- 1 Mart 2012
- 3.422
- 21
- 108
- 39
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #12.781
hoşbuldum tatlım nasıl gidiyo telaşlar
kıslar çok kötüyüm ya napcm ben yaaaa düğün olck alacaklarım var iştena ayrılacammm inş. hemn iş bulabilirim
5 mayıs düğünüm,
bugün işlemleri yaptırttık. 5 mayıs akşamı saat 21,30 da müsaitti memur ama çok geç olur diye istemedim.
Bende bı telaş yok daha Canim 53 gün var ben hala hiç bı Sey bakmıyorum :))
çok geç olurmuş gerçekten o saatte.takı tak pasta kes falan derken çoğu insan kalmayabilir.
bizim 7-11 arasında düğün 8'de olacak nikahımız salonda, nikah saati tam iyi diye düşündük ama sizce nasıl kızlar???
kıslar çok kötüyüm ya napcm ben yaaaa düğün olck alacaklarım var iştena ayrılacammm inş. hemn iş bulabilirim
canım hiç bir şey bakmıyorum derken ne demek istedin anlamadım
Tatlım akşam 20-20:30 bence en iyi saatler...çok iyi denk getirdiniz siz :)
Düğün hazırlığı Canim gelinlik abiye davetiye falan :) bizim sadece düğün yerimiz kına yerimiz gün boyu fotorafcimiz ve Kuafor hazır :)
Benimde nikahım saat 9da
Düğün 8:30da başlayacak
Misafirler anca gelir 9 a kadar zaten
Chnhn sen baya erken başlatıyorsun düğünü
evet iyi denk geldi şansımızadarısı başına inşallah canım
eee yarısı tamamlanmış iste. bende hiç birşey yapmadınız sanmıştımabiye, davetiye falan kolayda gelinlik için başla bence bir an önce
çok geç olurmuş gerçekten o saatte.takı tak pasta kes falan derken çoğu insan kalmayabilir.
bizim 7-11 arasında düğün 8'de olacak nikahımız salonda, nikah saati tam iyi diye düşündük ama sizce nasıl kızlar???
Mayıs ayı düğün yerinde seçilecek ayrıntılarımız var menüyü belirlicez renkler süsler çiçekler sandalye masa ayrıntıları masamızı falan seçmemiz gerekiyor müzik listemize secicez müzisyenlerle görüşmemiz gerekiyor 1 haftanızı biz alıcaz dediler Canim :) bende kararsiZ olunca herkes korkuyor ama :) bende biran önce alışverişi halletmek istiyorum :)) yine Mayıs'ta cilt sac ve vücut bakımım var bide lazer seansım var çok isim varmış benim :))
bizim düğünde 19:00 - 23:00 arası tatlım,
aldığın saat çok iyi tam zamanında yani
bende öyle düşünüyordum fakat olmadı işte... kısmet :)
canım, seçilecek en keyifli şeyler kalmış bence.
evet benim de 3. seans cilt bakımım 29 nisan da epilasyon 27 nisandazaten o hafta hep solaryuma girmem gerekiyo balayı için kıyafet bakmam lazım dahaaaa
püüfff
canım, seçilecek en keyifli şeyler kalmış bence.
evet benim de 3. seans cilt bakımım 29 nisan da epilasyon 27 nisandazaten o hafta hep solaryuma girmem gerekiyo balayı için kıyafet bakmam lazım dahaaaa
püüfff
22 nisan çeyiz götürcez 24 epilsyon dah benimde balayı için kıyafet bkmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?