- 12 Ocak 2011
- 8.811
- 8
- 158
- 38
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #10.921
Alecander benimde
Jilet kıl köklerini kalınlaştırdığı için istemiyorlar
Rutuj yapmıyorlar artık gerek yok diyor doktor hanım
Çıkar çıkmaz giderimde benim çıkmıyor uzamıyor
tüy gibi minicik oluyor 2aya yaklaşık sürede
Ama üstte azalma var
Koltuk altımda baya var
Ama bikini böl yan kısımları canım cok acıyor diye herhalde özen göstermiyor kalıyor orası
Ve malum bölgeye yakın yerlerde kalıyor
Canım baya yanıyor
Senin lazer losyon sürüp mü yapıyor?
Bende yok öyle birşey direk temas
Arkadaşımın gittiği yerde bir jel sürüyorlarmış
saol canım benimmmm tsk ederimgüzel olmuştur kesin
mesaj atıyorum kızlar ben bal böceğine,
trianka 5 mayıs,
ESMERSİRİNE 23 nisan,
cadica senin ne zamandı canım ekleteyim seni de? başka var mı unuttuğum kızlar?
o zaman seni de ıslatalım
Eki Görüntüle 377331 Eki Görüntüle 377332
Şu zamana kadar ıslatılanlar;
my_everything
duckling
emyay_8990
SehKer
good_heart
cigdm16
_emos_
HayatimM
okaplan
eylül.
Trianka
bal_bocegi
saliha_25
cadica
ne tür lazer canım,
ben hastanede yaptırdım alexander lazer türü,
beyaz ten siyah kıl da ve türk insanı yapısına en uygun olan bu diye biliyorum,
bazı bölgeler değilde üst bölge erken biterken alt bölüm daha sonraki seanslarda bitiyor
ama jilet yasak değil ve çıkar çıkmaz gidebiliyorsun, bitde rütuş seansı var dökülmeyenler için,
sizde jilet nişye yasak anlamadım
kızlar gelinliğin altına converse giyecek lan var mı??? nasıl olur sizce.
Kızlar bugun
Çamaşır-Bulaşık Mak almaya gideceğiz
Bulaşık makinasını kaplamalı alcam
Sabit Mutfak dolabına monte edilcek
ben düşündüm bi ara ama sonradan değiştirdim fikrimi:) gelinliğimin altın su yeşili ayakkabı yaptırdım :)) el çiçeğimle kombine edeceğim :))
kızlar ben de gircem inş. listeye yarın sabah, bu akşam salonumuzu tutmaya gitçez kısmetse, isteğimiz 29 eylülden yana ama beğendiğimiz salon o tarihte dolu 6 ekime atabiliriz son bi görüşüp şu işi de hallederiz inş hayırlısıyla
bende en başlarda beğenmiyordum ama sonraları cazip geldi, o kadar saat topuklu ayakkabı giy sonra değiştir yerine giyenlere baktım çok cici duruyor. normalde de converse seven biriyim zaten.
kararsız kaldım şimdi:44::44::44:
Eki Görüntüle 377213 önce böle bi ayakkbı giyip
Eki Görüntüle 377211 sonra böle bi babet mi giysem acep
sorma canım yaaa, ben modeli beğendim kaporamı verdim, biz size prova için haber vericez dediler... üzerine basa basa da dedim 5 MAYIS düğünüm diyee. bakalım, hala bekliyorum o haberi
kızlar bende kına için şöyle birşey düşündüm,
Eminönü Şarkhan da ( yanlış hatırlamıyorsam) küçük kırmızı Hürrem Kaftanları çıkmış, anahtarlık olarak ( 100 adedi 80TL) diyorum ki, onlardan alıyım, arkasına kırmızı tül birde üzerine minik kınalardan koyayım, üzerine de "Tuğba'nın Kınası" yazıp dağıtıyım...
nasıl olur sizce???
Gunaydin kizlar.
Bugun markafonide cok guzel nevresimler, pikeli takimlar, uyku setleri vardi, fiyati da uygundu. Ben alicaktim ama oyle borclandim ki elim varmadiihtiyaci olanlar bi baksin derim.
Eylusum ben iyiyim hosum da, aldigim her kiloyu gobek ve cevresinden aliyorum. Popik de buyudu bi hayli :) tartildim, 58 kiloyum. Normalde 56 civari oluyorum. Bakinca 2 kilo cok degil gibi geliyo ama hepsini ayni yerden alinca goruntu kirliligi yaratiyo, o yuzden verme cabasindayim.
Ben de bi kac yil pilates yaptim, cok severim. Sonra tembellesip biraktim ama cok pismanim. Simdi yeniden baslamak istedim, bu sefer de doktorum izin vermedi. Mayis basi baslayabilirmisim en erken. Simdilik hafif bi diyetle idare ediyorum. Yani abur cubur, makarna, pilav, tatli, hamurisi ve yagli seylerden kacinip, ara ogunler (meyve falan) yiyerek bi seyler yapiyorum kendimce. Ise yarar muhtemelen, bi de arada kendimi cok yormadan yuruyusler yapiyorum.
Ay nisanlim cok hasta yaa kiyamamaklim hep onda, bu uzakliklarin gozu kor olsun!
İşiniz rast gitsin canım ,
su yeşili mi, değişik bir renk miş, resmi var mı?
eğer converse giymessem
bende el çiçeğimi bunlardan biri gibi düşünüyorum
Eki Görüntüle 377215
Eki Görüntüle 377214
ayakkabımlarımda;
Eki Görüntüle 377217
Eki Görüntüle 377216
çiçeğimin rengi ile uyumlu mendil taktırcam nişanlıma
nasıl olur sizce?
şu salonu bi tutsak rahatlıycam kızlar ya, böyle iş ciddiye binmemiş gibi geliyo, salon tutulunca daha resmi olacak sanki herşey :))
topuklu ayakkabına bayıldım, ben de renkli çiçek kullanmayı düşünüyorum, ya toz pembe ya da lila, hatta ayakkabıları da o renk alsam sırıtır mı diye düşünmüyo değilim, çok güzel görünüyor canım, Allah gönlüne göre bulmanı nasip etsin inş.
gunaydın kızlar bn geldım :))) dun aksam mobılyalarımı alamadık cunku bızımle ılgılnen abı ızınlıymıs öle olunca baska aksama kaldı. ne gusel hevesle gıtmıstım husrana ugradım. bır ıkıncısıde kaynanamın bu gune kadar bana aldıgı herseyı bırlıkte alıp ta dun gıdıp tam aksına kayınpederımle 2 tane bırden abuk subuk nevresım almasıydı. canım sıkıldı gorunce. begendım de aldıgın yere bakayım hosuma gıden olursa degıstırırım dedım. bakıcam bakalım ne var ne yok dıe
tatlım tesekkurler bunlar zebrano fakat bnm mobılyalarım degıl sadece rengı tarıf edebılmek adına koydum bnde ıns en yakın zamanda alıyorum hemen koyarım resımlerını sızler ıcın
tatlım bn oje dagıtmayı dusunuyorum genclere artı nedıme bıleklıgı ve kına da dagıtıcam. bunun gıbı yapıcm ojelerıde
Eki Görüntüle 377222
bn once topuklu gıyıp degıstırmek ıcın yedek alıcm converse
değişik bir fikir güzel olur bence, ama sanki 100 adedi 80 tl fazla gibi geldi bana daha uygun bulabilirsin bence..
tamam canım bekliyorum
sağol canım, daha güzelleri senin olsun inşallah.
ayakkabısı ve çiçeği renkli olanlar gördüm ben baya hoş duruyorama her ayakkabı ve çiçek uyumlu olmuyor şık olmalı ayakkbı bence
bir kaç örnek buldum dediklerim tam bunlar değil.fena değiller, burunları kapalı olsa daha iyi olurmuş
Eki Görüntüle 377231
Eki Görüntüle 377232
Eki Görüntüle 377233
ama dediklerimden bulursam eklicem
Kızlar bu davetiyelerden birini seçmem lazım
sizce hangisini seçmeliyim
Eki Görüntüle 377251 Eki Görüntüle 377250 Eki Görüntüle 377252
Modeller güzelmiş canım,
bende burnu açık modelelleri beğeniyorum ama uzun saat ayakta kalınca şişiyor parmaklar
o yüzden kapalı olsun istiyorum, düğünde nişanlım dans etmek istemiyor, utanıyor herhalde :)
oynamakta bana yasak e oturacaksam da düz ayakkabıya gerek kalmayacak gibi
Damat olarak o oynarmış hepimize yetermiş :)
önce tartıştık bu konuda ne demek bende o günümü eğlenerek geçirmek istiyorum diye,
baktım ki başa çıkamıyorum sessiz kalıyorum şimdi, o gün olsun nasıl olsa unutur heycandan,
tanıdık tanımadık (garsonlar,salon yetkilileri,fotoğrafçı vs) onların yanında eşinin oynamasını kıskanırmış
bu yaz tam 8 sene doluyor canım, kavuşmayı bekliyoruz, ömrümün en güzel yılları böyle geçti,
tabiki kutlamak her gelin gibi benimde hakkım diye düşünüyorum, oynamak neyse de dansa nasıl
ikna ederim hiiiiç bilmiyorum
selam kızlar:)uzun zamandır takip ediyodum burayı :) benim düğünümde 17 haziranda kısmetse
Nasıl yani oynamak yasak
Kendi düğününde oynamıcakmısın??
Dans etmek adet güzelcim olmaz aaaa
Ben düğünüme saklıyorum kendimi vallahi bi oynucam bi oynucam dökcem bütün kurtlarımı
Günaydın kızlar :)) yine dokurmuşsunuz kına için süper resimler eklemiştiniz hepsini çok beğendim fikirler harika herkese kolay gelsin:)) 2012 gelinleri süper :))
kızLAR gelincikler günaydıııııınnnnn tatlllılarrrrrrrr2014 de bebek yapmak isteeyen varmı birlikte yapalımmm
bende 9 aralık 2012:)
nişan durumu beni inanılmaz geriyor ya bende bu süreci biran önce atlatmak istiyorum:)
MERHABA :) Bende araniza yeni katilanlardanim uzun zamandir uzak takipciydim baktim dayanamiyrm bende katilayim dedim.Ama suan bu yazilanlari okuyunca dugun tarihi icin gec kalmis hisseettim kendimi 10 gunluk nisanliyim galiba 2012 nisanli olarak bitecek :)
Günaydın Arkadaşlar
en yakın düğün benimki sanırım 28 nisan
anaa 6 ay 4 hafta diyo şükür şu 7 den kurtuldum yaa
dışardan bakıldığında işin rengi farklı içerden çok farklıymış:) harıl harıl koşturuyosun düşünüyosun ama çok güzel şeyler tatlı yorgunluklar:)evimizin tadilatı bitti bizimde haftaya koltuk takımı köşe takımı yemek odası yatak odası hepsini alıcaz kısmetse.3 4 aydır araştırma içineydik karar verildi en sonunda
Aaa olurmu öyle şey
Dansda edilcek oyunda oynancak
Düğün yapmayın tatlım o zaman
Sen oynamayacaksan milletin oynaması için düğün mü yapcan
Kıskançlığın zamanı değil vallahi
İçine dert olur bak sonra müsade etme canım
O zamn insan içine de çıkma
Tanımadığı çok erkek var
Kıskançlık umarım başıma gelmez
tahammül edemeyeceğim birşey
aman dilimi ısırayım:18::18::18:
size tavsiyem nişanlınızla geceeleri yatmadan evlilik zamanlarınızdaki anları mesajlaşııın çok iyi oluyorrr
kızlarr inşallah hepmizin cok güzel geçer düğünü gün sayıyorum..
Merhabaaa Kızlarrrrr
herkezzz düğün hazırlıpındaa hepinizeee öncelikle büyük sabır diliyorumm ve umarım her şey gönlünüzceee olurrr
Böcüğümmm tatlımm özlüyorumm seni ... neler yaptın nerelerdesinnn ?
tatlım renk aynı ama sadece ben fiyonk yaptırdım onüne çok şatafatlı oluyodu yoksa:))
hormonlara bi zararı yokmu onun canım yaaa:2:
valla ölede işte yollamıyo adam sen oraya gidip eleleme dio işte ölemi yapcn diyo yok diyooo işte gelde anlatttt yaaa kendim aypıyorum kendi çeksin cezsını yapck bişey yok
bi doktorlara sorıyım madem yaa meraklandım simdi
güzel olmuştur kesin
mesaj atıyorum kızlar ben bal böceğine,
trianka 5 mayıs,
ESMERSİRİNE 23 nisan,
cadica senin ne zamandı canım ekleteyim seni de? başka var mı unuttuğum kızlar?
ben de aynen senin gibiyim tatlım
Eki Görüntüle 377347 Eki Görüntüle 377348 Eki Görüntüle 377349 Eki Görüntüle 377350 Eki Görüntüle 377351 Eki Görüntüle 377352 Eki Görüntüle 377353
fikir olur belki sağdan soldan pcye topladığım hoşuma giden modeller :)
Merhabalar,
bende bu konuları araştırıyorum,
bir kaç yere sordum beğendiklerim için bayağı çok fiyat istediler,
netten model bakıyorum,EMEKSENSİN sitesine bir bak istersen kına için süslü sabunlar, keseler var
ordan örnek alarak yapabilirsin,
bir arkadaşım da kendi yapmıştı, eminönünde yapma çiçekçilerden kıvrılan telli çiçeklerden aldık,
boncuklu tellerden ve kesilmiş hazır tüllerden aldık,sen kendinde duvak tülü alıp kesebilirsin,
içine badem şekeri ve altın şeklindeki çikolatalardan koydu,kese gibi toplayıp çiçekli ve boncuklu
tellerle sarıp üstüne kurdelayla süsledi, bence güzel olmuştu,kolay gelsin canım
2 sene önce başladım epilasyona bende kızlari
koltuk altım %98 bitti.. ara ara tüycüklerim çıkıyo onlara gidiyorum 6 ayda bir neredeyse..
genital bölgem ise %70 bitti..
bacaklarımda ise makinanın görmediği kıllar kaldı.. beyaz tenli ve açık renkli kıllarım varmakina da göremiyo tabi onları... çok büyük rahatlık arkadaşlar gidin bence de...
seanslarım 3 - 4 ayda bire düştü.. düşünün yani bi yaptırıyorum 4 ay bebek gibiii
Kızlar mavi benim nişan elbisem
Kırmızı ise kına için beğendiğim
Ama nişanda 80 kiloya yakındım
Şuan 70 kiloyum
Ve elbisem çok büyük geliyor
Kırmızı ile benziyor diye ben nişan elbisemi diktirdiğim yere götürüp kırmızı gibi yaptırım tekrar giycem
Eki Görüntüle 377356
Eki Görüntüle 377354
Eki Görüntüle 377355
Kınada ise şu elbiseyi diktircem
Gelinliğide kabarık istemediğim için içimde kalcak
Eki Görüntüle 377358
Yani kına da 3 elbise dğeiştiricem
1 Kınalık kabarık
2 Bindallı
3 Nişan elbisemin tadilatından sonraki hali
Kızlar mavi benim nişan elbisem
Kırmızı ise kına için beğendiğim
Ama nişanda 80 kiloya yakındım
Şuan 70 kiloyum
Ve elbisem çok büyük geliyor
Kırmızı ile benziyor diye ben nişan elbisemi diktirdiğim yere götürüp kırmızı gibi yaptırım tekrar giycem
Eki Görüntüle 377356
Eki Görüntüle 377354
Eki Görüntüle 377355
Kınada ise şu elbiseyi diktircem
Gelinliğide kabarık istemediğim için içimde kalcak
Eki Görüntüle 377358
Yani kına da 3 elbise dğeiştiricem
1 Kınalık kabarık
2 Bindallı
3 Nişan elbisemin tadilatından sonraki hali
hayırlı olsun canım,
bence nişan elbisende çok hoşmuş,
madem moda evine götürceksin,daralttırma yaptırırken elbisenin üzerine kendi renginde dantel aplike yapılabilir
veya mesela tek omuza doğru ışıltılı taş süsleme yaptırarak ufak tefek detaylarla tamamen farklı görüntü elde edebilirsin :)
hatta tek el süslemeli eldiven,dantel eldiven takabilirsin, hem zayıflamışsında tamamen değişik bir havası olur.
aaa evet canım çok teşekkür ederim fikirlerinize ihtiyacım var..
Şu en son resim için ne diyorsun??
Pudra rengi yaptırmayı düşünüyorum
canım IPL laser de jel sürüyolar alex de bşy sürmüyolar zaten üfleme yeri var ondan gerek kalmıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?