajlaşııın çok iyi oluyorrr

zaten başka yaptığımız yada konuştuğumuz bişi yok

kızlarr inşallah hepmizin cok güzel geçer düğünü gün sayıyorum..

aminnnn...

merhaba canım aminnn

Eki Görüntüle 377288

kızlar beim gelin ayakkabımın modeli böye :)

tatlım renk aynı ama sadece ben fiyonk yaptırdım onüne çok şatafatlı oluyodu yoksa:))

ben çok beğendimmm

hormonlara bi zararı yokmu onun canım yaaa:2:

bende zararlı diye biliyorum

valla ölede işte yollamıyo adam sen oraya gidip eleleme dio işte ölemi yapcn diyo yok diyooo işte gelde anlatttt yaaa kendim aypıyorum kendi çeksin cezsını yapck bişey yok

senin ki çok kıskanç galiba

bi doktorlara sorıyım madem yaa meraklandım simdi

sorunca banada söle sonucu merak ettim

ilk örme saç şekli çok hoşuma gitti kınada mı nikahtamı yaptırsam karar veremedim :)

Kızlar mavi benim nişan elbisem
Kırmızı ise kına için beğendiğim
Ama nişanda 80 kiloya yakındım
Şuan 70 kiloyum
Ve elbisem çok büyük geliyor
Kırmızı ile benziyor diye ben nişan elbisemi diktirdiğim yere götürüp kırmızı gibi yaptırım tekrar giycem

Kınada ise şu elbiseyi diktircem
Gelinliğide kabarık istemediğim için içimde kalcak

Yani kına da 3 elbise dğeiştiricem
1 Kınalık kabarık
2 Bindallı
3 Nişan elbisemin tadilatından sonraki hali

değişik birşeyler yapmak istiyorumda netten pek bulamadım düzgün bişey.teşekkür ederim canım başka model bulamazsam dediğini yaparım oda çok güzel olur heralde süslersek biraz daha

ince kalanları, tek tük olanları veya açık renkte çıkanları iyneli epilasyonla bitirebiliyorlar.

TÜNAYDINNNNN KIZLARRR...
canım 3 elbise fazla değilmi ben 2 tane giycem ona bile üşeniyorum. Birtane kabarık giycem seninki gibi diğeride bindallım olacak. 3. elbise bana fazlda geldi tatlım ya..Bu arada beyaz eşya alcakmışınız bugün şimdiden hayırlı olsun...
Bir sürü şey konşulmuş bende lazere gidiyorum diode lazer ütüleme cihazı çok faydasını göremedim henüz ama sabırla ve inatla bekliyorum son 3 senastır etki etmeye başladı gözle görülür şekilde ve hiç acı hissetmiyorum bende.

hayırlı olsun canım,
bence nişan elbisende çok hoşmuş,
madem moda evine götürceksin,daralttırma yaptırırken elbisenin üzerine kendi renginde dantel aplike yapılabilir
veya mesela tek omuza doğru ışıltılı taş süsleme yaptırarak ufak tefek detaylarla tamamen farklı görüntü elde edebilirsin :)
hatta tek el süslemeli eldiven,dantel eldiven takabilirsin, hem zayıflamışsında tamamen değişik bir havası olur.

aaa evet canım çok teşekkür ederim fikirlerinize ihtiyacım var..
Şu en son resim için ne diyorsun??
Pudra rengi yaptırmayı düşünüyorum

canım IPL laser de jel sürüyolar alex de bşy sürmüyolar zaten üfleme yeri var ondan gerek kalmıyo

alexander da jel yok canım,
üfleyen soğutucusu var zaten
ben ağrı az olsun diye emla krem kullanıyorum.
epilasyondan yarım saat önce sürdümü bayağı etkisi oluyor,
böylece kalan bölgelere rahat yaptırırsın.
Ayrıca lazer uygulanan tüylere seans atlamamak kaydıyla
kesmek zarar vermez demişti dr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…