• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    206
Sağ olun kızlar , kesinlikle başlamam lazım takviyelere

Kızlar bi de , oğlum 22. Gününde , bugün diğer günlerden farklı davranmaya başladı, normalde uykuya gündüz de düşkündü , bugün çok fazla ayakta kaldı, emerken kendini geriye doğru atıyor ağzından göğsümü çıkarıyor ama hemen sonra geri almaya çalışıyor bırakmak istemiyor, sürekli memede durmak istiyor. Huysuzlanıyor gibi geldi. 20. Günlerde normal mi bunlar ?
bizimdr tam 21günde böyle huyu suyu değişti sürekli uyuyordu gözü o gün bi açtı bi dahada öyle uyumadı, artık çok zor uykuya dalıyor ve sürekli kucakta olmak istiyor 3hafta girişi ile bebeğim başka bi bebek oldu sanki şu an 6 haftayı geçtik ve gaz sancıları çoğaldı sürekli mız mız yapıyor uyumakta zorluk çekiyor

Kaç günlüktü bebeğin? 30 güne kadar 3, 40 güne kadar 4, 50 güne kadar 5, 60 güne kadar 6 saat gece uykusu uyuyabilir diye duymuştum.
34 olduk bugun kuzu o zaman 4 e kadar okey. İyi bari🤣
Kızlaaar help bebem elini dudağını emmeye başladı. Emzik bulmam lazım buna. Chatgpt avent ultra soft diyo. Kullanan var mı
Benimki ne bulursa emiyo eli benim boynum gecen suratima yapti ay cok garip bir his asiri sevdim ama🤣

Benimki ne bulursa emiyo eli benim boynum gecen suratima yapti ay cok garip bir his asiri sevdim ama🤣
Allah anali babali buyutsun 🌸🌸bebeginizin yuzunu ultrasonda gordunuzmu hic yda kc haftalik gorunebilir bilginiz vaemi

Biz ya cok tazyikli geliyor benimki sorun etmiyor ama bogazina cok kaciyor surekli nefessiz kaliyor bazen oksurmesi kesilse de 2-3 sn kaliyor sonra ciglik cigliga agliyor. Nefessiz kalinca beyne bir sorun olacak diye aklim cikiyor. Her seferinde de anlamiyorum tazyikli mi cunku ust kismi yumusak alt kisim sertlesiyor benim goguslerde. Ben elektrikli pompa ile cozdum sagma isini elle ya da manuelle gogus ucum aciyor

Sab simplex duzenli kullaninca bizde cok ise yaradi ya. Gazi bitirmiyor da parcalara boluyormus daha kolay cikariyormus hakikaten oyle oldu

Yaaa ay ben de kalsiyum ve magnezyum sorucam kemiklerim sizliyor

Benim laktoz intoleransim var bende cok gaz yapar. Bulantidan basimi kaldiramam sut ictigimde. Peynir vs yiyordum ama cocugu etkiler diye hepsini laktozsuz aldim🤷🏻‍♀️

Ama coraplarin guzelligiiiiii. Bizi influce etmez misin🙃 linkle bizi lutfen

Ay sagolasin cenem bi dursa daha gidecek gibiydi ama cok tatli istiyorum yaaa. Senin de hic bir sey kalmamis masallah

Kuzu ben siringa ve eldivenle veriyordum. Yavastan biberon denicem. Bir elime eldiven gecirip serce parmagimi emdirerek sutu siringayla minik minik dokuyorum dusundugunden hizli iciyorlar hem emme refleksini de devam ettirip meme reddine sebep olmuyormus yogun bakimda soylemislerdi m. Benimkinin de kilo alma sikintisi yok. Baktim uyurken dili de damaginda, dilini disari da cikariyor. Sadece o ses var. Konusmasini etkileyecek boyutta degilse ellettirmicem. Gorumcemde varmis 30 yasinda kestirmis demek konusmayi etkilemedi. Belki etkilemezse ellemem

Ya bu aylarda sanki sadece siyah beyaz mi goruyorlardi yoksa sadece o mu ilgilerini cekiyordu oyle bir sey vardi. Buyuk kizima kartlar almistim hep siyah beyazdi

Bizimki 600-1000 arasi almasini bekleriz demisti o zaman normal seninki de gunde 20-30 gr alsa yeterliymis

Tam olarak o gunlerde basliyor atak gaz vs gibi sorunlar. Her sey normal merak etme
Çorap hediye geldi 😕. yoksa biliyorsunuz memnun kalmadığım bir ürünü önermem 🤣🤣🤣

Aşkım hobi olarak yine emsinde uykusundan uyandırıyo kendini elini emmek için 🥲🥲🥲 memelerim sündü vallahi 🥲🥲🥲

Biz ya cok tazyikli geliyor benimki sorun etmiyor ama bogazina cok kaciyor surekli nefessiz kaliyor bazen oksurmesi kesilse de 2-3 sn kaliyor sonra ciglik cigliga agliyor. Nefessiz kalinca beyne bir sorun olacak diye aklim cikiyor. Her seferinde de anlamiyorum tazyikli mi cunku ust kismi yumusak alt kisim sertlesiyor benim goguslerde. Ben elektrikli pompa ile cozdum sagma isini elle ya da manuelle gogus ucum aciyor

Sab simplex duzenli kullaninca bizde cok ise yaradi ya. Gazi bitirmiyor da parcalara boluyormus daha kolay cikariyormus hakikaten oyle oldu

Yaaa ay ben de kalsiyum ve magnezyum sorucam kemiklerim sizliyor

Benim laktoz intoleransim var bende cok gaz yapar. Bulantidan basimi kaldiramam sut ictigimde. Peynir vs yiyordum ama cocugu etkiler diye hepsini laktozsuz aldim🤷🏻‍♀️

Ama coraplarin guzelligiiiiii. Bizi influce etmez misin🙃 linkle bizi lutfen

Ay sagolasin cenem bi dursa daha gidecek gibiydi ama cok tatli istiyorum yaaa. Senin de hic bir sey kalmamis masallah

Kuzu ben siringa ve eldivenle veriyordum. Yavastan biberon denicem. Bir elime eldiven gecirip serce parmagimi emdirerek sutu siringayla minik minik dokuyorum dusundugunden hizli iciyorlar hem emme refleksini de devam ettirip meme reddine sebep olmuyormus yogun bakimda soylemislerdi m. Benimkinin de kilo alma sikintisi yok. Baktim uyurken dili de damaginda, dilini disari da cikariyor. Sadece o ses var. Konusmasini etkileyecek boyutta degilse ellettirmicem. Gorumcemde varmis 30 yasinda kestirmis demek konusmayi etkilemedi. Belki etkilemezse ellemem

Ya bu aylarda sanki sadece siyah beyaz mi goruyorlardi yoksa sadece o mu ilgilerini cekiyordu oyle bir sey vardi. Buyuk kizima kartlar almistim hep siyah beyazdi

Bizimki 600-1000 arasi almasini bekleriz demisti o zaman normal seninki de gunde 20-30 gr alsa yeterliymis

Tam olarak o gunlerde basliyor atak gaz vs gibi sorunlar. Her sey normal merak etme
Teşekkür ederim, öyle de deneyeyim sütü vermeyi

Allah anali babali buyutsun 🌸🌸bebeginizin yuzunu ultrasonda gordunuzmu hic yda kc haftalik gorunebilir bilginiz vaemi
Amin sagolun. Detayli ultrasonda goruluyor eger bebis yuzunu donerse
Çorap hediye geldi 😕. yoksa biliyorsunuz memnun kalmadığım bir ürünü önermem 🤣🤣🤣
Ahahahhaha Tuh yaaa tum neti taricaz artik mecbur
Aşkım hobi olarak yine emsinde uykusundan uyandırıyo kendini elini emmek için 🥲🥲🥲 memelerim sündü vallahi 🥲🥲🥲
Ahahha yicem. Seninkine emzik lazim o zaman evet
Teşekkür ederim, öyle de deneyeyim sütü vermeyi
Ne demek umarim isine yarar

O şu anda büyüdükleri için yaptıkları bir şey canım benimki de yapıyor bu aylarda başlarmış☺️ bizim de ilk emziğimiz oydu tutmadı biliyosun😂
Benimki de agu luyor yicem ağzını haberi yok 😀
Bende sadece meme veriyorum.
12 de uyudu en gece uykuda 3 de uyandık.
4 de uyudu-6.5 da uyandık
7.5 da uyudu -10.30 da uyandık 😆
Toplam 8 saat uyumuş 00.00- 10.30 arası yeterli heralde. 12 den önce zaten uyuyor normal 1-2 saat

Benimki de agu luyor yicem ağzını haberi yok 😀
Bende sadece meme veriyorum.
12 de uyudu en gece uykuda 3 de uyandık.
4 de uyudu-6.5 da uyandık
7.5 da uyudu -10.30 da uyandık 😆
Toplam 8 saat uyumuş 00.00- 10.30 arası yeterli heralde. 12 den önce zaten uyuyor normal 1-2 saat
Sadece meme veren anneler ne durumdasınız ? 😆

12 gibi uyudu aynı 3 gibi uyandı
3.50 uyudu 5 te uyandı
6 ya doğru uyudu ki oraları ben çok
hatırlamıyorum 🤣 8.30 da uyandı bir fırt emdi
Sonra da mıkırdanarak 9.30 a kadar uyudu
Akşam 9 dan 12 ye kadar kavga dövüş vardı uyumadı emerken biraz kestirdi

3.50 uyudu 5 te uyandı
Bugün de çalıştırıyorum valla akşama full enerji başlıyor bakayım tutarsa öneririm😅
Bir de bizimki dışarda tam nazarlık bir papatya, dün hastanede her gören ne kadar sakin ne güzel uyuyor diye sevdi sevdi sonuç çökük gözaltları

Kızlar bebelerinizin gündüz uyanıklıkları nasıl? bizimki gündüz hep emip uyuma derdinde akşam eller havaya

3.50 uyudu 5 te uyandı
İyi o zaman aynı diyebiliriz nerdeyse 😆😆

3.50 uyudu 5 te uyandı
3Te uyudu 5:30 gibi kalktı
5:30 gibi uyudu 9 gibi uyandı
9:30 gibi uyudu 12de uyandı 🥲🥲🥲
Gece 3e kadar 23:00dan itibaren uyutmaya çalıştım yatırdım arkamı döndüm uyandı hep dövüşle mızırdanmayla geçti. Artık bayıldı uykusuzluktan bence 3te 🤣🤣🤣🤣 3e kadar şapşap elini emdi, dudağını emdi, omzumuzu falan emdi kendini hep uyandırdı çıldırdık 🤣 kollarını cırtlıyordum çok iyiydi şak diye uyuyordu uykusu varken bağlanınca. ondan kurtulmayı öğrenmiş kollarını çıkartıveriyor 🥲🥲🥲

Kızlar bebelerinizin gündüz uyanıklıkları nasıl? bizimki gündüz hep emip uyuma derdinde akşam eller havaya
Ayyyynıı ayyyynıııı. Gündüz melaike gibi herkese mavi boncuk, emeyim güleyim kahkaha atayım, insanlarla konuşayım nasılsa gece ağzınıza sçcam diyo sanırım. Babam falan diyo ne var buna bakmaya dkdjdkdk isteyene gece 3te falan kapım açık dedim en son 🤣🤣

Back
X