2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
kıslar çok kötüyüm ya napcm ben yaaaa düğün olck alacaklarım var iştena ayrılacammm inş. hemn iş bulabilirim

üzülme canım Allah yardım eder elbette. biraz kafanı topla hem, alınacaklar hallolur inş Allah'ın izniyle. çok eksiğin var mı?

Son düzenleme:
5 mayıs düğünüm,
bugün işlemleri yaptırttık. 5 mayıs akşamı saat 21,30 da müsaitti memur ama çok geç olur diye istemedim.

çok geç olurmuş gerçekten o saatte.takı tak pasta kes falan derken çoğu insan kalmayabilir.
bizim 7-11 arasında düğün 8'de olacak nikahımız salonda, nikah saati tam iyi diye düşündük ama sizce nasıl kızlar???

Son düzenleme:

Tatlım akşam 20-20:30 bence en iyi saatler...çok iyi denk getirdiniz siz :)

kıslar çok kötüyüm ya napcm ben yaaaa düğün olck alacaklarım var iştena ayrılacammm inş. hemn iş bulabilirim

Tatlım Allah yardım eder merak etme...Bir kapı kapanır ise diğeri elbet açılır..Rabbim hepimizin yardımcısı olsun...Çok eksiğin varmıydı güzelim?

canım hiç bir şey bakmıyorum derken ne demek istedin anlamadım

Düğün hazırlığı Canim gelinlik abiye davetiye falan :) bizim sadece düğün yerimiz kına yerimiz gün boyu fotorafcimiz ve Kuafor hazır :)

Canım benim
Üzme sen o tatlı canını bir çıkış kapısı bulunur elbet gönlüne ferah tut tatlım
Tazminatınla eksiklerini alırsın biraz
Geri kalanını da bekar kız arkadaşların filan ev hediyesi almıyorlar mı? Onlara söylersin ihtiyaçlarını
Benim arkadaşlarım hep sordular saolsunlar
Bende alırım hep yeni evlencek bir arkadaşımın ihtiyacını

Benimde nikahım saat 9da
Düğün 8:30da başlayacak
Misafirler anca gelir 9 a kadar zaten

Chnhn sen baya erken başlatıyorsun düğünü

Tatlım akşam 20-20:30 bence en iyi saatler...çok iyi denk getirdiniz siz :)

evet iyi denk geldi şansımıza darısı başına inşallah canım

Düğün hazırlığı Canim gelinlik abiye davetiye falan :) bizim sadece düğün yerimiz kına yerimiz gün boyu fotorafcimiz ve Kuafor hazır :)

eee yarısı tamamlanmış iste. bende hiç birşey yapmadınız sanmıştım abiye, davetiye falan kolayda gelinlik için başla bence bir an önce

kızlar canım çok sıkıldı dün tv sehpası aldık yani siparişini verdik malesef yetişmeyeceği için aynı model sadece kapak kısımları sade olarak getireceklermiş ((

Benimde nikahım saat 9da
Düğün 8:30da başlayacak
Misafirler anca gelir 9 a kadar zaten

Chnhn sen baya erken başlatıyorsun düğünü

canım farklı şehirlerdeyiz ama aramıza iki saat ara var, fazla değil. düğüne gelecekler kalamayacakları için yol kısa olduğundan,dönüş saatleri geç olmasın ki ertesi gün pazartesi herkesin işi var, rahat dönsünler diye öyle düşündük

Son düzenleme:

Mayıs ayı düğün yerinde seçilecek ayrıntılarımız var menüyü belirlicez renkler süsler çiçekler sandalye masa ayrıntıları masamızı falan seçmemiz gerekiyor müzik listemize secicez müzisyenlerle görüşmemiz gerekiyor 1 haftanızı biz alıcaz dediler Canim :) bende kararsiZ olunca herkes korkuyor ama :) bende biran önce alışverişi halletmek istiyorum :)) yine Mayıs'ta cilt sac ve vücut bakımım var bide lazer seansım var çok isim varmış benim :))

Son düzenleme:

bizim düğünde 19:00 - 23:00 arası tatlım,
aldığın saat çok iyi tam zamanında yani
bende öyle düşünüyordum fakat olmadı işte... kısmet :)

canım, seçilecek en keyifli şeyler kalmış bence.

evet benim de 3. seans cilt bakımım 29 nisan da epilasyon 27 nisanda zaten o hafta hep solaryuma girmem gerekiyo balayı için kıyafet bakmam lazım dahaaaa
püüfff

Solaryummu :) benim tam tersim bende kontrol mühendisiyim sahaya çıkmam gerekiyo sürekli , kararacam die canım sıkılıyor azıcık güneş vursa kapkara oluyorum ve sevmiyorum

22 nisan çeyiz götürcez 24 epilsyon dah benimde balayı için kıyafet bkmam lazım

bizim düğünde 19:00 - 23:00 arası tatlım,
aldığın saat çok iyi tam zamanında yani
bende öyle düşünüyordum fakat olmadı işte... kısmet :)

ne güzel canım saatlerimiz aynıymış :124::128: ama sen bende önce evleniyorsun :124::128: herşeyde vardır bir hayır

Sonunda damatlık da alındı ve hemen hemen eksikler TAMAMLANDI...

çok şüküüürrrrr yaa...

darısı sizlerin başına bayanlarrr... valla hafifledimm :)

kızlar ben geldim konustuk iş yerindkeilerle işte birsürü laf sölediler seni seviyoruz her işini yapıyosun felan filan ya ben 5 yıldır çalışıyorum komk bi rakam alıyorum yaşım 22 ama 700 lira maaşla nese bişey demedim konsutuk kapandı evlenmeden önce iş bulursam hemen gircem burayı bırakacam nişanlımı tek bırakamam ya cnm benm herşeyi alcm die uğraşıyo bana d's damattan taklım elbisesi içini dışını aldık işte herşeyini 425 350 aldık bi kaç bişeyle 425 patladı kampanya varmış 650 takımı bu fiyata aldık akşama alcm inş. takımını

22 nisan çeyiz götürcez 24 epilsyon dah benimde balayı için kıyafet bkmam lazım

kıs sende bn gibi muhasebecide çalışıyosun herhalde ya komikbi raham ilk çalışmaya başladığımızda komik bi para veriyolar gülermisin ağlarmıısn iş bulum çıkcm hemen :44::44::44::44:

ya kızlar ne güzel tamamlamışsınız bi çok şeyinizi bizde ne damatlık var ne gelinlik çok şükür salon tutuldu ondan sonrada başka bişey yapılmadı.çeyiz alıyım desem paramada kalmadı hiç.çok sıkıldım ben gene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…